Luxuorius
Moderatorka
Lux ja się chyba na żaden staż nie łapie bo jestem za stara. Wczoraj ryczałt jak głupia ale dzisiaj już mi przeszło. Jakoś jestem pełna optymizmu.
ja mam 31 i sie zalapalam, sa staze dla osob po 30, to bedze moje drugi staz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lux ja się chyba na żaden staż nie łapie bo jestem za stara. Wczoraj ryczałt jak głupia ale dzisiaj już mi przeszło. Jakoś jestem pełna optymizmu.
moniusia: to chyba samo wyjdzie kochana...może już jutro stwierdzisz, że już jesteś gotowa dalej walczyć, a może za miesiącNajważniejsze, że wiesz, że chcesz dalej walczyć, a to znaczy, że prędzej czy później zostaniesz mamą
In vitro to bardzo skuteczna metoda. A z tą zdrową dietą to różnie bywa, bo jednym pomaga a u innych nie ma znaczenia
lux: bardzo ładny narożnikŁadne kolorki dobrałaś
I ściany i narożnik i podłoga ładnie się komponują.
Jeszcze się do urzędu nie powloklam bo szukam papierów.
Hej dziewczynyJestem po wczasach, ale jeszcze w trakcie urlopu
![]()
Moniusia, tulam mocno, ale następnym razem się uda. Wierze w to i zaciskam kciuki &&&
Juguś pytałaś o moje usg tarczycy? Wszystko w porządku. Tylko mała torbiel, ale wg Pani doktor bez znacznia
Luxi, świetnie, że załapałaś się na staż. Zawsze to jakieś doświadczenie no i kasa. OO i bardzo ładny mebelek
Misia, bezrobocie niefajna sprawa, ale jak zaczniesz intensywne poszukiwania to raz dwa coś znajdziesz
Dziewczyny, które pominęłam :***