• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

Nie no ładna zjebke dostałam...Obiecuje sie poprawić zanim do jakichkolwiek staranek dojdzie :zawstydzona/y: Ale wsparcia bede potrzebowała...moge na was liczyc? Po tylu latach łatwe to nie bedzie....
No pewnie kochana :-)
Teraz codziennie już nie papieros będzie Ci truć tylko my, żebyś nie paliła ;-):-D
Dasz radę. Zobaczysz, że dla przyszłej fasolki zrobisz wszystko :tak:

reklama
hehe a wogole super ze wpadlyscie na ten pomysl to jeszcze bardziej zaciesli wiezy miedzy Wami.
Nenius ciesze sie ze z S. juz ok, nie ma sensu sie klocic, ale mezczyzni tak maja bez zastanowienia czasami cos powiedza, zrobia a my zamiast przejsc czasami obojetnie to rozmyslamy, placzemy i placac za to bolem glowy i nieprzespana noca...

taaaaaaaaa, wolę nie przechodzić do szczegółów bo to w końcu otwarty wątek ale pomyslcie na zamknietym to będziemy sie mogły wygadać do woli :-D

Majeczka sie nie odzywa, chyba sobie poszła to ja przejmuje pałeczkę ;-)Organizuję burzę mózgów :sorry2::sorry2::sorry2::

Kochane przenosimy wątek z fotkami to jasne, ale chyba jeszcze jakieś zamkniete wątki by się przydały (załatwmy to może za jedym zamachem). No to jakie?

Proponuję:
Nasze kontakty
Sekrety, zwierzenia, smuteczki i radości.........
Narady nad nowymi wejściówkami :)

????????????????????

adiva oczywiscie ze bedziemy Cie wspierac, mozesz na nas liczyc:tak:

Obejrzalam foteczki na Przyjaciolkach jakie Wy jestescie sliczne:tak::tak:a Wasze maluszki jeszcze piekniejsze:tak::tak::tak: i stwierdzilam ze nie bede sie tam wypowiadac bo nie jestem zaproszona ale mimo wszystko bede Was podczytywac tam:-) no musze wiedziec co sie dzieje;-)

Kochane przenosimy wątek z fotkami to jasne, ale chyba jeszcze jakieś zamkniete wątki by się przydały (załatwmy to może za jedym zamachem). No to jakie?

Proponuję:
Nasze kontakty
Sekrety, zwierzenia, smuteczki i radości.........
Narady nad nowymi wejściówkami :)

????????????????????

Ja jestem za tymi trzema wątkami :tak::-)

nenius, to jak już będziesz wiedziała, że fotki zostały przeniesione do zamkniętego to napisz proszę. Ja już szykuję zdjęcia, więc czekam na sygnał i zaraz zabiorę się do wklejania:-D

Nenius a czy te nowe wątki to nie tworzy się na tym już zamkniętym? Chyba tak lepiej będzie i mniej roboty bo nie trzeba będzie nic przenosić. Może popytaj moderatorki jak to najlepiej zrobić :happy:
Tytuły są super i też jestem za :tak::-)

Nie mam takich warunków-o jakich marzę dla maluszka...ale jestem pewna tego,że miłosci bedzie miało pod dostatkiem:tak:Przecież to jest najważniejsze...​
Ja do tego samego wniosku doszłam kupując rzeczy przed narodzeniem Maciusia. Zastanawiałam się jakie łóżeczko lepsze, jaki przewijak itp. I w pewnym momencie stwierdziłam, że przecież dzieciątku to wsjo ryba w jakim łóżeczku będzie spało, najważniejsze, żeby miało mamę i tatę przy sobie :-)

Kochanie a Ty masz jeszcze tą ewolucje:-D pękałam ze smiechu:tak: :-D
I to jest cytat miesiąca :-D:-) U mnie już niedługo ewolucja :-)

Wiecie o czym musicie pamietać że nadzieja UMIERA OSTATNIA.
Pan Bóg tak zadecydował.Jeśli u Was jeszcze nie czas na maleństwa to znak że Bóg wie co robi naprawdę.

Święte słowa. W tamtym tygodniu we wtorek rano dostałam @. Oczywiście byłam zła jak nie wiem co. Po czym wieczorem zaczęłam chorować (rotawirus) ja a następnie cała moja rodzinka. No i tak sobie myślę, że tam na górze to wszystko przewidzieli. Jakbym była w ciąży, to dopiero bym się stresowała tym wirusiskiem. A tak,to choróbsko sobie poszło i może za miesiąc się uda :-)
Kurczę dziewczynki nie wiem czy to cisnienie czy objaw dzidzi.Zaraz usnę przed kompem a w pracy jeszcze 4 godziny.
Anets, obawiam się, że to może być jak najbardziej wpływ dzidzi. Ja przez pierwsze dwa miesiące z Maćkiem spałam na stojąco :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry