Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzy dni albo i dluuuzej! Witaj!witam wszystkie starające się
powiem szczerze że próbowałam czytać po kolei posty ale jest tyle że chyba ze 3 dni musiałabym stale czytać,
Generalnie to bardzo dobry znak:-), ale ostatnio snilo mi sie stado bocianow z rozdziawionymi dziobami i teraz jak juz @ przyszla, to pomyslalam, ze te bociany sie ze mnie szyderczo smialyBocian to chyba dobry znak![]()

.Śniło mi się dziś że poroniłam , a nawet nie wiedziałam że jestem w ciążystraszny to był sen... krew mi zaczęła lecieć a potem wszystko wyleciało.. okropne to było , nie wiem dlaczego , skąd taki sen ?? Smutno mi
![]()
, najważniejsze to nie dać się zwariować, bo po wielu próbach i innych sygnałach jak np dziwne sny to można się załamać GRUNT TO WIERZYć
Zapewniam Cię,że strata dziecka nie zależnie od tego czy był to 2 czy 7 miesiąc boli tak samo mocno. Ktoś kto tego nie doświadczył, nie jest tego w stanie zrozumieć tylko mu się wydaje że rozumie. Nikomu nie życzę aby go tak los doświadczył...
i starac sie
przepraszam ze nie wymienilam po imieniu ale jak przeczytam wszystko to napewno bede juz pamietala

) sprobuj