• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cześć dziewczyny , od 3 mc staramy sie o dziecko . W zeszły piatek gin powiedział ze jajeczko ma ok 11mm wiec koło pon wt możemy działać , od tamtego momentu testy owu pokazywały dwie kreski ale to trwa nadal dzis i wczoraj były najmocniejsze ! Czy to możliwe aby to tyle trwało ?

reklama
sama nie wiem haruna widocznie masz wysoki poziom lh dlatego testy wychodza pozytywnie testy lh dzialaja na zasadzie ze wykrywaja owulacje 24-48 h wczesniej wiec pewnie to dlatego kochana

tak, wszystko mialam sprawdzane tsh progesteron, wychodzi ok.... zastanawia mnie to nasilenie. testy z dzisiaj i wczoraj, co myślicie? image1.jpgimage2.jpg

Załączniki

• image1.jpg
    image1.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 77
  • image2.jpg
    image2.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 75
Haruna, zrob jeszcze wieczorem i jutro i jak bedzie kolor bladl to znaczy ze rzeczywiscie owu byla... w sumie ci powiem ze jest mozliwr zebys miala to owu bo jest jakas norma w jakim tempie rosnie pecherzyk;-)

Widze ze spokojnie dzisiaj ....

A więc życzę wam sloneczka,radosnych i pogodnych świąt .... bogatego zajączka i oczywiście mega mdłości i okrutnej zgagi po ujrzeniu pięknych tlustych kresek na tescie ;-)

Dziewczyny zycze Wam zdrowych, pogodnych i radosnych Swiat Wielkanocnych. Smacznego jajka i mokrego dyngusa! By w ta wiosne spelnily sie wasze piekne marzenia i by kroliczek wielkanocny przyniosl piekne dwie kreseczki!!:-) takze Wesolego Alleluja! :-)

I troche fluidkow ;-)
!~~~~~~~~~~~~~

Aschlee
Udusze cie! Mam nadzieje ze u Ciebie wszystko w porzadku... nie lubie jak tak znikasz bo sie martwie!

Milego dnia dziewuchy :*

reklama
Cześć:)

Wpadłam tylko złożyć Wam życzenia świąteczne, bo poprostu nie mam kiedy zajrzeć. Przede wszystkim witam nowe dziewczyny:) Szczerze powiem, że wogóle nie czuje atmosfery świątecznej i nie umiem się jakoś pozbierać po ostatniej @... Ale to nie o tym chciałam Wam pisać, tak, więc:

Życzę Wam zdrowych, wesołych i pogodnych świąt, abyście wszystkie ujrzały II kreski (być może razem ze mną) i przede wszystkim były szczęśliwe> Wesołego Alleluja:)
22615_350324215166195_8828683170679474053_n.jpg

P.S.
Pozdrowienia od mojego męża;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry