reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

pysia510- kochanie a na co ta malina zapobiegawczo ale przeciw czemu???:szok: bo jakos nic mi sie nie wiaze,, bo ostatnio o czym pisalam to dusznosci..hmmmm o co ci chodzilo z tym zapobiegawczo??

reklama
Hej, jestem tu nowa
Witaj :-)

Hejka z rana w niedziele , u mnie dół straszny nie moglam doczekac sie owu staralam sie juz od 12 dc stracilam nadzieje ze owu przyjdzie i przyszła w 20 dc , ale zauwazylam to dopiero dzisiaj i sie zalamalam bo przez to wszystko odpuscilam z przytulankami tz byly tylko raz dzien przed owu:crazy: i teraz znow bede miala zal sama do siebie , ze za szybko sie poddalam , czasem mysle ze ja chyba nie zasluguje na dzidziusia :baffled: nie moge trafic z przytulankami a co dopiero zafasolkowac :-:)-:)-:)-(
a do tego snila mi sie moja zmarla coreczka, ze zyla ze byla zdrowa i szukalam dla niej przedszkola, i od rana dzis mialam zly dzien tz smutny
Przytulam mocno

Witm!jestem tu nowa mam problem z zajściem ciazy w maju poroniłam! Jest mi okropnie ciezko bo w okolo otaczaja mnie kobiety ciezarne!od 3 miesiecy staramy sie ponownie narazie bez rezultatów!prosze o rady
Witaj:-) Ja też jestem po poronieniu teraz czekam na pierwszą @ po zabiegu.
Dobrze wiem co czujesz.
Będzie dobrze wkrótce na pewno się uda.

czuje się jak bym była w ciąży :))
wkrótce zrobię test i .. mam nadzieje ze będę przy nadziei :))
Trzymam kciuki za test:-D Oby przeczucie się spełniło.

no niestety przyszła...
ale trudno:) moze w następnym miesiącu nie przyjdzie:)
Listopad będzie Twój :tak::tak::tak:

witam dziewczyny
ja czekam do testowania ok 11 i caly czas doszukuje sie nowych objawow troche boli mnie brzuch piersi jeszcze nie bola (chociaz macam sie co 5 min :)) tylko ze to sa wszystkie objawy na @ a na ciaze chyba nie zobaczymy
Nie przejmuj się tak chyba robią wszystkie staraczki;-)
Trzeba jeszcze troszkę poczekać.

A ja jestem na tydzień przed terminem @... więc zaczynam kombinować... jak tu zrobić ten test żeby go nie zrobić? :-D w sensie.... chciałoby się wiedzieć... aż rączki świerzbią do testu a do apteki to bym chyba pofrunęła.... ale wiem za wcześnie... obiecałam sobie że jak nie przyjdzie to zrobię w sobotę albo niedzielę....
:-D:-D Dobrze rozumiem

Nic z tego:sad::sad::sad::sad: Dziś rano dostałam plamienia więc zapewne to miesiączka przyszła jeszcze wcześniej niż powinna. Jestem przeraźliwie zawiedziona. :sad: ALE nie poddaje się !:blink:
Przytulam mocno.
Widzę, że większość staraczek chce jednak w listopadzie zafasolkować ;-);-)

lilu19, kingus- witajcie kochane:):-D
poniedzialek - i musze powiedziec jak ja nie lubie poniedzialkow.. hehehe:-D
nic mi sie nie chce.. matko jedyna jeszcze jakies przezeibienie mnie chwyta , mam nadzieje ze szybko przejdzie.. brrr...narazie kicham i na chwileczki mam katar ktory po chwili przechodzi. hmmm
trzymam kciuki za wszytskie testujace:-)
Witaj skarbie. Pij herbatkę z miodem i niech przeziębienie sobie od Ciebie idzie:tak:

oby do piatku bo mam wizyte u gina ale czy on mi cos pomoze :baffled: i tak mi to nie wroci owulki pewnie dopiero po jakims dlugim leczeniu oj jestem załamana
Ja już w pierwszym cyklu z lekami miałam owulację. A w 3 udało się zajść;-)
Głowa do góry.

Dziewczynki ja mam bóle w podbrzuszu od około 10 dni najpierw kilka dnia przed pojawieniem sie płodnego śluzU (który był tylko przez 2 dni) , póxniej w czasie owu teraz jestem już dwa dni po owu i dalej mnie boli z różną intensywnością, może to ma coś wspólnego z PCO ?:-:)-:)-(
Momentami ból jest naprawdę dokuczliwy. Poradźcie coś proszę:zawstydzona/y:
Mi się wydaje, że to może być ból poowulacyjny ale lekarzem nie jestem.

no cos kiepski twoj wykresik na owulke nie wyglada :-(

Tak swierdzila moja ginka ze nie mam owulki jak bralam przez pierwsze 3 cykle tylko duphaston, pozniej mialam 4 cykle wywolywana owulke clo + pregnyl + duphaston to byla owu potwierdzona przez usg i i mierzylam tempke, teraz mierze tylko czasami tempke i caly czas mam 36.5 i ani drgnie do gory nawet o 1 stopien :angry: a dzisiaj mam 55 dc i @ brak :wściekła/y:

Ojej Lilu to Ty naprawdę masz kłopocik z tymi cyklami 55 dni? Strasznie długi, kurcze :rofl2: i to po takiej kuracji - hmm....

Wiecie dzis koleżanka mi mówiła, ze spotkała znajomą na cmetrarzu 1 .11. i ta jej lamentowała, ze jest w trzeciej ciaży, była rozczarowana, załamana itd.
A we mnie sie gotowało normalnie, dlaczego to jest takie nesprawiedliwe:-:)zawstydzona/y::-(, tak sie staramy, drżymy nas sobą, nad objawami, czekamy na owu ,liczymy dni i tylko wkółko testy ciązowe :unsure:i testy owu:unsure: i NIC a ta płacze, ze jest w ciaży ZAŁAMKA.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A za dzidzię oddałybyśmy wszystko...... :rolleyes2::sad::sad::rolleyes2:
Niektórzy nie doceniają i nie ciesza sie tym co mają:dry::nerd::dry:

pysia510- kochanie a na co ta malina zapobiegawczo ale przeciw czemu???:szok: bo jakos nic mi sie nie wiaze,, bo ostatnio o czym pisalam to dusznosci..hmmmm o co ci chodzilo z tym zapobiegawczo??

tikanis ja myślałam, że ciebie bierze przeziębienie :sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2: i ta malinka itd to tak zeby odgonić choróbsko:-D:-D:-D, ale wymyśliłam :rofl2:

Lilu 150 CYKL to trwał prawie pół roku, nie do wiary:szok::oo::oo::szok:

Ostatnia edycja:
Lilu a czemu dalej nie jestes pod kontrola lekarza tz czemu zaprzestałas brania leków na owu??
Pysiu temat niechcianych ciaz to dla mnie temat na ktory brak mi juz calkiem słów i sily , zbyt wiele w tej tematyce w zyciu spotkalam niesprawiedliwosci , nie mam juz nawet sily na dyskusje i zastanawianie sie dlaczego tak jest , moze poprostu tylko jedno na mysl mi przychodzi ze nas to nauczy kochac te upragnione dzieciaczki i doceniac jak sie juz wkoncu doczekamy ;-)

Cześć dziewczynki,

moja Daria ma anginę :baffled:, na szczęście antybiotyk dziala i już nie ma tak wysokiej gorączki.

witm was drogoe pani... chcialabym sie do was zapisac i prosic o jakies rady od 7 miesiecy staramy sie o dzidzie z mezem i nic:(

Witam wszystkie staraczki jestem tu nowa mam adres dla Gemini25 sama robilam tam badania poniewaz to laboratorium czynne jest nawet w soboty bardzo mila obsluga i wiekszosc badan dostaje sie w przeciagu 24 godz niestety jest to troszke kosztowne za grupe krwi moja i mojego meza plus moja morfologia 65 funtow wiem ze badania na hormony sa drozsze wracajac do tematu staran wlasnie dostalam @ i teraz bedzie to nasz drugi miesiac staran :))) pozdrawiam wszystkich:

Witajcie :-)

z mezem tez juz zgoda.. przytulilam sie do niego i zmiekl.. wiec juz cala szczesliwa jhestem:-D

no wreszcie..., tyle, że jednak inicjatywa znowu musiała wyjść od Ciebie ;-)

Hej, jestem tu nowa

Witm!jestem tu nowa

witajcie :-)

no niestety przyszła...
ale trudno:) moze w następnym miesiącu nie przyjdzie:)

Nic z tego:sad::sad::sad::sad: Dziś rano dostałam plamienia więc zapewne to miesiączka przyszła jeszcze wcześniej niż powinna. Jestem przeraźliwie zawiedziona. :sad: ALE nie poddaje się !:blink:

buuuu, no szkoda :-(, ale kto wie, może w nastepnym cyklu?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za Wasze teściki :tak:

reklama
Dziewczynki a pisałyście juz do Św. Mikołaja, bo słyszałam, ze u kogo zawiodły bociany w tym roku, to można sie w tej sprawie odwołać do Św. Miłołaja, on już szykuje listy prezentów co dla kogo, a jeśli chodzi o fasolki to tylko trzeba wpiać ile ma ich byc, a z bocianami Mikołaj sie policzy tak blizej wiosny. :-);-);-):yes:;-);-):-)
Wspominał też, cos o mieszkanku dla Imagination ;-):-);-)

Do góry