reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
majeczko to trzymam kciuki za was, obyś za dwa tygodnie przesyłała nam fluidki:tak::tak:

Bardzo Ci dziękuję...Tobie życzę tego samego:-)małego 'KTOSIA" pod serduszkiem:-)i wiele wiele szczęścia z tym związanego...

witaj megi, ja tez staram się od października i na razie cisza, ale będzie dobrze, musi być. Na każdą z nas przyjdzie pora:tak::tak:

Wierzę,że teraz uda się również Wam:-)

betiinka bedzie dobrze-zobaczysz:-):-):-)
Trzymam za wszystkie kciuki-bardzo mocno...

betiinka trzymaj się moze nastepnym razem bedzie fasolinka !!
majeczka02 no pewnie ze przyjdzie pora ... na kazda z nas :-)
ja jutro ide na bete, mysle ze labolatorium bedzie otwarte o 7 bo do pracy mam na 7:30 ale labol. jest obok mojej pracki .. niestety z pracki nie moge wyjsc wiec nie wiem jak to zrobie ale postaram sie! najwyzej kupie kolejny test i zrobie go we wtorek rano.. bo zawsze robilam wieczorem i pokazywala mi sie 1 kreseczka ehh..
Trzymajcie kciuki !!

betiinka trzymaj się moze nastepnym razem bedzie fasolinka !!
majeczka02 no pewnie ze przyjdzie pora ... na kazda z nas :-)
ja jutro ide na bete, mysle ze labolatorium bedzie otwarte o 7 bo do pracy mam na 7:30 ale labol. jest obok mojej pracki .. niestety z pracki nie moge wyjsc wiec nie wiem jak to zrobie ale postaram sie! najwyzej kupie kolejny test i zrobie go we wtorek rano.. bo zawsze robilam wieczorem i pokazywala mi sie 1 kreseczka ehh..
Trzymajcie kciuki !!
W takim razie trzymam mocno kciuki zeby udało się zrobic bete i żeby wyszła pozytywnie. Albo żeby teścik pokazał dwie piękne geube krechy I I

Powodzonka w starankach dla wszystkich:-)

Witajcie dziewczyny :-)
Przyznam, ze podglądam bb od pewnego czasu ale postanowiłam sie do Was przyłaczyć...

Narazie to pierwszy miesiąc starań, jestem jeden dzień po planowanym terminie @ i narazie jej brak... choć przyznaje dzisiaj rano był test... po ok 20 minutach pojawiła sie blada druga kreseczka, nie wiedziałam jak to interpretować że nie po 5 minutach i taka blada, wiec zrobilam kolejne popoludniu... generalnie 3 na 5 testow pokazuje II kreski ale pojawiły sie później niz po 5 minutach i sa slabe ale są...
Jak myslicie dziewczyny?... :sorry2:

Pozdrowienia dla Was wszystkich

Witaj calla, na moje oko to chyba jesteś w ciązy, ale dla pewności lepiej zrobić badania na betę one daja pewność w 100%

Wanilia jutro rano zrobię jeszcze jeden i zobaczymy co pokaże... ale jak przeczytałam Twojego posta że myślisz że tak, to aż mi sie w głowie zakreciło :-D ja jeszcze nie chce się nakręcać i niczego przesądzać, ale mam nadzieję.........
Powodzenia i udanych staranek

calla ja też myśle,że pod Twoim serduszkiem zaczeło się dziać coś bardzo ważnego! Tak jak radziła Ci wanilia_sky zrób betę albo ponownie zrób test za 2 dni(będzie bardziej widoczna ta 2 kreseczka). Choć moim zdaniem nie ma takiej potrzeby...

calla
Jejku tak bardzo cieszę się z Tobą (z Twojego szczęścia):-):-):-) Ściskam. Uważaj na siebie.( A jakie testy robiłas? wszystkie jednej firmy? Płytkowe czy strumieniowe?)

reklama
Calla, z całego serducha życzę Ci, żeby już ten cykl okazał się udany. Jednak z tymi testami ciążowymi to ponoć jest tak, że wynik dodatni widoczny jest dość szybko, natomiast wyniki uzyskane po 30 minutach należy uważać za nieważne. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku jednak jest inaczej i że już nosisz pod serduszkiem wymarzona Fasolkę.

Dziewczyny, jak tak patrze na te nasze suwaczki, zauważam, iż ogromna większość z nas jest na etapie około połowy cyklu:) Oj, będzie ciekawie za jakieś dwa tygodnie:) Mam nadzieję, że będziemy jedna po drugiej wklejały pozytywne fluidki, aż w końcu nie będzie już kogo zarażać:)

Do góry