• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dziewczyny dziekuje kazdej z osobna i wszystkim razem za mile slowa i gratulacje:)))
Czuje sie swietnie na razie brak jakichkolwiek objawow ciazy (tfu tfu;) Czasem tylko boli mnie brzuch, i troche piersi ale juz o wiele mniej niz np 2-3 tyg temu. Dostalam komplet badan do zrobienia z ktorym mam sie stawic na kolejna wizyte. No i bede lezakowac;))))
Wysylam wszystkim ciążowe fluidki i trzymam mocno kciuki zebyscie jak najszybciej zafasolkowaly!:))
gratuluje!!!

Witajcie,

fruzka: glupia @, nie dość, że przyszła wcześniej to jeszcze boli :/ Niech się nacieszy, bo już niedługo zniknie na co najmniej 9 miesięcy ;) Trzymaj się tam :)

madziolina: moje cykle też się skróciły. Miałam 28-30 dni, a teraz mam dokładnie 27.

anula: balony z helem ;D Ale czadowo :D Najważniejsze, że impreza się udała. Teraz trzeba odpocząć ;)

lux: no wreszcie kochana! Nie możesz tak znikać, bo tu tęsknimy ;) :) Jak tam się czujesz? Na święta już gotowa jesteś? Jak płodne to dużo pracy przed wami ;D Akurat tak przez święta zrobicie sobie malutkiego zajączka ;)

Ja wczoraj padłam...zasnęłam z nosem w książce :|
Na szczęście kulinarnie już mam zrobione to co zaplanowałam. Ostatecznie mam 2 ciasta i 2 pasztety z soczewicy. Dzisiaj wieczorkiem wyjeżdżamy do rodziny, więc na forum wrócę dopiero po świętach. No ale do wieczora trochę czasu :)

Udanego dnia dziewczyny :)

Hej, hej:)

Witaj Maglena:)
Na moje oko to przyrost jest w porządku:) Na pewno teraz będzie już dobrze:) Jesteś pod opieką lekarza, który zna Twoją historię?

Julia0903
To życzę, żeby lek szybko zadział i córeczka szybko wyzdrowiała:)

Anula
Wazne, że impreza się udała i synek pewnie zadowolony?

Julia89.89
Witaj:)
A długie cykle miewałaś?Oby 3cykl był TYM:) Kciukam:)

Jazza
Kurka wodna i pieczona! Jakbym sobie skasowała coś z mojej pracy, to chyba oprócz łaciny leciałby i hebrajski i peruwiański i wszystkie języki świata:nerd::rofl2::szok::tak:

Jugosława
Hehe, wszystkie staramy się nie myśleć o tym, ale kurka ciężko jest:) najważniejsze, że ovu miałaś:) Reszta już nie w naszych rękach:)

Fruzka
Przykro mi:( Bo co przyłaziła, jak nikt jej nie zapraszał..eeech...
To w takim razie jest ostatnia w tym roku:)

Madzia
Ja przed porodem miałam 28jak w zegarku, po porodzie, zaraz po połogu żarłam tabsy anty i odkąd je odstawiłam to cykle mam już krótsze - 26-27 dniowe, raz miałam 28dni. Może taka nasza uroda:)

Migduch
Jeszcze raz gratki:) Dzięki za fluidki - na pewno się przydadzą tutaj:)

Lux
Hejka!!!
Człowiek neta nie ma parę dni i już odcięty od świata, heehe:) Co tam u Ciebie? Po płodnych i czekach na efekt? To kciukam:)

Limonka
Jak tam po gorącej nocce? Mąż wykorzystany na maxa???:-D

Luśka
Jak zdrókowo? Lepiej?

Asch
Kiedy zapodasz fotę z pięknymi II kreskami ku pokrzepieniu naszym?:tak::-p

Karola
A co u Ciebie? Jak przygotowania do Świąt?

Missis
Kciuki za szyjkę:) Oby była długa i twarda:)

U mnie codziennie pada śnieg, ale na szczęście topnieje:baffled: Teraz też prószy i niby leże trochę śniegu, ale pewnie niedługo też stopnieje...oby...
A poza tym prawie wszystko na Świetą już kupione, chyba :confused::baffled: Najwyżej w sobotę mój będzie latał kupował, hehehe:)
Święta to w sumie weekend z poniedziałkiem, a wałówy się robi jak na ciężki tydzień pracy, heehe:)
I tak mi się przypomniało, że jak przedwczoraj wracałam ze spaceru z Młodym to mijałam pijaczka i ja pełna kultury osobistej powiedziałam mu Dzień dobry, a ten zaskoczony odpowiedział i słyszałam jak jeszcze gadał pod nosem: Piękna pani, śliczna kobieta, Taaaaaka piękna kobieta powiedziała mi dzień dobry...
No padłam:) Nie ma to jak komplement od wsiowego pijaczka:) ciekawe czy w ogóle mnie widział, bo już tak go zarzucało na boki:-p:rofl2::-D:-)

Ostatnia edycja:
Witam się porannie:)

Rany, ale mi się nic nie chce, toż to szok;p Ale jeszcze tylko dzisiaj do pracy i całe cztery dni wolne, z całą pewnością sobie poszalejemy z M przez święta, ale ja już na nic nie licze. Moja maksyma od teraz to "niech się dzieje wola nieba". Jesli ma mi być dane to wkońcu się kiedyś uda:)

Jugosława to ty tu jesteś takim naszym kuchmistrzem;p Ja się szczerze przyznam, że u mnie z gotowaniem to tak średnio. Nie, ze nie umiem, ale nigdy mnie do tego nie ciągło. Odpoczywaj w święta i naciesz się rodziną:)

Fruzka, głupia @, nikomu jej nie życzymy, a ona i tak przychodzi. Skąd ja to znam, przychodzi za wcześnie albo za poźno i jeszcze boli. Ale to był ostatni raz:)

Julka, jak córeczka? Lepiej już po tych lekach?

Lux, no wkoncu wróciłaś:) Smutno, kiedy jedna z nas znika, ale już jesteś:) Rozumiem, że działania też były;p

Magdallena, witam, i gratuluje. Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko było w porządku&&&&

Julka89, witaj:)

Migduch, gratuluje i łapie fluidki, moze kiedyś mnie zarażą;p

O rany, chyba znowu spałam pokręcona jak żul, bo mnie cały kręgosłup boli. Ja to jakaś niereformowalna jestem co do pozycji snu;p

Ostatnia edycja:
Jugosława
Podpisuję się pod słowami Karoli:) Kuchmistrz z Ciebie:)
Pasztet z soczewicy??:-D
Ja gotuję i piekę, ale ósmego cudu świata z tego nie będzie;)

Mississ
Tobie też Wesołych Świąt życzę:) Kolorowego jajka i choć troszkę mokrego Dyngusa;)

Karola
Dokładnie, wszystko w rękach Boga:) Swoje zrobiłaś:)
A tym spaniem mam podobnie :baffled: mnie od wczoraj boli szyja z prawej strony i nie mogę nią w pełni kręcić:) Życie;)

Dzień dobry.
Wstalismy dopiero .... az mnie głowa boli ....chyba za dlugo
...

Madziolina mialam na mysli test ovu
... no i się zakrecilam myslalam ze ty w połowie cyklu jakos ....

Migduch tylko nam malduj na bieżąco co u ciebie i fasolka bo nam super wiesci daja powera ....

Lux ! Noo ja juz wczoraj wieczorem leze i myślę sobie "gdzie ty zaginelas" ...dobrze ze ovu byla i działania mam nadzieję tez .... ;-)

Jugoslawa dzisiaj właśnie odpoczywamy :-)widzę ze ostro szykujesz swieta ?;-)

Miss brzuszku ....jeszcze troszkę ;-) relax relax relax .... tule ..

Edita zadowolony. .. u mnie wczoraj grad padal ale z takim wiatrem i tak zacinalo ze szok ....pies uciekal do domu normalnie jakby go stado murzynów gonio ....
Ja tam na swieta nic specjalnego nie szykuje bo tesciowa to robi .... a dla niej to raj ze cos może zrobić ..

Kawusia ?

hej witam nowe kolezanki☺ mniam pasztet soczewica☺ karola dobrze ze zmienilas nastawienie, kiedys napewno sie uda☺ ja tez postanowilam niech sie dzieje co chce nie mamy na to wplywu na to co zaplanowal nam stroz z nieba☺
a ja sie kuruje mam nadzieje ze do niedzieli mi przejdzie bo chce isc na rezurekcje

reklama
Dzien dobry:-)

Migduch piekne wiesci, gratulacje wizyty i serduszka:-)

Edita moj M chcialby blizniaki hehe, ale jako drugie, powiedzial mi, że najpierw dorobimy sie jednego (marzy o corci), nauczymy sie wszystkiego, a pozniej to on chce blizniaki, jeden gol dwa strzaly jak to okreslil:-D

Magdlena witaj i trzymam kciuki, aby wszystko bylo dobrze:tak:

Julka89 witaj i szybkiego spelnienia marzenia zycze:tak:

Fruzka co za wredna su... z tej @, trzymaj sie dzielnie

Anula super, ze imrezka udana i synek zadowolony:-)

Jugoslawa kochana udanego pobytu u rodziny Ci zycze, jakie ciasta zrobilas? Ja jutro mam wolne i koncze porzadki, a w sobote oddam sie calodniowemu gotowaniu.. to lubie najbardziej:-D.

Missiiss trzymaj sie tam kochana i nie dawaj skurczom zadnym:tak:

Edita oj zgadza sie kochana, jak juz kasuje sie fragment pracy mgr przez glupote swoja i rzeczy niezalezne jak wylaczajace sie swiatlo to nic tlyko wszystkimi jezykami swiata nadawac wtedy.. a w sekrecie zdradze, ze znam i hebrajski i yiddish, bo ja bardzo jezykowa jestem, znamangielski, rosyjski, niemiecki, hebrajski i yiddish, lacine tez i ta normalna i podworkowa tez . A z tym pijaczkiem to dobre:-D, wiesz kochana komplement to komplement, wazne ze taki w miare kulturalny. Ja w poprzedniej pracy mialam taka sytuacje z kurierem, bo zawsze z UPS przyjezdzal ten sam, symaptyczny facet, gdzies w moim wieku, zartowal itd, a ja jestem mila z zazwyczaj (poza dniami kiedy jestem su.. i zolza), ale do ludz, ktorzy sa dla mnie mili jestem mila, a dla tych ktorzy mnie olewaja lub sa niemili to i ja sie odplacam.. taki charakter.. no ale ten kurier przyjezdzal zartowal sobie, to ja mu odpowiadalam rownie zartobliwie, potem to przyjezdzal i sie smiesznie wychylal zza drzwi mowiac radosnie „to znowu ja to znowu ja” hehe no a ja chcac byc mila smialam sie i zamienialam pare slow z nim w stylu o pogodzie itd i zawsze jak sie do niego usmiechalam z zyczliwosci to zapominal jezyka w gebie, dwa razy wyszedl bez pobrania ode mnie oplaty, potem sie wracal, raz wpoadl na drukarke prawie je wywracajac, raz tak sie zamaszyscie odwrocil, ze wpadl na zamkniete drzwi zapominajac, ze zeby wyjsc trzeba je najpierw otworzyc:-D:rofl2:. Juz nie wspomne o moim bylym, ktory po pocalunku tak byl oszolomiony, ze walnal w sciane.:rofl2::-D

Lux wykorzystujcie plodne wykorzystjcie niech wiory leca i sasiedzi spac nie moga hehe:-D

Karola ja tez mam tak ze spanie, ze potrafie zwinac sie w klebek i spac w takiej pozycji, z epotem wszystko boli, a starosc nie radosc;-)

No i ostatni dzien w pracy. wczoraj bylam tak padnieta, ze nie mialam juz na nic sily, a jeszcze po powrocie do domu marynowalam miesa do pieczenia, teraz sobie lezakuja i czekaja. Dzis reszte zakupoiw swiatecznych robie, jutro koncze sprzatac chacjende na blysk, a w sobote swieconka i potem gotowanie, jako ze ja z tych, ktore szykuja swieta od a do z to czeka mnie sobotnie maraton kuchenny, ale ja to lubie, bo mnie odpreza. W tym roku przyszlej tesciowej z tesciem i siostry M u nas na swieta nie bedzie, bo jestem z moja przyszla tesciowka w stanie wojny podjazdowej i nie chce psuc sobie humoru w swieta jej obecnoscia, ale za to beda inni goscie, ktorzy nie podnosza mi mojego niskiego cisnienia tak jak matka M;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry