• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

anula: super, że udało ci się załatwić to l4 :D Jak tam impreza?

limonka: gorącej nocy wam życzę w takim razie :D

julia: trzymaj się na nocce. Jednak kilka stówek robi różnicę :( Mam nadzieję, że antybiotyk wygoni wirusa.

fruzka: przyjemny sen :D

migduch: cudowne wieści! Spokojnej ciąży życzę :) A jak twoje samopoczucie? Masz już jakieś ciążowe objawy?

edita: chciałabym mieć przeczucia, ale nie mam. Staram się nie myśleć o tym, żeby się nie zafiksować :)

magdalena: gratuluję :) Zdrowej, spokojnej ciąży :) A jak się czujesz? Tak jak dziewczyny piszą, że jak sie denerwujesz to od razu do lekarza. Zwłaszcza, że masz podstawy, żeby chcieć szybko reagować.

julka: witaj :) Powodzenia w staraniach :) Eh coś w tym jest, że ciąże o których słyszymy nieco nas dręczą :( Ale w końcu i nam się uda ;) Widzę, że masz dni płodne - korzystaj, korzystaj :)

Jestem styrana...padam na cycki i wszystko inne :|
Jutro 21 dc, coraz bliżej końca i terminu @.

Spokojnej nocy i kolorowych snów ;)

reklama
Jugoslawa niestety korzystać nie mogę, bo mój jest w trasie i dopiero będzie jutro a czy mam płodne dni to tylko wynika z obliczeń bo testów owu postanowiłam juz nie robić tylko bardziej spontanicznie działać ;-)
Madzia witam Cię :-)

@przylazla :((( w dodatku 2 dni przed terminem co mi sie nigdy nie zdażało,już na prochach lece,bo bole mam takie że po ścianach mogę chodzic....już zaraz was doczytam i ide lulkac

Fruzka a to podla @ grr ...niech szybko spada ....

Madziolinka a może z ciekawości faktycznie zapodaj .... a ktory ty masz dc ?

Julka89 milego i owocnego dzialania ;-)

Migduch super wiesci ....Gratuluję ;-)

Miss jak się czujesz?

Edita zapraszam zostaly jeszcze dla ciebie ....

Magdalena witaj ;-) i gratuluje ....

Jula współczuję ....oby szybko minęła ....

Jugoslawa a dzięki ....na szczęście już po imprezie ....ale udana .... byl cudny tort .... balony z helem .... radocha i szaleństwo
...

Aine zrob badania i będziesz wiedziała na czym stoisz ... powodzenia ;-)

Jazza noo w pracy się obrazili ...no ale coz ....życie ....

Spadam bo zmeczona jestem .... jutro obiecuje byc częściej ;-)

reklama
Dziewczyny dziekuje kazdej z osobna i wszystkim razem za mile slowa i gratulacje:)))
Czuje sie swietnie na razie brak jakichkolwiek objawow ciazy (tfu tfu;) Czasem tylko boli mnie brzuch, i troche piersi ale juz o wiele mniej niz np 2-3 tyg temu. Dostalam komplet badan do zrobienia z ktorym mam sie stawic na kolejna wizyte. No i bede lezakowac;))))
Wysylam wszystkim ciążowe fluidki i trzymam mocno kciuki zebyscie jak najszybciej zafasolkowaly!:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry