• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Oo to chyba coś źle przeczytałam. Najważniejsze ze masz jakąś alternatywę. Życzę ci żeby coś się znalazło jak najszybciej. A była szefową co? Widzialas się już z nią?

chodzi o to, ze ze bratowa w ciazy i mam ją zastapic i mialam miec umowe, ale okazalo sie, ze staze sa nadal w urzedzie i trwa nabor i probujemy pierw z tego skorzystac, jak bym dostala staz to potem brat mnie po nim normalnie zattrudni...
co do pracodawczyni to bylam rano po kase, ale nie mieli w domu, wiedziala, ze dzis przyjade a nie miala kasy uszykowanej, mam wieczorem podjechac po kase

reklama
lux: każdy ma swój gust i inne kolory mu się podobają :) Ja pamiętam jak kiedyś malowaliśmy pokój i kupiliśmy farbę, która też zupełnie inaczej na ścianie wyszła niż myśleliśmy :D Na szczęście z czasem się przyzwyczailiśmy :) No i z czasem to stwierdziliśmy, że reszta mebli i dodatków pasuje do nowego koloru :D

misia: o karkówka :D To zobaczysz jak tam z czasem ci wyjdzie. W zasadzie pewnie czego nie zrobisz to będzie dobrze :D

karola: heeeej :D Jak tam odpoczęłaś? O to dobrze, że z usg tarczycy dobrze :) Dobra wiadomość.

nam roz wyszedl za jasny a pomarancz mial byc karmelem hehhehe

lux: ooo pomarańcz miał być karmelem mówisz :D niezła różnica :D O kurde, ta twoja była pracodawczyni to w kulki sobie leci...dobrze, że masz w miarę blisko do niej to przynajmniej mniej się wkurzać można, że trzeba tak jeździć :/ No ale jak widać nawet na koniec nie umie się zachować :/

Moniusia ... odpocznij ... my nadal kciuki trzymamy ...

Lux fajnie wyszlo ! A ta laska dobra jest- jak się nie przygotowala to teraz niech sama przywiezie. ..

Misia Powodzenia ... niech szybko pójdzie ...

Karola,Jugoslawa, Jazza i pozostałe kobietki pozdrawiam

Moniusia ... odpocznij ... my nadal kciuki trzymamy ...

Lux fajnie wyszlo ! A ta laska dobra jest- jak się nie przygotowala to teraz niech sama przywiezie. ..

Misia Powodzenia ... niech szybko pójdzie ...

Karola,Jugoslawa, Jazza i pozostałe kobietki pozdrawiam

prosze Cie, ona jest tak leniwa, ze sama bede musiala sie po ta kase wybrac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry