reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

wiesz... troszke krwawię ale tylko jak ide siku tz przy podcieraniu. A tak to mi nie leci...
pierwszy raz tak mam jeżeli to @ to naprawde pierwszy raz taka skąpa.

martynka a co sie dzieje? Wyluzuj.. mowie Ci ze nakrecanie to najgorsze co moze byc wiem cos o tym już. Odpoczywaj i nie denerwuj sie:)
martynka a co sie dzieje? Wyluzuj.. mowie Ci ze nakrecanie to najgorsze co moze byc wiem cos o tym już. Odpoczywaj i nie denerwuj sie:)

nie potrzebnie zrobiłam te testy owualcyjne!

reklama
Nie możesz tak do tego podchodzić. My kobiety jestesmy niestety niecierpliwe i nic na to nie poradzisz;-) Bedzie dobrze, musisz w to uwierzyć! A nawet jeżeli nie bedzie tak jak byś tego chciała to świat sie na tym nie kończy.. Nie teraz to nastepnym razem moze sie uda:tak: 3maj sie.

Tikinis kochana wlasnie wyczytalam w necie ze jesli 182 dni uplywa przed porodem to mozna napisac w niosek do zus o zasilek rehabilitacyjny i u kobiety w ciazy jest rozpatrywany pozytywnie z tym ze trzeba go zlozyc min 6 tyg przed uplywem ukonczenia tych 182 dni aby byl uwzgledniony :)

:-Dmartysia zrob jutro test ciazowy i zobaczysz ale z tego co widze masz 26 dc to moze jeszcze byc za wczesnie poczekaj pare dni bedzie dobrze:-Dzobaczysz:tak:

ja poije se kakalko bo mi taki smak przyszedl az mi wstyd ze dzis tak zre :wściekła/y:to do mnie nie podobne ale co nioewiem co mam robic takie mam smaki hihi:-D

reklama
:-Dmartysia zrob jutro test ciazowy i zobaczysz ale z tego co widze masz 26 dc to moze jeszcze byc za wczesnie poczekaj pare dni bedzie dobrze:-Dzobaczysz:tak:

ja poije se kakalko bo mi taki smak przyszedl az mi wstyd ze dzis tak zre :wściekła/y:to do mnie nie podobne ale co nioewiem co mam robic takie mam smaki hihi:-D
testuje w sobotę jak mi nie przylezie @!!!!!!!!!!!!!

Do góry