Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gratuluje!!!Dziewczyny dziekuje kazdej z osobna i wszystkim razem za mile slowa i gratulacje))
Czuje sie swietnie na razie brak jakichkolwiek objawow ciazy (tfu tfuCzasem tylko boli mnie brzuch, i troche piersi ale juz o wiele mniej niz np 2-3 tyg temu. Dostalam komplet badan do zrobienia z ktorym mam sie stawic na kolejna wizyte. No i bede lezakowac
)))
Wysylam wszystkim ciążowe fluidki i trzymam mocno kciuki zebyscie jak najszybciej zafasolkowaly!)

Teraz też prószy i niby leże trochę śniegu, ale pewnie niedługo też stopnieje...oby...
Najwyżej w sobotę mój będzie latał kupował, hehehe

:-)
mnie od wczoraj boli szyja z prawej strony i nie mogę nią w pełni kręcić

. 
, wiesz kochana komplement to komplement, wazne ze taki w miare kulturalny. Ja w poprzedniej pracy mialam taka sytuacje z kurierem, bo zawsze z UPS przyjezdzal ten sam, symaptyczny facet, gdzies w moim wieku, zartowal itd, a ja jestem mila z zazwyczaj (poza dniami kiedy jestem su.. i zolza), ale do ludz, ktorzy sa dla mnie mili jestem mila, a dla tych ktorzy mnie olewaja lub sa niemili to i ja sie odplacam.. taki charakter.. no ale ten kurier przyjezdzal zartowal sobie, to ja mu odpowiadalam rownie zartobliwie, potem to przyjezdzal i sie smiesznie wychylal zza drzwi mowiac radosnie „to znowu ja to znowu ja” hehe no a ja chcac byc mila smialam sie i zamienialam pare slow z nim w stylu o pogodzie itd i zawsze jak sie do niego usmiechalam z zyczliwosci to zapominal jezyka w gebie, dwa razy wyszedl bez pobrania ode mnie oplaty, potem sie wracal, raz wpoadl na drukarke prawie je wywracajac, raz tak sie zamaszyscie odwrocil, ze wpadl na zamkniete drzwi zapominajac, ze zeby wyjsc trzeba je najpierw otworzyc
. Juz nie wspomne o moim bylym, ktory po pocalunku tak byl oszolomiony, ze walnal w sciane.