• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

czesc Kochane troszke czasu mi zajelo zanim przeczytalam wszystko o czym tu rozmawialyscie:tak: Nenius, Electra dziekuje:-) do grona Przyjaciolek 2008 mnie nie zaliczylyscie:-( ale mam nadzieje ze sobie na to zasluze, bynajmniej bede sie bardzo starac. milego pochmurnego dnia Dziewczynki.

reklama
A ja jakoś nie moge rzucić palenia dopóki wiem że nic tam nie ma...no nie potrafie...Ale jak tylko dowiem sie ze mam fasolke to fajki do kosza a mąż na balkon...Aha jeszcze jedno...dobre wychowanie mówi że nie powinno sie palić przy osobie niepalącej...Ja sama nigdy tak nie robie...to jest podwójne trucie tej drugiej osoby !!

No nie kochana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, rzucaj natychmiast!!!!!!!!! Trzeba odtruć organizm zanim pojawi się fasolka, a jak będziesz czekała do II kreseczek to zanim je zobaczysz będziesz już przez jakieś 2 tygodnie truła maleństwo.

monik75 a wiesz dlaczego?:-) Bo masz dostęp do wątku zamknietego!!! Juz jest zamkniety!:-):tak: Przyjaciółki 2008!

to ja zaczynam szperać w moich archiwach i zaraz coś powklejam:-):tak:

Oooo widzę, że wątek jest już tylko dla wtajemniczonych:-) czy dobrze myślę???

Majeczko już tam byłam ale jest pusto :baffled: A mi nowego tematu nie pozwala założyć. Pewnie musisz zrobić to Ty:tak:

Oj dziewczynki, nie tak szybko!!! Moim zdaniem to zgodnie z tym co pisała do mnie Elżbietka powstał właśnie dział zamknięty o nazwie Przyjaciółki 2008 ale nasz wątek ze zdjęciami jeszcze nie został tam przeniesiony :no:, więc jeszcze chwilę cierpliwości poproszę. My z Majeczką trzymamy rękę na pulsie :tak:;-)

czesc Kochane troszke czasu mi zajelo zanim przeczytalam wszystko o czym tu rozmawialyscie:tak: Nenius, Electra dziekuje:-) do grona Przyjaciolek 2008 mnie nie zaliczylyscie:-( ale mam nadzieje ze sobie na to zasluze, bynajmniej bede sie bardzo starac. milego pochmurnego dnia Dziewczynki.

jak dla mnie to już niebawem, niebawem :-D

Nie no ładna zjebke dostałam...Obiecuje sie poprawić zanim do jakichkolwiek staranek dojdzie :zawstydzona/y: Ale wsparcia bede potrzebowała...moge na was liczyc? Po tylu latach łatwe to nie bedzie....

hehe a wogole super ze wpadlyscie na ten pomysl to jeszcze bardziej zaciesli wiezy miedzy Wami.
Nenius ciesze sie ze z S. juz ok, nie ma sensu sie klocic, ale mezczyzni tak maja bez zastanowienia czasami cos powiedza, zrobia a my zamiast przejsc czasami obojetnie to rozmyslamy, placzemy i placac za to bolem glowy i nieprzespana noca...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry