cytrynowa_
Fanka BB :)
Meble ladniutkie. Takie delikatne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieuje![]()
Witam
Jugoslawa co u mnie? Hmm robimy badania co jest nie halo... mam nadzieje ze do konca roku uda sie wszystko porobic i zaczac starania.
Na szczescie nie jest tak zle i NFZ nam to sponsoruje az w szoku jestem
Za pare dni wracam do pracy, mloda do zerowki.
Madziolina jak tam u Ciebie kochana?
Ewix ladne mebelki, moja rok temu miala pokoj remontowany, a dzis mowi ze jej kuzynka ma ladniejszy bo! Ma serduszka na scianach a ona ksiezniczki???!!!
Lux i co podejmujesz sie pracy?
Jazza jestem jestem ale jakos ostatnio weny brak bylo i czasu wiecznie cos.
Co kupilas sobie z ciuszka? Chyba foto pokazywalas ale ja niewidzialam:/
Helloł właśnie wróciłam z imprezy 25 lecia ślubu znajomych i normalnie w szoku jestem bo koleś mnie podrywal na chama a był z kobietą i w dodatku zna mojego męża. Nigdy mi się to nie zdarzyło bo jak ktoś zna Misia to nie podchodzi do mnieale się trochę podbudowalam ze laska jeszcze jestem
bo ostatnio miałam wątpliwości.

Hej laski,
julia: cieszę się, że zajrzałaśOooo NFZ refunduje? No proszę, potrafią pozytywnie zaskoczyć
Mam nadzieję, że dowiecie się wszystkiego i będzie dalej dobrze. A i, że powrót do pracy będzie przyjemny i będziesz zadowolona.
ewix: ładny pokój. Taki jasny i uspokajający, bo zielone elementy![]()
misia: oj tak, taka akcja z podrywaniem potrafi nas podbudowaćPrzyjemne takie momenty. Zwłaszcza jak czasem nas dopada lekki dołek. Podoba mi się twój opis, że jak ktoś zna misia to wie, że ma do ciebie nie podchodzić
![]()
U mnie leniwa niedziela. Nic a nic mi się nie chce...na kolację zamówiliśmy pizzę. Taaaaaaaaaaak dawno nie jedliśmy zamówionej, że nawet nie jestem w stanie określić kiedy to było. Smaczna była, to najważniejsze. A teraz zbieramy się na spacerek, żeby chociaż trochę tej pizzy spalićHahahaha
![]()