• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej,hej:)

Julka
To działajcie, działajcie:)
Przyjemne z pożytecznym:)

U nas śnieg:baffled::sorry2: I to tak parę cm:crazy: jak nie będzie ciepło to nie stopnieje:-(
Muszę Młodemu kombinezon wyciągnąć... masakra jakaś.

reklama
Dzień dobry ....

Edita u nas słoneczko i całkiem wiosenne
... no ale nie wiadomo cY zaraz śnieg nie przyatakuje ....

Julka89 dobrze ze nic na siłę ;-) przyjemnego .....
A my to jakos teraz nie teges .... przestuj jakiś ....

Jula ostatnia nocka i wolne rozumiem czy jak ?jak malutka ?

Aschle hop hop ?

Jaka cisza tutaj dzisiaj:)
Dzien dobry wiosennie:) u nas pieknie, slonecznie, troszke wietrznie.
Edita, szok z tym sniegiem!

Doszlam dzisiaj do wniosku, ze MUSZE a musze tyle rzeczy, ze cale babyboom tego nie pomiesci. :-D Wczoraj zaczelam z oknami, kolory staly sie tak intensywne, istne HD:-)
A jak Wam ida przygotowania? Wyjezdzacie gdzies na swieta?

Limonka faktycznie cisza ....
Ja dzisiaj okna ogarne .... a święta u tesciow wiec nic nie zapodaje ...bo taki dostałam przykaz ....

My zaniedlugo zbieramy się do mojej mamy na kawe ;-)

Witajcie kochane ;-) trzymam kciuki za testując i starające się w najbliższym czasie, u mnie dni płodne dobiegają końca, ile byłam wstanie pomoc lekami to pomogłam, reszta zależy nie odemnie. Od niedzieli zaczynam brać duphaston i czekamy albo i nie na okres;-) wesołych świąt kochane ;-)

Edita co ty snieg u xiebie dzis? U nas sloneczko...nawet niejest tak zimno...;-)

Anula mala ci powiem z wirusa wymiotnego i biegunkowego przeszlo nam na krtan:/ wczoraj brzydki kaszel a dzis juz cos z krtania od rana miala wiec polecialam polecialam po antybiotyk i bede jej podawac zeby mi sie nierozlozyla na swieta!
Tak ostatnia nocka;-) a ty fajnie masz taki spokoj ;-) i za chwile mamy terminy @...

Limonka moje przygotowania? Zadnych jeszcze nie zrobilam hehe

Julka wesolych swiat;-)

Kochane ktore tu co dopiero dolaczyly prosze o terminy @ wpisze na liste;-)
Przepraszam jesli juz podalyscie a ja niezapisalam;-)

Ostatnia edycja:
Limonka noo ja właśnie kupię jakiś ladny stroik
... widziałam dzis wypas 100zl taka misa szklana a tam mech,przepiorcze jaja,cebulki wuisennych kwiatow ....chyba się skusze ....

Jula oj bidulka antybiotyk jest?
Noo my zaraz @ .... a ja ci powiem ze dzis czuje podwozie i momentami mialam lekki ból jak na @ a do terminu jeszcze 10dni. ... a ty jak tam?

Hej:)

Chałupa już fajnie wygląda:) Nogi mi wchodzą do doopy ale warto było:)
Jutro tylko ciasto, mięsko i sałatka:)

Śnieg stopniał na ulicy i po bokach,ale wyżej w w górach dalej leży:) I przed chwilą znowu padał, ale topnieje:) Ale za ciepło nie jest i wiatr wieje, ale nie taki silny jak ostatnio..

My śniadanie wielkanocne u teściów, a później do taty mojego jedziemy. Na pewno spotkamy się tam z moimi siostrami i bratem:) Poniedziałek to raczej w domku, ktoś do nas wpadnie dla odmiany:)

Życzę Wam Wesołych Świąt :)
indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 62
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry