Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to ja biorę skórę przekonała mnie Lux![]()
Skorzane sofy sa fajne z tym ze latwiejsze w utrzymaniu czystosci ale minusy swoje tez maja.A bron Boze miec kota przy takiej sofie.Albo jak dziecko dlugopisem popisze :/

Hej laski,
weekend, weekend i prawie po weekendzie
lux: oj wiem doskonale jak to facet potrafi nabrudzić przy jedzeniuNormalnie u mnie to samo :| Oni chyba dziurawe brody mają
Mój chłop to ostatnio jak je to zdejmuje koszulkę
Żeby nie musieć zmieniać przed wyjściem do roboty
aschlee: hejjak się czujesz?
Ja miałam śliwkowy weekend. Robiłam przetwory![]()
I jak wam dziewczyny weekend minął?
ale tak powaznie, to ciesze sie, ze juz obecnie nie bawie tych dzieciakow, bo one nie nauczone przez matke jesc z kultura i bym miala po narozniku, jak one nawet jedzac suchy chleb potrafia nad talerzykiem syf zrobic i jeszcze jak one ta wilgocia smierdza i by mi to na nowa kanape przeszlo a fuuujjjjLuxi taaaaa no moja zrobila dokladnie to samo.Dlugopisu z takiej sofy nie da sie za cholere zmyc
Jugoslawa a no dzis do doopki biodra i kregoslup strasznie mnie bola,ledwo sie po domu turlam
Mmmm sliwki zjadlabym.A co dobrego robilas ze sliwek? Dzemiki?