reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dorotko Witaj! Dobrze,że juz z nami jestescie:-):tak:
KasiaJ82 , edzka-it troszke ze mną kiepsko...zle się czuję mam kaszel i lekki ból gradła...ogólnie to jestem osłabiona - nie mam sił...chyba zaraziłam się od M ... Walcze jak moge domowymi sposobami... Jak nie bedę sie pojawic to znaczy,że mnie rozłozyło:-( Do lekarza jestem umówiona na 11 marca (wtorek)
Kuruj mi sie kochanie i dbajcie o SIEBIE:tak: ,a do Meza to sie nie zblizaj za bardzo co by WAS bardziej nie zarazil;-) Sciskam i pozdrawiam .Daj znac czy WAM przeszlo:-) to grypsko ,nich ucieka jak najdalej a kyszzzzzzzzzzzzzzzzzzz:angry:

reklama
Mamo pati Loretka potrzebuje teraz CIEPŁA i wsparcia jeśli Twoje serduszko chce jej coś powiedzieć to napisz do niej...Chciazby to,ze myślisz o niej i się za nich modlisz...

edzka-it Mąż czuje sie już lepiej. Nie ma goraczki został tylko kaszel. Dziś wychodził już na powietrze:tak:Zaraz napije sie herbatki z miodem i cytrynką-Mężuś natrze mnie vickiem i do łóznia

a co Migotka bede sie z nim oszczedzac ,zaklucac mi tu bedzie moje staranka,przegonic trzeba wszystkie przeciwnosci ktore spowalniaja nasza droge do szczescia.:-D:-D

Edzka i tak trzymaj! Walczcie obywatelko, walczcie, w slusznej sprawie walczycie:-).

Kasiu, ja ten cykl powoli spisuje na straty, @ nadchodzi wielkimi krokami. A Ty testuj w niedziele, zawsze to wiecej czasu na radosc, a nie tak siku, dwie kreski i sru do pracy:-D. Trzymam kciukasy baaardzo mocno.

Oj biedne te nasze fasolkowe mamusie, wszystkie choruja. Majeczko wygrzewaj sie, bedzie dobrze,szkoda tylko ze sie tyle musicie meczyc:-(.

Witajcie dziewczynki wieczorowa pora.

Klaudia, dzieki za porady pecherzowe. Pije sok zurawinowy litrami bo nie mam nic w zelaznych zapasach lekow z Polski. Mama mi cos pewnie wysle, ale zanim dojdzie to albo mi przejdzie, albo pojde do lekarza. Pani w aptece sie zaparla i kazala mi isc do lekarza po recepte, bez recepty moglam kupic tabletki z zurawin :baffled: ale jak sama stwierdzila lepiej pic sok i filtrowac nereczki.

Migotka, Nenius,mamaPati rowniez dzieki i cieple pozdrowionka.

ADIVA, dzieki ale jeszcze nie dojrzalam do Twojej metody :szok:. Moze jutro sie odwaze jak mi sie pogorszy ...

Migotka,spokojnie,na ciaze moze krecic podobnie jak na @. Kciukasy trzymam. Na zielono pisze, bo nadzieja...:-)

Gusia, ale fajnie, ze jestes w domeczku i z fasolinka jest OK. Poglaskaj brzunio ode mnie i dbaj o siebie :tak:

DOROTKA! Super, ze w domku i ze wszystko OK. Teraz tylko spokojnie, za pare dni uslyszysz serduszko :tak:

Electra :-) Powodzenia w szukaniu nowego GNIAZDKA

Lunia, Kasia, Edzka, Majeczka i pozostale staraczki z imion nie wymienione milej nocki dobranocki i weekendu. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Jutro wyjezdzam do najdrozszego ;-) i wracam w poniedzialek. Caluski

Majeczka pij herbatke i nich cie M ponaciera dobrze i po kolderke ,spijcie dobrze jutro bedzie juz tylko lepiej:tak:

Migotka trzeba walczyc bo bez tego nie bedzie nagrody:-D
Loretko jestem z Toba i cala Twoja Rodzina modle sie za Was .Trzymajcie sie i nie mozecie tracic WIARY.Sciskam mocno

Witam, ech... sporo mi zajelo przeczytanie dzisijszego dnia, ale wkoncu sie udalo. Widze, ze ja zdrowieje, a tu mam kolejne ofiary grypy. Trzymajcie sie dziewczyny i wszystkim Wam zycze duuuuzo zdrowka i takiego M jak ma Majeczka, ktory Was ponaciera ;-)
Milusiej nocki ...

reklama
Właśnie ściągnełam mój pierwszy programik do obserwacji cyklu, nie wiem jeszcze jak bedzie z mierzeniem temp (chyba jestem za leniwa :-D), ale tak troszeczke sie poobserwuje :)

Do góry