• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Moniusia kochana tulam mocno i zaciskam kciuki za kolejna probe &&&&&&&&&

Lux nie denerwuj sie bo nie warto zabierz co swoje i niech Cie cmoknie w doopke ma odchodne.Zla bo nie ma teraz co z dzieciakami zrobic...ale to juz nie Twoj Problem ;)

a najlepszy skecz, wnosi Tomek naroznik i az sasiadka z dolu wyszla i musiala zobaczyc co sie dzieje i tekst do niego a skad miales na ta kanape kase
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
rece opadaja, nie ma to jak mieszkanie na wsi

Dzień dobry,

u mnie ciemne chmury za oknem i deszczyk sobie kropi.

lux: a co ta baba nawywijała jeszcze na koniec? Dobrze, że kasę już dostałaś. A sąsiadka też niezła :D Skąd kasa na narożnik :D hahaha ludzie to są fajne istoty :D a wie pani w totka wygrałam :D

misia: jak z urzędem? Udało ci się załatwić?

jazza:
pewnie gdzieś tam pędzisz łapiąc autobus do pracy :D Albo już jesteś i pijesz kawkę? Udanego dnia :)

Hej hej:-)

Jugoslawa kochana tez lubie ten czas początek roku szkolnego, bo to przypomina stare dobre czasy;-)

Moniusia kochana przykro mi, przytulam mocno, ale uda się zobaczysz, a decyzja kiedy kolejne podejście należy do Was

Lux kochana fajny mebelek, super, ja tez będę wymieniac komplet wypoczynkowy w salonie i taka wybredna jestem, bo mało co mi się podoba hehe;-)

Karola hej hej;-)

Anula no hello:-)

Misia powodzenia z urzędem pracy, ja uważam, ze trzeba je zlikwidować, bo ludziom bez pracy nie pomagają, jedyna ich rada to, aby sobie szukac samemu przez internet.. porazka:no:

Lux co za wscibska baba hehe zenujacy sa tacy ludzie:eek:

No jestem, już korki w wawie, zycie wrocilo do normy i tak jakos szkoda, ze lato się konczy, ale trzeba myslec pozytywnie, bo jesien tez potrafi być piekna, tylko dla mnie za zimna heheh;-)

Milego dzionka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry