• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Tak, może tak być ze będziesz musiała wziąć ich aż 15, chyba że lekarz wcześniej zdecyduje, ze pecherzyki są już gotowe i dostaniesz zastrzyk na wywołanie owu. Ja robiłam sama, w brzuch. Uwierz mi m, ze nie ma się czego bać. Tez byłam na początku sterroryzowana, najgorsze sa pierwsze 2-3 zastrzyki, później się przyzwyczaisz i zacznie ci się to nawet podobać [emoji16]

Hahahah [emoji23] podobać [emoji23] oby oby bo ja panikara przy obraniu krwi zawsze mdlałam [emoji23]

reklama
Dokładnie... ile można :/ tez mam to samo do owu oaza spokoju a przed @ wszytskie możliwe objawy jeszcze wymiotów tylko nie miałam [emoji23] ale co zrobić zawsze to samo. Teraz mam termin na 4 stycznia i tez już się zaczynaja urojenia ale jestem chora i biorę antybiotyk wiec troszkę mniejsze mam nadzieje niż zawsze ale jednak jakieś są [emoji23]
:) Ja się zastanawiam, po co ja się zabezpieczałam wcześniej. Niby czego ja się bałam :) Od seksu nie umiem zajść, więc nie znam już recepty, jak można mieć potomstwo :) :) Chyba dam se spokój. Porobię to, co mam już zaplanowane i daję sobie spokój. Siłą tego dzieciaka nie ściągnę na ziemię. Miłego dnia :)

:) Ja się zastanawiam, po co ja się zabezpieczałam wcześniej. Niby czego ja się bałam :) Od seksu nie umiem zajść, więc nie znam już recepty, jak można mieć potomstwo :) :) Chyba dam se spokój. Porobię to, co mam już zaplanowane i daję sobie spokój. Siłą tego dzieciaka nie ściągnę na ziemię. Miłego dnia :)

No! Tez mam bekę ze swojego zabezpieczania [emoji23] był taki okres, ze panicznie bałam się ciąży [emoji3] sama już nie wiem, czy to jest śmieszne, czy tragiczne [emoji38]

Dokładnie.... ja brałam 8 lat anty tabletki i co :/ mogłam wcale nie brać. Chyba każda z nas przechodzi taki okres ze ma dość. To zrozumiałe. Ważne ze są nawet takie fora w których możemy wie wygadać wspierać i radzić. Dla mnie właśnie jest zaskakujące ze na prawdę próbowałam co mogłam :/ nogi w gorze, sex codziennie, sex co dwa dni, piłam zioła, dong w tabletkach, wiesiołek różne cuda a i tak była z tego dupa potem wyszły te wszytskie chorubska :/ straszne to jest to teraz jak naprawdę bym zobaczyła na teście po raz pierwszy w życiu dwie kreski to bym chyba zawału dostała.... ale mam znajoma która strala się z mężem nie cały rok robiła testy owu wszystko i zaszła w takim miesiącu gdzie kochała się 5 dni przed owu i 5 po ;/ i byliśmy teraz na świętach u nich i mówiła „słuchaj Martyna ja nie wiem jak to realne my w ogóle nie trafiliśmy w owu” dziewczyna z psm i lekarz mówi ze ma zaawansowane ze ciezko jej będzie i proszę Marcel ma już 4 miesiące. Nie ma reguły serio żadnej. To jest najbardziej zadziwiające ....

reklama
No! Tez mam bekę ze swojego zabezpieczania [emoji23] był taki okres, ze panicznie bałam się ciąży [emoji3] sama już nie wiem, czy to jest śmieszne, czy tragiczne [emoji38]
Oj tak jakbym mogla cofnac czas i powiedziec cos sobie mlodszej to na bank by to bylo"zacznij szybciej sie starac bo beda problemy"";)Ale z drugiej strony mysle ze kazdy robi to co w danym momencie jest odpowiednie dla niego tu i teraz,a widocznie wtedy nie byl czas na drugie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry