karola1507
Podążając za marzeniami:)
W naszym przypadku tylko spontan wchodzi w gre, bo inaczej nie da rady
Zobaczymy, może po świętach coś się uradzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
i tak już będzie cały czas, hehehe
Limonka
A gdzie widziałaś post Djsojna? Nigdzie nie widziałam
A dziecię postanowiło zrobić Ci niespodziankęA co! Mamie też się należy
Mój Młody tak do roku to wstawał między 5rano a 6szóstą
Teraz już raczej do 6, a czasami- szaleństwo spania do 6,45 czy NAWET DO 7!!!
:-)
To nie huśtawka nastrojów Limonka... to DORASTANIE!i tak już będzie cały czas, hehehe
![]()
Witam wszystkich!
Jestem tu nowa. Czytając wasze forum postanowiłam się podzielić moimi przeżyciami, które właśnie przechodzę... Aktualnie ostatnią @ miałam 20 lutego. Trwała 3 dni. Mój cykl trwa 21 dni. Z narzeczonym od 5 miesięcy staramy się o dziecko. 17 dzień spóźnienia a ginekolog nic nie stwierdza, testy negatywne. Zrobiłam dziś kolejny test, negatywny, ale również pobiegłam z rana na bhcg. Muszę czekać na wynik 5 dni... Nie wiem, czy to moja głowa, czy rzeczywiście moje marzenie, ale odczuwam od kilku dni piekielną zgagę, brak apetytu, moje sutki są wręcz nietykalne... Jednak przez te testy jestem coraz bardziej podłamana i zaczynam tracić wiarę na cokolwiek ;(
Ja Ci się spóźnia 17 dni to 38dc masz, może jakaś torbiel się zrobiła i trzeba podejrzeć. A może to bobas, trzymam za to kciuki, ale i tak chyba warto się przejśc do gina