Hej kochane:-)
Jugoslawa i Anula to idziemy szukac tego pociągu, mysle, ze się dogadamy hehe
Lux mi się nie robia odparzenia pod biustem, a akurat biust mam niczego sobie taki akurat heh, staniki staram się kupować dobrych firm
Cytrynka sliczny torcik:-)
Lux mój do porzadnisiow nie należy, tak samo jak mój ojciec i tego się obawiam, bo ja pedantka jestem i my tez mamy o to wojny, ale ja wredna jestem, jak cos jeden czy drugi rozrzuci i nieważne czyste czy nie wrzucam do prania, nie pytam się czy wyrzucać czy nie, sama decyzje podejmuje, a potem szukaja;-)
Ewix sliczne mebelki
Julia no kochana jesteś, powodzenia dla córci w zerówce i trzymam kciuki za Wasze badania. A ciuszki to znasz mnie co jakiś czas cos upatrze, ale ostatnio znalazłam wymarzona sukienke na nasz slub cywilny, sliczna, tylko mego rozmiaru znaleźć nie mogę, a jak jest to uszkodzony
Misia no no no podryw był, ale to w sumie podbudowujące, jak widze, ze jakiś facet cos tam probuje to z jednej strony się wkurzam i mam ochote dac mu w żeby, a z drugiej podbudowuje to, zwalszcza, ze im starsza jestem tym chyba atrakcyjniejsza, bo zdarza się to częściej hehhe a mój M to się tak wkurza przez to i potem trzeba go udobruchać. W zeszłym roku takich sztuczek probowal maz mojej koleżanki z bylej pracy i wszyscy razem pracowaliśmy, ona widziala te jego zalosne amory, i nie tylko jemu sie oberwalo, ale i mi rowniez, chociaz nie bylam winna... ja się skrazylam mojemu i mało brakowało a by się pobili
Jugoslawa a h pizza @_@
Cytrynka co się dzieje? Jeśli potrzebujesz odpoczynku odpocznij i wroc do nas kochana
Moniusia trzymam kochana nieustannie kciuki i wierze, ze wszystko będzie dobrze
Jestem poweekendowo. Weekend jak zawsze przeleciał, a to sprzątania, a to pranie, prasowanie, gotowanie, zrobiłam wczoraj nadziewane papryki mniam mniam:-). Dzis piekna pogoda, ostatnie podrygi lata, trza lapac te chwile;-)
Milego dzionka:-)