• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Moniusia wlasnie kochana jak się ma udac to się uda, mi jest dobrze tak jak jest i to czyni mnie szczesliwa, jeśli jest mi pisane bycie matka to nia będę, a jak nie to nie podporzadkuje temu zycie, bo mam tylko jedno;-):-)

Julia co u Ciebie kochana?

Jugoslawa kochana zdrowka dla mężczyzny, mój jak choruje to prawie zegna się ze swiatem;-)

Aschlee zdrowka kochana i kuruj się i uważaj na Was:tak:

Ja już w pracy, kawka i do roboty, bo jak zawsze urwanie lepetyny. W weekend szarlotke zrobiłam, a obiadek tradycyjny- ziemniaczki, piersi z kurczaka i kalafior z buleczka tarta mniam:-D

Zimny poranek, ale dzień zapowiada się fajny słoneczny:-)

Milego dzionka:-)

reklama
Hej dziewczyny,

jazza: szarlotka teraz na czasie :D Jabłek mnóstwo do wyboru :D Ja ostatnio dużo jabłuszek zjadam :D Udanego tygodnia w pracy, ty nasza forumowa biznes woman :D

lux: u mnie też jesień :D kolorowa i ciepła :) Co tam w garze masz dzisiaj?

moniusia, aschlee, julia, anula, madziolina, misia i pozostałe dziewczynki - co u was? :D Jak weekend i jak się wam tydzień zapowiada? Meldować się :D

Udanego tygodnia :)

jazza, no pewnie :) Ja też mam zamiar tak podchodzić jak się nie uda.. że nie podporządkuję temu życia :) już wystarczy łez :) choć myślę, że jak teraz się nie uda to pojawi się myśl o adopcji.. chociaż trochę mnie od tego odrzuca..
Pracuj kochana, pracuj :) Szalona :)))) tylko nie zapominaj o swoim ukochanym :P

misia, Ty chyba powinnaś mieszkać na wsi, widać, że Cię tam ciągnie :)))

Jeeeeej... u mnie też ciepło jakby wiosna przyszła..:) Ja w domku od dzisiaj, piorę, ogarnęłam chatkę, zaraz planuję realizację ogrodu na październik:)) Bo już spać w nocy nie mogłam, bo co chwila na jakieś pomysły wpadałam i chciałam szperać w necie ;p

Hej dziewczyny,

jazza: szarlotka teraz na czasie :D Jabłek mnóstwo do wyboru :D Ja ostatnio dużo jabłuszek zjadam :D Udanego tygodnia w pracy, ty nasza forumowa biznes woman :D

moniusia, aschlee, julia, anula, madziolina, misia i pozostałe dziewczynki - co u was? :D Jak weekend i jak się wam tydzień zapowiada? Meldować się :D

w pracy se zrobimy tortille

Hej dziewczyny,

Hey kochana ... ja żyje ...weekend na pelnych obrotach bo i na weselu byliśmy i na wsi ... a od dzisiaj jestem znowu pracujaca ;-) tak wiec dalej na wysokich obrotach ... Lubie to ;-)

Póki co ...tyle później obiecuje usiasc i odpisac na wasze posty ... milego wieczoru

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry