• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

CAM00281.jpg

(Wczorajszy, wyszła po czasie..) Słabo widać, ale w realu mocniejsza..

bosz, ale ja się łudzęęęęę;O

Załączniki

• CAM00281.jpg
    CAM00281.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry,

lux: co tam dzisiaj planujesz na obiadek?

moniusia: nieźle z tą twoją luteiną :D Ale nie martw się, dużo z nas tak robi, bo jednak to że są tabletki pod język jest kłopotliwe, bo człowiek jednak przyzwyczajony do łykania tabletek :D Trzymam kciuki, żeby ten wczorajszy test był proroczy i żeby betka jutro piękna wyszła.

julia: oby szybko szła ta kolejka :) Mnie to zawsze dziwi, że kiedy się nie pójdzie do niektórych lekarzy to zawsze mega kolejki. Tak samo jak do laboratorium krew pobrać :D Zawsze można ciekawych ludzi poznać :D Trzymaj się tam w tej kolejce :)

U mnie poranek deszczowy, ale już wróciło słonko i czuć, że będzie dzisiaj duszno. To co napadało będzie parować.

Udanego dnia dziewczyny! :)

Hej kochane:-)

Jugoslawa i Anula to idziemy szukac tego pociągu, mysle, ze się dogadamy hehe:-D

Lux mi się nie robia odparzenia pod biustem, a akurat biust mam niczego sobie taki akurat heh, staniki staram się kupować dobrych firm:tak:

Cytrynka sliczny torcik:-)

Lux mój do porzadnisiow nie należy, tak samo jak mój ojciec i tego się obawiam, bo ja pedantka jestem i my tez mamy o to wojny, ale ja wredna jestem, jak cos jeden czy drugi rozrzuci i nieważne czyste czy nie wrzucam do prania, nie pytam się czy wyrzucać czy nie, sama decyzje podejmuje, a potem szukaja;-)

Ewix sliczne mebelki:tak:

Julia no kochana jesteś, powodzenia dla córci w zerówce i trzymam kciuki za Wasze badania. A ciuszki to znasz mnie co jakiś czas cos upatrze, ale ostatnio znalazłam wymarzona sukienke na nasz slub cywilny, sliczna, tylko mego rozmiaru znaleźć nie mogę, a jak jest to uszkodzony:sorry:

Misia no no no podryw był, ale to w sumie podbudowujące, jak widze, ze jakiś facet cos tam probuje to z jednej strony się wkurzam i mam ochote dac mu w żeby, a z drugiej podbudowuje to, zwalszcza, ze im starsza jestem tym chyba atrakcyjniejsza, bo zdarza się to częściej hehhe a mój M to się tak wkurza przez to i potem trzeba go udobruchać. W zeszłym roku takich sztuczek probowal maz mojej koleżanki z bylej pracy i wszyscy razem pracowaliśmy, ona widziala te jego zalosne amory, i nie tylko jemu sie oberwalo, ale i mi rowniez, chociaz nie bylam winna... ja się skrazylam mojemu i mało brakowało a by się pobili:rofl2:

Jugoslawa a h pizza @_@:-D

Cytrynka co się dzieje? Jeśli potrzebujesz odpoczynku odpocznij i wroc do nas kochana

Moniusia trzymam kochana nieustannie kciuki i wierze, ze wszystko będzie dobrze:tak:

Jestem poweekendowo. Weekend jak zawsze przeleciał, a to sprzątania, a to pranie, prasowanie, gotowanie, zrobiłam wczoraj nadziewane papryki mniam mniam:-). Dzis piekna pogoda, ostatnie podrygi lata, trza lapac te chwile;-)

Milego dzionka:-)

Nie wiem sama, test jeszcze nie wysechł i wciąż jedna krecha tylko. Czytam różne opowieści, dużo jest tych pozytywnych, ale dużo też, że akurat w tych testach faktycznie często wyskakuje druga kreska po czasie, a w ciąży się nie jest.. ale zawsze je robiłam i trzymałam do drugiego dnia ;p akurat teraz to by nieźle sobie los ze mnie zakpił eh ;p

Jugosława, ooo a u mnie zero deszczyku 37 stopni dziś, już to czuć, nie idzie oddychać :(

Dzień dobry. Melduje się dziś z ostatniego dnia w pracy.
Moniusia u mnie też już ciepło. Popijać cole zero z lodowki bo duchota.
Jazza a czym nadziewana bo szukam pomysłu na jutrzejszy obiad a mam sporo papryki.
Cytrynowa głową do góry, jeśli nas czytasz to odezwij się ze żyjesz.
Jugosława u mnie była burza w nocy grzmialo i błyskawicznie strasznie ale deszczu to jakby ktoś posiada z góry czyli słabo.

reklama
hej laski
Jugi u mnie dzis pyzy z sosem:-)
Jazza ja tez mam drozsze stanki,ale tak teraz mysle, ze chyba wiem skad odparzenia, na nockach w pracy u dzieciakow nie zdejmowalam stanika i to chyba przez to, normalnie do spania w domu zdejmuje, bo nie lubie w nim spac
Monia rzeczywiscie jest kreska :-)
Jula powodzenia u lekarza :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry