Joannazywanska23
Zaangażowana w BB
Dzięki Julitka postaram się szybko nauczyć,żeby niepisać posta pod postem.No ciemną masą to chyba niejestem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Julitka postaram się szybko nauczyć,żeby niepisać posta pod postem.No ciemną masą to chyba niejestem
Ja tez sie ciesze jak moje kolezanki mi oznajmiaja ze sa w ciazy, ale szczerze jakas iskierka zazdrosci rowniez jest ale coz... czekamy razem z Toba zeby @ sie nie pojawilaKurczę jak się tak cieszę ja kolejna moja koleżanka oznajmia że jest w ciążycieszę się jak głupia! Jakbym to ja sama zaszła
Dlatego gratuluje wam wszystkim juz zafasolkowanym :-) Ja mam nadzieję dołączyć do was wkrótce...
Czekam na @ żeby nie przylazła![]()
nauczysz sie napewno, jestem tego pewna, to nie jest takie trudne malenkaDzięki Julitka postaram się szybko nauczyć,żeby niepisać posta pod postem.No ciemną masą to chyba niejestemmam taką nadzieję.
Nenius slodka to twoja dziewczynka super tez bym taka chciala :-).
Witajcie moje Kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero co mi uruchomili neta przez calych 9 dni bylam odcieta od WAS stesknilam sie cholernie ,byly jakies problemy w centrali i cale moje osiedle nie mialo dostepu,ale najwazniejsze ze juz wszystko naprawili .
Teraz lece zeby wszystko przeczytac od 25.03 do dzisiaj juz nie moge sie doczekac co tam u Was slychac no i ile mamy swiezych fasoleczek
Buziam sciskam i pozdrawiam:-);-)
ale jestem heppy
![]()
Witaj Agniesiak85! A czemu musisz jechac do sanatorium, jesli to nie tajemnica?Witajcie!!Jestem tutaj nowa. Piatego maja z mężem będziemy świętowac naszą pierwszą rocznicę ślubu. Chcielibyśmy też rozpocząc starania o maleństwo
ale narazie jeszcze muszę do sanatorium pojechac, a potem tralaala
Zobaczymy co z tego wyniknie..
Pozdrawiam:-)
Edzka, no nareszcie!!!! Czytaj bidaku, czytaj, tylko nie strac biezacego watkuWitajcie moje Kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopiero co mi uruchomili neta przez calych 9 dni bylam odcieta od WAS stesknilam sie cholernie ,byly jakies problemy w centrali i cale moje osiedle nie mialo dostepu,ale najwazniejsze ze juz wszystko naprawili .
Teraz lece zeby wszystko przeczytac od 25.03 do dzisiaj juz nie moge sie doczekac co tam u Was slychac no i ile mamy swiezych fasoleczek
Buziam sciskam i pozdrawiam:-);-)
ale jestem heppy
![]()
Ojej to koniecznie podreperuj kregoslup, bo fasolka to bedzie spore obciazenie dla niego. A fasolka zjawi sie w odpowiednim momencie:-).Nie:-)To żadna tajemnicaJadę powiczyc sobie troszkę.Jestem po operacji kręgosłupa i jadę się pogimnastykowac:-)Tylko jeszcze nie wiem kiedy
Tak juz bym chciała byc zafasolkowana;-)