reklama
Ja chce byc tylko pewnano niby ciezarnej nie wypada , ale tobie by sie chyba przydalo wybic glupotki z glowy ;-)

Haszitka
może kiedyś...
Veritaserum71 - gratulacje. Lepiej uwierz testowi, nie kłamie.
Dziewczyny gdybyście widziały z jakim zaciekawieniem mój M oglądał dzisiaj na realityzone program opowieści o narodzinach. Takie zaciekawienie może być tylko u faceta który naprawdę pragnie dzidziusia
:-)
Nawet słoneczko ładnie świeci
Może to zapowiedź dla mnie owocnego tygodnia - w środę zaczynam M męczyć. Biedaczek pracuje po 12 h to ja muszę załatwić sprawę.
Jeżeli po tym będzie fasolka wredna teściowa będzie mogła powiedzieć że sama zrobiłam sobie to dziecko bo on tyle czasu nie zrobił. Wiem co mówię bo o poprzednich wnukach obu synów tak mówiła

Dziewczyny gdybyście widziały z jakim zaciekawieniem mój M oglądał dzisiaj na realityzone program opowieści o narodzinach. Takie zaciekawienie może być tylko u faceta który naprawdę pragnie dzidziusia

Nawet słoneczko ładnie świeci

Jeżeli po tym będzie fasolka wredna teściowa będzie mogła powiedzieć że sama zrobiłam sobie to dziecko bo on tyle czasu nie zrobił. Wiem co mówię bo o poprzednich wnukach obu synów tak mówiła

Pewnie tez ale cala sila w tych malych jak ja mowie do M grzesiachMoze jednak cos w tym jest???![]()

Tesciowa to nie rodzina ;-) mowia co im slina na jezyk przyniesieVeritaserum71 - gratulacje. Lepiej uwierz testowi, nie kłamie.
Dziewczyny gdybyście widziały z jakim zaciekawieniem mój M oglądał dzisiaj na realityzone program opowieści o narodzinach. Takie zaciekawienie może być tylko u faceta który naprawdę pragnie dzidziusia:-)
Nawet słoneczko ładnie świeciMoże to zapowiedź dla mnie owocnego tygodnia - w środę zaczynam M męczyć. Biedaczek pracuje po 12 h to ja muszę załatwić sprawę.
Jeżeli po tym będzie fasolka wredna teściowa będzie mogła powiedzieć że sama zrobiłam sobie to dziecko bo on tyle czasu nie zrobił. Wiem co mówię bo o poprzednich wnukach obu synów tak mówiła![]()

veritaserum71
Fanka BB :)
Tesciowa to nie rodzina ;-) mowia co im slina na jezyk przyniesie![]()
Dziewczyny...tesciowe daly nam mezow i chwala im za to

Ich zadanie sie skonczylo, wiec nie przejmowac sie nimi!

martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Gratulacje:-):-):-):-):-);-);-);-)Czesc dziewczyny :-)
Nie wytrzymalam. Rano zrobilam test. Cala noc sie meczylam, zmuszajac sie aby nie susiac (bo ostatnio w nocy potrafie wstawac 5 razy). Tak mnie brzuch bolal z tego trzymania, ze myslamam ze to na @
.Alez balam sie spojzec. Wkoncu sie odwazylam.
Wynik ponizej.
![]()
A oto moja reakcja:
Wciaz nie wierze! Zaraz wsiadam w samochod i jade kupic nowy test.
Musze potwierdzic.
Jestem taka szczesliwa!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A to dla Was moje kochane:
Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II,Pregnant, II, II, II, II, II, II, II, Pregnant, II, II, II, II,II
(niewiem jakie testy macie, wiec wysylam fluidki pisemne i kreseczkowe)

veritaserum71
Fanka BB :)
Gratulacje:-):-):-):-):-);-);-);-)!!!
Dziekuje :-):-):-):-):-)
reklama