• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witam

Jugoslawa co u mnie? Hmm robimy badania co jest nie halo... mam nadzieje ze do konca roku uda sie wszystko porobic i zaczac starania.
Na szczescie nie jest tak zle i NFZ nam to sponsoruje az w szoku jestem
Za pare dni wracam do pracy, mloda do zerowki.

Madziolina jak tam u Ciebie kochana?

Ewix ladne mebelki, moja rok temu miala pokoj remontowany, a dzis mowi ze jej kuzynka ma ladniejszy bo! Ma serduszka na scianach a ona ksiezniczki???!!!

Lux i co podejmujesz sie pracy?

Jazza jestem jestem ale jakos ostatnio weny brak bylo i czasu wiecznie cos.
Co kupilas sobie z ciuszka? Chyba foto pokazywalas ale ja niewidzialam:/

Helloł właśnie wróciłam z imprezy 25 lecia ślubu znajomych i normalnie w szoku jestem bo koleś mnie podrywal na chama a był z kobietą i w dodatku zna mojego męża. Nigdy mi się to nie zdarzyło bo jak ktoś zna Misia to nie podchodzi do mnie :) ale się trochę podbudowalam ze laska jeszcze jestem ;) bo ostatnio miałam wątpliwości.

Witam

Jugoslawa co u mnie? Hmm robimy badania co jest nie halo... mam nadzieje ze do konca roku uda sie wszystko porobic i zaczac starania.
Na szczescie nie jest tak zle i NFZ nam to sponsoruje az w szoku jestem
Za pare dni wracam do pracy, mloda do zerowki.

Madziolina jak tam u Ciebie kochana?

Ewix ladne mebelki, moja rok temu miala pokoj remontowany, a dzis mowi ze jej kuzynka ma ladniejszy bo! Ma serduszka na scianach a ona ksiezniczki???!!!

Lux i co podejmujesz sie pracy?

Jazza jestem jestem ale jakos ostatnio weny brak bylo i czasu wiecznie cos.
Co kupilas sobie z ciuszka? Chyba foto pokazywalas ale ja niewidzialam:/

tak przyjelam nowa prace i bede miec swiiety spokoj! nawet nie wiesz jak sie ciesze :-)

Helloł właśnie wróciłam z imprezy 25 lecia ślubu znajomych i normalnie w szoku jestem bo koleś mnie podrywal na chama a był z kobietą i w dodatku zna mojego męża. Nigdy mi się to nie zdarzyło bo jak ktoś zna Misia to nie podchodzi do mnie :) ale się trochę podbudowalam ze laska jeszcze jestem ;) bo ostatnio miałam wątpliwości.

widzisz a do mnie na fejsie wypisuja i nic nie robi to, ze mam fotki z moim :-D

Hej laski,

julia: cieszę się, że zajrzałaś :) Oooo NFZ refunduje? No proszę, potrafią pozytywnie zaskoczyć :) Mam nadzieję, że dowiecie się wszystkiego i będzie dalej dobrze. A i, że powrót do pracy będzie przyjemny i będziesz zadowolona.

ewix: ładny pokój. Taki jasny i uspokajający, bo zielone elementy :)

misia: oj tak, taka akcja z podrywaniem potrafi nas podbudować :D Przyjemne takie momenty. Zwłaszcza jak czasem nas dopada lekki dołek. Podoba mi się twój opis, że jak ktoś zna misia to wie, że ma do ciebie nie podchodzić :D:D:D

U mnie leniwa niedziela. Nic a nic mi się nie chce...na kolację zamówiliśmy pizzę. Taaaaaaaaaaak dawno nie jedliśmy zamówionej, że nawet nie jestem w stanie określić kiedy to było. Smaczna była, to najważniejsze. A teraz zbieramy się na spacerek, żeby chociaż trochę tej pizzy spalić :D:D:D Hahahaha :D

reklama
Hej laski,

julia: cieszę się, że zajrzałaś :) Oooo NFZ refunduje? No proszę, potrafią pozytywnie zaskoczyć :) Mam nadzieję, że dowiecie się wszystkiego i będzie dalej dobrze. A i, że powrót do pracy będzie przyjemny i będziesz zadowolona.

ewix: ładny pokój. Taki jasny i uspokajający, bo zielone elementy :)

misia: oj tak, taka akcja z podrywaniem potrafi nas podbudować :D Przyjemne takie momenty. Zwłaszcza jak czasem nas dopada lekki dołek. Podoba mi się twój opis, że jak ktoś zna misia to wie, że ma do ciebie nie podchodzić :D:D:D

U mnie leniwa niedziela. Nic a nic mi się nie chce...na kolację zamówiliśmy pizzę. Taaaaaaaaaaak dawno nie jedliśmy zamówionej, że nawet nie jestem w stanie określić kiedy to było. Smaczna była, to najważniejsze. A teraz zbieramy się na spacerek, żeby chociaż trochę tej pizzy spalić :D:D:D Hahahaha :D

moj pojechal na nocke a ja mysle czy by se na miasro nie wybyc na fast fooda :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry