• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej

No wlasnie przeciez dzis lany poniedzialek a u mnie od 6 rano snieg napiernicza o_O juz mam bialo na ogrodzie i wszedzie.

Jak tam swieta mijaja wam kobietki? Bo mi leniwie... nic mi sie nie chce. Ciagle tylko mysle o tym remoncie ze sie nie wyrobimy. I tak zamiast odpoczywac sie ciut denerwuje heh ;-) jasko strasznie niedobry jest. Na szczescie jutro do przedszkola.

Przepraszam , że Was tak zadręczam tymi zdjęciami ale chyba za bardzo mi zależy i to może być mój problem.... wychodzi mi , że za 7 dni powinnam dostać @ a objawy mam dziwne, kłucie w podbrzuszy, lekki ból piersi ... a test z dziś pokazał :
image1.jpg

Załączniki

• image1.jpg
    image1.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 78
Hej, hej prawie poswiatecznie;)

Witaj Haruna:)
Jak dla mnie te dwa pierwsze foto testow ovu to negatywne, ten przedostatni pozytywny.. więc jak@ za 7dni skoro ovu mialas wczoraj czy dzisiaj?????

Julia
Tempka tylko trochę opadla.. może jutro podskoczy?;)

Missis
Na pewno zdazycie :), nie denerwuj się:)

Ja obzarlam sie ciasta i zdycham:)

reklama
Haruna
Negatywny... czytalas instrukcje w ogole do testow owulacyjnych?? Jest tam napisane ze wynik jest pozytywny gdy kreska testowa jest tak samo lub bardziej intensywna od kontrolnej. A u ciebie widac roznice w testach na tym i poprzednim co wkleilas. Te pierwsze byly identyczne a te dwa ostatnie nie sa. Chyba ze ja juz myle ktora to kontrolna a ktora testowa ;-)
Jezeli testowa to ta ciemniejsza tzn. Ze pozytywny jak najbardziej. Spr na pudelku ktora testowa.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry