• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Niestety u mnie bedzie przepasc czy dobrych wiatrach 6 lat:-(

Ech, chyba za bardzo przywiązujemy do tego wagę... I później się spinamy i dziwimy, że nie wychodzi :-(Ważne, żeby Maluch zdrowy był :) naprawdę nie ma nic ważniejszego:) i a rodzeństwo będzie musiało się dogadać i już:)

Martaha
A moze brak objawów to dobry objaw?:)
Kciukam mocno:)
Ty masz termin na 6 dopiero, a chcesz juz jutro testować? Nie za szybko?
Kiedy ovu miałaś??

Ostatnia edycja:
reklama
Akurat w moim przypadku teraz nic z tego nie wyszło: dwa dni temu robiłam betę, więc to ostateczny wynik :) Najpierw muszę zobaczyć, co jest nie tak z moim organizmem, potem można myśleć o staraniach.

karola: uuuu kiepsko z tym płaceniem za badania :/ To niestety minus prywatnych gabinetów :/ Ja ostatnio spotkałam się z tym, że lekarz z prywatnej praktyki nie może wypisać refundowanych leków, bo nie ma umowy z funduszem :| Brykajcie, brykajcie :D Może przez święta trochę się zrelaksujesz i wyluzowanie przyjdzie samo...ja to im bardziej chciałam się wyluzować tym mniej mi sie to udawało :|

limonka: hihi fajna sytuacja przy kasie ;D Kasjerka z poczuciem humoru, lubię takie zakupy :D

aine: chłopak pozytywnie cię zaskoczył ;) Miło :) Mam nadzieję, że gin wyjaśni skąd to opóźnienie.

edita: zdrowa jak rybka jesteś :D Pozytywne myślenie to podstawa :D Tak trzymaj ;) Udanej wizyty siostry ;)

luska: uuuu ale cię wzięło...zdrówka ;)

julia: zdrówka dla córci kochana :) Że też ją tak męczy ten brzuszek i wymioty :(

migduch: hej, hej :) Ja mam termin na 9.04, ale testować będę dopiero jak minie termin @.

Hey kobietki .... mam l4 do 7.04 w pracy się obrazili o jojojjjjjj .... laba ;-)
Zajelam się przygotowaniami i dopiero weszłam ....wyciagne muffinki z pieca i poczytam ;-) ....

Anula88 muffinki wlasniej roboty?;-) moze rzucisz mi przepis?;-)
Oj to sobie odpoczniesz;-)
Ja jak pomysle ze jeszcze 6 nocek to sie zalamuje:/:-( z jednej strony poszlabym na L4 ale kurde strace pare stowek dodatku;/ a przyda sie!

Jugoslawa to termin masz dzien po mnie...;-)

Ja stoje w kolejce do lekarza;-)

Aine witam :) stóweczka dla solenizantów. przysneło mi sie cosik ale miałam sen...sniło mi sie ze zobaczylam 2 kreski i zamiast powiedziec R to zrobiłam kupe kartek z zagatkami 1 była na stole z tekstem że jest małe szare i miesci sie kilka krokow od ciebie i tak dalej az na koncu zagadek były male buciki :))) kurde jak bede w ciazy wlasnie tak mu obwieszcze :))))

Karola ladnie sobie licza za badania:no:, placimy takie skladki, a potem i tak musimy placic za lekarzy...

Limonka niezly ten Pan w sklepie hehe, zakupy przed swietami w tej goraczce to istne pole bitwy, wszyscy szaleja;-)

Aine90 witaj i zycze szybkiego zaciazenia:-)

Edita najlepsze kochana jest pozytywne nastawienie, bo wtedy swiat zupelnie inaczej wyglada:-). Ja tez czasem sobie przez przypadek skasuje to co napisalam, najgorzej mialam jak pisalam mgr i swiatlo wylaczyli, a ja oczywiscie nie zapisalam wtedy, oj wtedy to chyba wszyscy w okolicy uslyszeli o potem omijali mnie daleka:-D. Taka wiazanke laciny podworkowej wtedy puscilam, ze nawet nie wiedzialam, ze taki bogaty mam ten jezyk hehe. Ja tez bym chciala dzieci z mala roznica wieku, ale najpierw o pierwsze musze sie postarac;-), a potem bede myslec dalej;-)

Luska zdrowka ogrom:tak:

Julia zdrowka dla corci:tak:

Martaha bede trzymac kciuki za tescik:tak:

Anula udanej zabawy i super, ze L4 jest, a w robocie niech sobie radza:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry