• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej laski,

weekend, weekend i prawie po weekendzie :)

lux: oj wiem doskonale jak to facet potrafi nabrudzić przy jedzeniu :D Normalnie u mnie to samo :| Oni chyba dziurawe brody mają :P Mój chłop to ostatnio jak je to zdejmuje koszulkę :D Żeby nie musieć zmieniać przed wyjściem do roboty :D

aschlee: hej :) jak się czujesz?

Ja miałam śliwkowy weekend. Robiłam przetwory :)
I jak wam dziewczyny weekend minął?

Skorzane sofy sa fajne z tym ze latwiejsze w utrzymaniu czystosci ale minusy swoje tez maja.A bron Boze miec kota przy takiej sofie.Albo jak dziecko dlugopisem popisze :/

Tomka wuja wymienial wypoczynek i wstawil 5-letniej corce kanape ze skory do pokoju, dwa tygodnie i bylo po kanapie, bo uwaga dziecko chcialo sie podpisac na niej!!!! nie zmyli tego i teraz Majka ma piekny autograf ze swoim imieniem :szok:

Hej laski,

weekend, weekend i prawie po weekendzie :)

lux: oj wiem doskonale jak to facet potrafi nabrudzić przy jedzeniu :D Normalnie u mnie to samo :| Oni chyba dziurawe brody mają :P Mój chłop to ostatnio jak je to zdejmuje koszulkę :D Żeby nie musieć zmieniać przed wyjściem do roboty :D

aschlee: hej :) jak się czujesz?

Ja miałam śliwkowy weekend. Robiłam przetwory :)
I jak wam dziewczyny weekend minął?

oj moj to jak prosiak :-D ale tak powaznie, to ciesze sie, ze juz obecnie nie bawie tych dzieciakow, bo one nie nauczone przez matke jesc z kultura i bym miala po narozniku, jak one nawet jedzac suchy chleb potrafia nad talerzykiem syf zrobic i jeszcze jak one ta wilgocia smierdza i by mi to na nowa kanape przeszlo a fuuujjjj

Asch ja mam kota :) teraz mam kanapę i 2 fotele a chce wymienić na narożnik. Teraz mam skórzane i kicia nie drapie ale u rodziców załatwiła kanapę bo mama położyła taki wełniany narzutek i kicia w to drapala.

Luxi taaaaa no moja zrobila dokladnie to samo.Dlugopisu z takiej sofy nie da sie za cholere zmyc

Jugoslawa a no dzis do doopki biodra i kregoslup strasznie mnie bola,ledwo sie po domu turlam
Mmmm sliwki zjadlabym.A co dobrego robilas ze sliwek? Dzemiki?

Misia no ja niestety jedna musialam wymienic przez kota bo zrobila sobie z niej drapak :mad::mad::mad:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry