reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

Witajcie w deszczowy i baaaardzo zimny - przynajmniej u mnie - dzionek.... :-)

anets - strasznie sie z Toba ciesze!!!! I GRATULUJE!!!!!!!!! idz do gina, jesli cokolwiek Cie niepokoi, nie zwlekaj z tym, bo zadreczasz sie moze niepotrzebnie??? a jesli jest to cos powaznego, to lepiej zebys wiedziala o tym od razu,ale i tak na pewno wszystko bedzie w porzadeczku!!!! GRATULUJE!!!!! :-):-):-)

iwonaka, badz cierpliwa,cierpliwosc sie oplaci, a Twoj Kochany z pewnoscia chce dla Was jak najlepiej:tak:

nenius, nie ma za co - po to wlasnie tu jestesmy, no nie??? ;-)

wanilia_sky , moze Krakow, a moze jednak Fasolka.???.......:-D

reklama
Anetko a robiłaś test bo Cię coś piknęło czy po prostu nie mogłaś się doczekać testowanka?
Ja też bym była w szoku, pomimo wyczekiwania tego pięknego widoku dwuch kreseczek :-D

Monik75 zrobiłam poniewaz niektóre dolegliwości były podobne do tamtych jak rok temu bylam w ciazy ostatnio się smiałam że może jestem tylko płodna raz w roku w styczniu, bo rok temu też zaszłam o tej porze w ciąże

Nienius nie ma to dla mnie żadnego znaczenia czy chłopczyk czy dziewczynka oby było zdrowe.
Chyba powolutku zaczynam się cieszyć:-)

Electra jeśli będę dalej czuła taki ból to szybko napewno się wybiorę do ginka teraz mnie leciutko kuje ale wieczorem się nasila

Monisiu u mnie akurat tak się złożyło rok temu robiłam 3 lutego test ale juz po terminie@, a teraz przed i boję się że jeszcze dostanę @.A Ty wogóle się nie przejmuj jak mi się uda to Was pozarażam ok

reklama
Do góry