• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

hehe a wogole super ze wpadlyscie na ten pomysl to jeszcze bardziej zaciesli wiezy miedzy Wami.
Nenius ciesze sie ze z S. juz ok, nie ma sensu sie klocic, ale mezczyzni tak maja bez zastanowienia czasami cos powiedza, zrobia a my zamiast przejsc czasami obojetnie to rozmyslamy, placzemy i placac za to bolem glowy i nieprzespana noca...

Kobieta zawsze wszystko musi przeanalizowac bardzo szczegolowo...zaden drobiazg nie umknie jej uwadze....mezczyzna jest bardziej powierzchowny....ale to fajnie,ze jestesmy tak rozne od nich.....dlatego tak bardzo nas przyciagaja :-)

reklama
Mamo Pati jak ty już napiszesz coś to tak konkretnie....aż mnie serce zabolało że mogłabym cos takiego mojemu dziecku zrobic i to zanim sie jeszcze na swiecie pojawi.Rzucam nie ma innego wyjscia...mam was wiec bedzie dobrze :-)

Wychodze na przerwe ,wracam do domu i zawsze mam tyle do czytania....jak ja Was nadgonie,jak pojade na kurs na tydzien???? :szok::szok::szok: Wroce i bede czytac caly dzien :-D

Dziewczynki to ja na razie uciekam. Jak dam rade to zajrzę wieczorkiem do Was i powiem co tam mi ginek nawymyślał ;-):-)
Pa pa. Do wieczorka :happy:

Dziewczynki to ja na razie uciekam. Jak dam rade to zajrzę wieczorkiem do Was i powiem co tam mi ginek nawymyślał ;-):-)
Pa pa. Do wieczorka :happy:

Powodzenia u ginka!!! Ja tez uciekam, do poniedziałku dziewczyny bo mój domowy komputer w naprawie :baffled:. Co do zamkniętego to już prawie, prawie.................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry