reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Ja niestety w pracy siedzę ale na szczęście jest nawet spokojnie...Pewnie wszyscy mają już dzisiaj wolne...Tylko maleństwo goni mnie do toalety non stop. Chyba nie odpowiada mu moja dieta:laugh2:Już nawet nie mam co zwracać:-p
a bylas juz u lekarza? czy jeszcze nie? hehe malenstwo Cie goni powiadasz... ja tez jestem w pracy i tez jest spokojnie wyjatkowo

reklama
Ja niestety w pracy siedzę ale na szczęście jest nawet spokojnie...Pewnie wszyscy mają już dzisiaj wolne...Tylko maleństwo goni mnie do toalety non stop. Chyba nie odpowiada mu moja dieta:laugh2:Już nawet nie mam co zwracać:-p

a bylas juz u lekarza? czy jeszcze nie? hehe malenstwo Cie goni powiadasz... ja tez jestem w pracy i tez jest spokojnie wyjatkowo

ja tez w pracy ale u mnie wyjątkowo dzisiaj całkiem sporo się dzieje :tak::szok:

Wczoraj miałam iść, ale zadzwonili że pani doktor nie przyjdzie i odwołali wizytę. ale znalazłam noą lekarkę ( byłam już u niej wcześniej ale była za granicą i dopiero wróciła). Jestem umówiona na po świętach.

Julitka trzymam za Ciebie mocno kciuki!! Oby 2 kreseczki pojawiły sie szybko:tak:
lunia83 miłej pracki !! tak wiekszosc ma wolne .. ja wlasnie wrocilam z zakupkow i masakra w sklepie taki tłum;-)
electra, edzka, nenius, migotka i dziewczyny dziękuje za wsparcie, mysle ze dobra decyzje podjelam i juz mowie nie zmieniam pracyy i kropka.
Teraz staramy sie o nasze maleństwo !! tzn, już się staralismy:zawstydzona/y:;-)hihi

Życzę Wszystkim Starającycm się Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych !

Julitka trzymam za Ciebie mocno kciuki!! Oby 2 kreseczki pojawiły sie szybko:tak:
lunia83 miłej pracki !! tak wiekszosc ma wolne .. ja wlasnie wrocilam z zakupkow i masakra w sklepie taki tłum;-)
electra, edzka, nenius, migotka i dziewczyny dziękuje za wsparcie, mysle ze dobra decyzje podjelam i juz mowie nie zmieniam pracyy i kropka.
Teraz staramy sie o nasze maleństwo !! tzn, już się staralismy:zawstydzona/y:;-)hihi

Życzę Wszystkim Starającycm się Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych !
dziekuje Ci bardzo jutro zrobie tescik o ile dzisiaj jeszcze nie dostane @ :-( napewno dam znac albo sie pochwale albo pozale i bede wyplakiwala sie dalej :-(

Witam!Jestesmy po ślubie prawie 6 miesięcy. Byłam w ciąży w styczniu, ale niestety straciłam maleństwo w 8 tygodniu. Jestem prawie miesiąc po tym. Gdybym mogła to bym już sie chciała starać o nową dzidzie.

reklama
1820.jpg

Do góry