• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
monik75 Kochana właśnie te nowe wateczki powstana już w zamknietym:-):tak:
Adiva fajeczki...rzuć to swinstwo!!!
Klaudia ja na swoja "ewolucje" muszę jeszcze poczekac...:-D

monik75 Kochana właśnie te nowe wateczki powstana już w zamknietym:-):tak:

No właśnie ja się pospieszyłam i utworzyłam już na otwartym ale to nic na pewno niebawem je nam przeniosą. Zapytałam się też, jak na przyszłość załatwiać takie zakładanie nowych wątków na zamkniętym. Będziemy mieć jasność :-)

Dobra, teraz tylko trzeba czekać na odp. od anislu.

Aaaaaaaaaa i jeszcze jedno, jedna z Was ma źle wpisany rok przy Przyjaciółkach 2008 tylko aniaslu nie pamieta która. Można to sobie samej poprawić :tak:

Dooobrze....rzuce to świnstwo w cholere !! Wszystko dla mojego dziecka...Ale musze tez z męzem pogadac bo jak on sobie bedzie przy mnie "kopcił" to ja aż tak silnej wolni nie mam...Dzis nas czeka rozmowa..
Co do tematów wątków to rewelacja - gratuluje pomysłu
Ja tez swoje jakies normalniejsze foteczki wrzuce...W bo zasadzie jestem na jednym i prawie mnie nie widac :-)
A o 16 dzisiaj zajęcia...przedostatni zjazd w tym semestrze....Boże dopomóż bo mam dwa egzaminy jutro :/

reklama
Dooobrze....rzuce to świnstwo w cholere !! Wszystko dla mojego dziecka...Ale musze tez z męzem pogadac bo jak on sobie bedzie przy mnie "kopcił" to ja aż tak silnej wolni nie mam...Dzis nas czeka rozmowa..
Co do tematów wątków to rewelacja - gratuluje pomysłu
Ja tez swoje jakies normalniejsze foteczki wrzuce...W bo zasadzie jestem na jednym i prawie mnie nie widac :-)
A o 16 dzisiaj zajęcia...przedostatni zjazd w tym semestrze....Boże dopomóż bo mam dwa egzaminy jutro :/

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuper, jestem z Ciebie dumna :tak::tak::tak:

A co do egzaminów to trzymam kciuki bardzo mocno :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry