reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam wszystkie Staraczki:-)Jestem tu nowa ale mam nadzieje,ze sie szybko zaaklimatyzuje:tak:
Ostatnio mialam juz nadzieje na upragniona fasolke,miesiaczka spozniala mi sie 2 tygodnie,testy wychodzily jednak negatywnie,zawsze mialam dlugie cykle(35 dni)ale regularne,wiec ciagle mialam nadzieje az tu przedwczoraj dostalam@,chociaz dziwna jest,skapa,zupelnie inna od pozostalych.Najgorsze jest to,ze nie wiem jak mam teraz wyliczac dni plodne,moze przesunal mi sie cykl?Zupelnie zglupialam:baffled:A tak strasznie pragne ukochanego szkraba

MAJECZKO-ja bym chyba nie dala rady czekac 3 dni dlozej.Apozatym akurat gin.mial wolny termin w dniu mojej miesiaczki jak juz bedzie tam fasolka to on i tak to zauważy.ALE STRASZNIE BOJE SIE ROZCZAROWANIA

Witam wszystkie Staraczki:-)Jestem tu nowa ale mam nadzieje,ze sie szybko zaaklimatyzuje:tak:
Ostatnio mialam juz nadzieje na upragniona fasolke,miesiaczka spozniala mi sie 2 tygodnie,testy wychodzily jednak negatywnie,zawsze mialam dlugie cykle(35 dni)ale regularne,wiec ciagle mialam nadzieje az tu przedwczoraj dostalam@,chociaz dziwna jest,skapa,zupelnie inna od pozostalych.Najgorsze jest to,ze nie wiem jak mam teraz wyliczac dni plodne,moze przesunal mi sie cykl?Zupelnie zglupialam:baffled:A tak strasznie pragne ukochanego szkraba

witaj Gosiek23 :-)

GOSIEK-witaj moim zdaniem powiinas isc do ginekologa.POWODZENIA

tak, myślę, że to dobry pomysł :tak:

Ja rowniez zycze owocnego wieczoru:-)Niestety ja na takowy musze poczekac niestety i przez te zmiany nawet nie wiem kiedy zaczac staranka

A do ginekologa sie wybieram w przyszlym tygodniu.Obecnie jestem w Irlandii i ciezko sie dostac tym bardziej do dobrego :-(

reklama
Ja rowniez zycze owocnego wieczoru:-)Niestety ja na takowy musze poczekac niestety i przez te zmiany nawet nie wiem kiedy zaczac staranka

jeśli ta @ jest skąpa to nie wykluczone,ze się udało zaczekaj jeszcze kilka dni jesli nadal będzie taka skąpa... to jesli masz takowa możliwosc zrob badanie krwi beta hcg wykaże ciaze...a wizyta u gina też niedaleko. troszke cierpliwości i sie wszystko wyjasni- trzymam kciuki-wszystko bedzie dobrze. Informuj nas co u Ciebie.

Do góry