• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
lux: i jak tam? Poleciałaś w miasto na jedzonko? :D Nam pizza jeszcze na jutro została :D

cytrynowa: nie wiem co się stało, ale życzę Ci, żeby Ci się kochana wszystko ułożyło. Trzymaj się i jak będziesz chciała się wygadać to my jesteśmy tutaj. Tulam.

Spacer dobrze mi zrobił, ale i tak czuję, że za dużo zjadłam tej pizzy. Rzuciliśmy się na nią jakbyśmy przez tydzień nic nie jedli :D hahahaha Ale i takie dni są potrzebne, a w niedzielę trzeba przecież odpoczywać ;D Przed snem muszę miętę wypić, bo nie wiem czy jestem w stanie o własnych siłach strawić to co zjadłam :D

Kolorowych snów :D

lux: i jak tam? Poleciałaś w miasto na jedzonko? :D Nam pizza jeszcze na jutro została :D

cytrynowa: nie wiem co się stało, ale życzę Ci, żeby Ci się kochana wszystko ułożyło. Trzymaj się i jak będziesz chciała się wygadać to my jesteśmy tutaj. Tulam.

Spacer dobrze mi zrobił, ale i tak czuję, że za dużo zjadłam tej pizzy. Rzuciliśmy się na nią jakbyśmy przez tydzień nic nie jedli :D hahahaha Ale i takie dni są potrzebne, a w niedzielę trzeba przecież odpoczywać ;D Przed snem muszę miętę wypić, bo nie wiem czy jestem w stanie o własnych siłach strawić to co zjadłam :D

Kolorowych snów :D

Cytrynko juz na zamknietym Ci napisalam kilka slow pocieszenia Kochana :*
Jugi no bylam na miescie, niedawno wrocilam :-)

cytrynowa, jak coś to pisz, wygadaj się.. 3m się!

Jugosława, mmm pizza, ja uwielbiam na cienkim <3 Z pizzą to tak jest, że człowiek się rzuca, jakby zaraz jej miało nie być :P

julia, wracaj, wracaj!

Ja zrobiłam sikańca po południu, negatyw.. wiem, że moze nie wyjść, bo ta moja beta jak jest to jest na przełomie pewnie gdzieś 10/20 ,ale wolę się przyzwyczaić do myśli, że może się nie uda, rano też robię..;p

Aha i od początku transferu luteinę podjęzykową ŁYKAŁAM ;P dopiero teraz się skapłam.. ale progesteron dobry czyli się wchłoniła :P ale nie zdziwię się jeśli na początku ten niezbyt dobry wynik był właśnie ze sposobu spożywania :P i przez to łykam końskie dawki teraz ;p tzn no już od przed chwili pod językiem ;D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Wyciągam rano test,żeby siknąć... a na wczorajszym teście jest krecha :) wiem, że nie powinnam patrzeć po 10 min, ale słyszałam, że jak wysycha i jest krecha to może być wczesna ciąża. Dzisiejszy test też nic nie pokazał, ale też jak się pokaże to już po cichu będę się cieszyć........ bo cóż mi pozostało? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry