• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Jugoslawa oj tak kochana to czas szarlotki, najlepsza jest taka na cieplo:-)

Moniusia pamiętam o tym moim jedynym pamiętam, my niestety oboje zajeci, ale czas dla siebie zawsze znajdziemy. Odpoczywaj teraz na urlopie i korzystaj kochana;-)

Anula powodzenia w nowej pracy kochana:tak:

Luxi niech @ minie jak najmniej boleśnie:tak:

Ja już w pracy, kawka i drugie śniadanko:-)

Zimno u nas, ale słonecznie;-)

Milego dzionka:-)

reklama
Hej dziewczyny,

jazza: w dzisiejszych czasach (jak to się mądrze mówi) to trzeba właśnie wiedzieć jak znaleźć dla siebie czas...jak człowiek to opanuje to już dobrze jest :) Teraz kiedy człowiek taki zalatany to liczy się każda chwila z bliską osobą...super, że wam się udaje :)

lux: oby @ nie dawała w kość i nie przeszkadzała. A jak się dzisiaj czujesz? Jak w pracy?

misia: powodzenia na badaniach, szybkiego załatwienia wszystkiego :) Bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze ułożyło i znalazłaś pracę :)

moniusia: jak tam? Co w ogrodzie słychać? :)

aschlee: uuu deszcz :/ U mnie na szczęście słonko, tylko wieje okropnie :/ Mało głowy nie urwie :/

No i mamy środę. Szybko leci mi ten tydzień. Niedługo 1.11, potem zaraz święta i nowy rok :D Powiem wam, że nie mogę się doczekać zimy...tak mi się marzą spacery w iskrzącym od słońca śniegu :D hahaha

Udanego dnia!

Hej dziewczyny,

jazza: w dzisiejszych czasach (jak to się mądrze mówi) to trzeba właśnie wiedzieć jak znaleźć dla siebie czas...jak człowiek to opanuje to już dobrze jest :) Teraz kiedy człowiek taki zalatany to liczy się każda chwila z bliską osobą...super, że wam się udaje :)

lux: oby @ nie dawała w kość i nie przeszkadzała. A jak się dzisiaj czujesz? Jak w pracy?

misia: powodzenia na badaniach, szybkiego załatwienia wszystkiego :) Bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze ułożyło i znalazłaś pracę :)

moniusia: jak tam? Co w ogrodzie słychać? :)

aschlee: uuu deszcz :/ U mnie na szczęście słonko, tylko wieje okropnie :/ Mało głowy nie urwie :/

No i mamy środę. Szybko leci mi ten tydzień. Niedługo 1.11, potem zaraz święta i nowy rok :D Powiem wam, że nie mogę się doczekać zimy...tak mi się marzą spacery w iskrzącym od słońca śniegu :D hahaha

Udanego dnia!

w pracy fajnie, nadal sie ucze i coraz lepiej mi idzie :-)

Dziewczyny ...im back :zawstydzona/y: sorry za moją nieobecność ale ostatnio z czasem nie wyrabiam zapisałam się na drugie studia, a poza tym w robocie młyn, ale postaram się już odzywać na bieżąco :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry