• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej, Dziewczyny, skoczyla mi tempka, myslalam, ze ot tak sobie szaleje, pojawil sie sluz, spozniona owu? Juz wyslalam K. wiadomosc: jak wrocisz, wiesz co masz robic :-D
no to dzialajcie z przyjemnoscia oby owocnie:-)

Aine witam :) stóweczka dla solenizantów. przysneło mi sie cosik ale miałam sen...sniło mi sie ze zobaczylam 2 kreski i zamiast powiedziec R to zrobiłam kupe kartek z zagatkami 1 była na stole z tekstem że jest małe szare i miesci sie kilka krokow od ciebie i tak dalej az na koncu zagadek były male buciki :))) kurde jak bede w ciazy wlasnie tak mu obwieszcze :))))
Fajny sen i pomysl na przekazanie wiadomosci o ciazy zycze Ci aby sen sie spelnil:-)
Jestem po!:) Fasolka ma 5 mm, bije serduszko, jestem w 6 tyg 2 dniu:)))) Ciaza pojedyncza ufffff!!!!! Bo w rodzinie mojej z obu stron blizniaki byly i sie balam ze i u mnie sie trafia;)))

Ciesze sie ze wszystko ok z fasolka:-)jak sie czujesz?

Limonka
To działaj, dzialaj!;) szaleństwa środowej nocy niech was ogarną:)

Anula
Muffinki?? Ja też chcę! :)

Fruzka
Ach te sny.. niech już się spełniaja:)

Jazza
Zrobisz jedno a drugie zrobi się samo nawet nie wiesz kiedy:) z różnicą roku, hehe..albo minuty:) jak bliźniaki:)

Migduch
Gratuluję serduszka!!!!! ;) super!!!:)

Julia
Jak tam u lekarza? Co powiedzial?

Jugosława
A jak tam samopoczucie? Jakies przeczucia co do tego cyklu?:)

Hej dziewczyny, ja tu po raz pierwszy.. :)

jestem po dwóch poronieniach (10 i 6 tydzień), w ost.sobotę na teście pojawiły mi się znowu magiczne 2 kreseczki.
Jestem w 5tc, sam początek, beta w pon wynosiła 113, dziś 397, czy przyrost jest na pewno ok?

Strasznie się martwię, jestem juz po dwóch stratach :-( po których wykryto u mnie trombofilię i niedoczynność tarczycy. Bardzo boję się, że znowu cos pójdzie nie tak, najchętniej codziennie badałabym te wzrosty bety ;) ..

Migduch super wiesci kochana:)

Magdlena kochana no nic innego niz pieknych 9 miesiecy ci zycze:) jesli jest pozytyw i masz obciazenia lec do lekarza, moze potrzebujesz jakis lekow.

Edita wirus ja meczy...mowi ze jelitka maja problem, zapisala Debridad i powinno pomoc...

Nic dzis zaczynam 4 nocke! zyczcie mi powodzenia bo niewiem czy podolam....

Witam wszystkie staraczki ;-) czy mogę do was dołączyć ? Niektóre z was już kojarzę ze staraczek 2015 ;-) pare słow o mnie - mam 25 lat, oficjalnie staramy się od stycznia 2015, to będzie nasz 3 cykl starań. Miałam robione badania i mam trochę podwyzszona prolaktyne na którą od tego cyklu biore castagnus. Mam nieregularne cykle na które dostałam duphaston. Czasem podchodzę do naszych staranek na luźno a jak słyszę o kobietach którym udało się zaciazyc to ściska mnie z zazdrości. Mam nadzieje, ze niedługo doczekam się dwóch kresek ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry