• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
moniusia: to chyba samo wyjdzie kochana...może już jutro stwierdzisz, że już jesteś gotowa dalej walczyć, a może za miesiąc :) Najważniejsze, że wiesz, że chcesz dalej walczyć, a to znaczy, że prędzej czy później zostaniesz mamą :) In vitro to bardzo skuteczna metoda. A z tą zdrową dietą to różnie bywa, bo jednym pomaga a u innych nie ma znaczenia :)

lux: bardzo ładny narożnik :D Ładne kolorki dobrałaś :) I ściany i narożnik i podłoga ładnie się komponują.

moniusia: to chyba samo wyjdzie kochana...może już jutro stwierdzisz, że już jesteś gotowa dalej walczyć, a może za miesiąc :) Najważniejsze, że wiesz, że chcesz dalej walczyć, a to znaczy, że prędzej czy później zostaniesz mamą :) In vitro to bardzo skuteczna metoda. A z tą zdrową dietą to różnie bywa, bo jednym pomaga a u innych nie ma znaczenia :)

lux: bardzo ładny narożnik :D Ładne kolorki dobrałaś :) I ściany i narożnik i podłoga ładnie się komponują.

sciany wyszly inne niz mialy wyjsc takze srednio mi sie podobaja

Hej dziewczyny :) Jestem po wczasach, ale jeszcze w trakcie urlopu :)

Moniusia, tulam mocno, ale następnym razem się uda. Wierze w to i zaciskam kciuki &&&

Juguś pytałaś o moje usg tarczycy? Wszystko w porządku. Tylko mała torbiel, ale wg Pani doktor bez znacznia:)

Luxi, świetnie, że załapałaś się na staż. Zawsze to jakieś doświadczenie no i kasa. OO i bardzo ładny mebelek:)

Misia, bezrobocie niefajna sprawa, ale jak zaczniesz intensywne poszukiwania to raz dwa coś znajdziesz:)

Dziewczyny, które pominęłam :***

Hej dziewczyny :) Jestem po wczasach, ale jeszcze w trakcie urlopu :)

Moniusia, tulam mocno, ale następnym razem się uda. Wierze w to i zaciskam kciuki &&&

Juguś pytałaś o moje usg tarczycy? Wszystko w porządku. Tylko mała torbiel, ale wg Pani doktor bez znacznia:)

Luxi, świetnie, że załapałaś się na staż. Zawsze to jakieś doświadczenie no i kasa. OO i bardzo ładny mebelek:)

Misia, bezrobocie niefajna sprawa, ale jak zaczniesz intensywne poszukiwania to raz dwa coś znajdziesz:)

Dziewczyny, które pominęłam :***

niewiadomo czy staz dostane, jesli nie to brat mnie na normalna umowe zatrudni, okaze sie niebawem

lux: każdy ma swój gust i inne kolory mu się podobają :) Ja pamiętam jak kiedyś malowaliśmy pokój i kupiliśmy farbę, która też zupełnie inaczej na ścianie wyszła niż myśleliśmy :D Na szczęście z czasem się przyzwyczailiśmy :) No i z czasem to stwierdziliśmy, że reszta mebli i dodatków pasuje do nowego koloru :D

misia: o karkówka :D To zobaczysz jak tam z czasem ci wyjdzie. W zasadzie pewnie czego nie zrobisz to będzie dobrze :D

karola: heeeej :D Jak tam odpoczęłaś? O to dobrze, że z usg tarczycy dobrze :) Dobra wiadomość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry