majeczka02
Fanka BB :)
Loreta dziś moja temp spadła było 36'92 ??? Pomożesz mi to zinterpretowac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie Staraczki:-)Jestem tu nowa ale mam nadzieje,ze sie szybko zaaklimatyzuje
Ostatnio mialam juz nadzieje na upragniona fasolke,miesiaczka spozniala mi sie 2 tygodnie,testy wychodzily jednak negatywnie,zawsze mialam dlugie cykle(35 dni)ale regularne,wiec ciagle mialam nadzieje az tu przedwczoraj dostalam@,chociaz dziwna jest,skapa,zupelnie inna od pozostalych.Najgorsze jest to,ze nie wiem jak mam teraz wyliczac dni plodne,moze przesunal mi sie cykl?Zupelnie zglupialamA tak strasznie pragne ukochanego szkraba
GOSIEK-witaj moim zdaniem powiinas isc do ginekologa.POWODZENIA
Ja rowniez zycze owocnego wieczoru:-)Niestety ja na takowy musze poczekac niestety i przez te zmiany nawet nie wiem kiedy zaczac staranka