• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej Kochane !;-)

Djsojna - natknelam sie na Twoja wiadomosc przez przypadek, ktora zostala bez odpowiedzi. Witaj I trzymam kciuki, zeby to jednak byla fasolka, 5 dni czekania na bete? To baaardzo dlugo, daj znac jak sie czujesz i jak wynik.

Julka, Magda - Witajcie I powodzenia:)

Julia - jak nocka? Masz juz wolne?

Martaha- kciuki zacisniete ! Oby nie przylazla!

Jugoslawa - blizej poczatku pieknych 9 miesiecy:) czego z calego serca Tobie zycze! Uwielbiam pasztet z soczewicy, sama nie potrafie, ale moja mama I siostra, ktore sa super, hiper eko robia rozne takie smakolyki :)

Luska - czujesz sie juz lepiej? Jak zdrowko?

Lux - hej, hej, fajnie, ze juz masz dostep do internetu:) co tam u Ciebie?

Miss- wypoczywaj I Tobie rowniez Wesolych, spokojnych Swiat :)

Karola- ja w ciazy mialam strasznie dziwne i dlugie sny a rano bylam w stanie wszystko opowoedziec:) nawet do dzisiaj niektore pamietam.

Fruzka- przykro mi, ze przylazla :( I zdrowka duzo!

Migduch - brawo, super, swietne wiesci!

I brawo dla wszystkich tych , ktorzy przetrwali przez ta nudna note :-D

Ostatnia edycja:
Mi dziecko dalo dzisiaj pospac do 8.30. 8.30!!!! To jak jeszcze rok temu 12.00. Wczoraj zrobil mi taka jazde a dzisiaj aniolek. Nie Wiem jak mozna miec takie hustawki nastrojow majac niespelna rok :(

Limonka
A gdzie widziałaś post Djsojna? Nigdzie nie widziałam:(

A dziecię postanowiło zrobić Ci niespodziankę:) A co! Mamie też się należy:) Mój Młody tak do roku to wstawał między 5rano a 6szóstą:) Teraz już raczej do 6, a czasami- szaleństwo spania do 6,45 czy NAWET DO 7!!! :-D:-)
To nie huśtawka nastrojów Limonka... to DORASTANIE!:rofl2: i tak już będzie cały czas, hehehe:-D

Witam

Ja wstalam niedawno odebralam corke od tesciowej...
Ktos pytal czy juz koniec mam? Niestety nocki koncze dopiero w sobote rano wiec:/

Corka chyba troszke lepiej ale brzusio rano bolal....

Sorki dziewczyny nieodpisze bo jeszcze niedoszlam do siebie....

Fruzka wspolczuje @:/

Limonka
A gdzie widziałaś post Djsojna? Nigdzie nie widziałam:(

A dziecię postanowiło zrobić Ci niespodziankę:) A co! Mamie też się należy:) Mój Młody tak do roku to wstawał między 5rano a 6szóstą:) Teraz już raczej do 6, a czasami- szaleństwo spania do 6,45 czy NAWET DO 7!!! :-D:-)
To nie huśtawka nastrojów Limonka... to DORASTANIE!:rofl2: i tak już będzie cały czas, hehehe:-D

Po tym jak uslyszalam "maaaama" z czestotliwoscia 70 na minute I dostalam kasza prosto w ryj, sadze, ze to jakas wczesna forma adhd:rofl2:

Jej post na stronie 62.

Witam wszystkich!
Jestem tu nowa. Czytając wasze forum postanowiłam się podzielić moimi przeżyciami, które właśnie przechodzę... Aktualnie ostatnią @ miałam 20 lutego. Trwała 3 dni. Mój cykl trwa 21 dni. Z narzeczonym od 5 miesięcy staramy się o dziecko. 17 dzień spóźnienia a ginekolog nic nie stwierdza, testy negatywne. Zrobiłam dziś kolejny test, negatywny, ale również pobiegłam z rana na bhcg. Muszę czekać na wynik 5 dni... Nie wiem, czy to moja głowa, czy rzeczywiście moje marzenie, ale odczuwam od kilku dni piekielną zgagę, brak apetytu, moje sutki są wręcz nietykalne... Jednak przez te testy jestem coraz bardziej podłamana i zaczynam tracić wiarę na cokolwiek ;(

Nie wiem czy jeszcze przeczytasz moja odpowiedź, ale piszę:)
Cykle 21 dniowe trochę za krótkie są..Może jest ok, ale koniecznie trzeba to sprawdzić u gina. Bo może to problemy z prolaktyną czy coś innego. Ogólnie chyba cykle krótsze niż 25dni się sprawdza:):tak: Ja Ci się spóźnia 17 dni to 38dc masz, może jakaś torbiel się zrobiła i trzeba podejrzeć. A może to bobas, trzymam za to kciuki, ale i tak chyba warto się przejśc do gina:)

Limonka
Bojowe to Twoje dziecko:) Może się mu mamusia śniła, jak czegoś zabrania i tak jakoś ...samo wyszło:-p

I zaleglam na kanapie ....
Dzis dzień lenia ....
Obiad juz gotowy .... i tak o ....

Limonka no to ładnie dzien zaczelas ;-)

Djsojna faktycznie krótkie cykle masz .... robilas jakies badania hormonalne ?

Jula nieźle z tymi nockami ...człowiek ledwo sie przestawi a tu myk na poranna zmiane ....

Tak piszecie o objawach, testach .... i moja głowa zaczyna pracować ....dzisiaj jakby 5dpo .... dopiero i ciagnie się .... z jednej strony wslu****e się w swoje ciało i nic ....a z drugiej cos mi podpowiada ze będzie standardowy wynik .... ehhh ....

martaha: życzę pożaru testowego w takim razie :D Niech @ się przestraszy ognia i ucieknie na dłuuuuugo :D

karola: ja mam od pewnego czasu kłopot z zatokami, więc i ból głowy często wraca :) Czuję też, że mi po gardle coś tam spływa, więc zatoki jak nic :) Przez wiatry, deszcze i śnieg ciężko doleczyć zatoki :( Ale jak już ciepło zrobi to wszystko przejdzie ;)

edita: ja w ogóle pasztety lubię :D I mięsne i bezmięsne :D Szkoda, że ten śnieg leży, może jeszcze nas zaskoczy pogoda i wróci na święta.

fruzka: ojej ale ci sie wszystko na raz zebrało :( Mam nadzieję, że szybko przejdzie ten pęcherz i wymioty, no i @ :)

limonka: o faktycznie posta djsojny ominęłyśmy :| Już naprawiam i ja :D A co do pasztetu to mi czyjeś wypieki zawsze bardziej smakują :D Albo takie zwykłe kanapki, wystarczy, że ktoś zrobi i od razu jakoś pyszniejsze :D Oby tak dalej było i do co najmnej 8.30 byś mogła spać :D Wyobraziłam sobie to co napisałaś o dostaniu kaszą i krzyku mamo :D To klasyczny przykład miłosci dziecięcia po prostu :D:D:D

djsojna: witaj witaj :) Jakoś nam umknął twój post...I faktycznie długo straszliwie na tą betę trzeba czekać :| Tak jak piszą dziewczyny: cykle 21 dniowe są trochę za krótkie. A co ginekolog na to? Zrobił ci usg? Życzę ci, żeby to była dzidzia :) I trzymaj się dzielnie.

julia: biedna jesteś z tymi nockami :/ Nie ma co się dziwić, że wykończona jesteś :( Dobrze, że już dzisiaj czwartek...jeszcze tylko 2 ci zostały i odsapniesz troszkę.

reklama
Julia0903
Biedna ta Twoja mała...:-( Brzuszek jeszcze boli, ale może niedługo przejdzie...Ile może trzymać dziadostwo?:(
Ty też masz nie lepiej z tymi nockami...Luduuuu! I to przed świętami jeszcze:(

Jugosława
Dzisiaj czwartek, a ja mam piątek i wtorek wolny:) Hurra:):happy:

Anula
Lepiej się nie wsłu****:) Niech się samo dzieje :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry