• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie dziewczyny,

lux: współczuję ci kochana tego stresu i bólu :( Niech ta baba odda ci to co zarobiłaś i niech ten koszmar z nią się skończy. A do lekarza kiedy się wybierasz? Że człowiek musi się tak męczyć :/ No ale stres potrafi bardzo wpływać na nasz organizm.

jazza: dokładnie, może za jakiś czas przecenią kieckę i kupisz po kosztach :D Przepis na papryki mega smakowity :D Już sobie wyobrażam te pachnące cudeńka, a wiem jak pachną bo robię podobnie :D:D:D

Bolą mnie zatoki dzisiaj...na szczęście lekko, więc inhalacje i będzie po problemie. Chyba mi coś mój TŻ sprzedał, bo chodził zakatarzony ostatnio. Za oknem chmury i duchota. Oj będzie burza z tego jak nic, a na pewno deszcz.
Mamy początek roku szkolnego, lubię ten dzień i spotykane na ulicy wystrojone dzieciaki :) Można się trochę w czasie przenieść :) Tak jak lubię czas matur i egzaminów, jakoś ładnie, elegancko ubrana młodzież dobrze robi na humor. Zwłaszcza, że na co dzień to różnie chodzą ubrani :)

Udanego dnia :)

reklama
Cześć dziewczyny. Dziś pierwszy dzień bez pracy. Ciągle to dla mnie szok. Jadę się zarejestrować w urzędzie. A potem chyba coś dobrego ugotuje bo mąż wraca.

:* Nie wiem tylko teraz czy zrobić sobie przerwę, bo podchodzimy drugi raz na pewno, ale nie wiem chyba potrzebuję m-c przerwy.. żeby sobie popiwkować itp,itd :P bo widzę, że zdrowe odżywianie itp itd mało kiedy ma wpływ na to co się u nas dzieje, bo ja to się starałam już jak mogłam, nawet kostki czekolady bałam się zjeść.. a tu i tak nici!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry