reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

To zrobie jutro ale wątpie aby coś mi wyszło też nadziei sobie nierobie.Kinguś może u Ciebie fasolka już mieszka życzę Ci tego i innym staraczkom z całego serduszka.
Całymi dniami siedziałam w necie i szukałam kiedy mam owulkę i prawdopodobnie przy moich cyklach była dopiero między 20 a 25 dniem cyklu.
Wczoraj widziałam kilka bocianów w parze,a dzisiaj wszędzie kobitki w ciąży normalnie się zaczełam śmiać z e znajomom że mnie prześladują:-)
Ale się rozpisałam

reklama
Zapominajka, chciałam Ci serdecznie pogratulowac Fasoleczki:-)Mam jeszcze do Ciebie ( lub do innych staraczek, które wiedzą) pytanko: czy teścik robiony np. dwa tygodnie po zapłodnieniu coś wykarze? Bo Ty Zapominajko napisałaś,że jesteś prawdopodobnie w trzecim tyg., więc teścik robiłaś wcześniej niż w pierwszym dniu spodziewanej @..? Czyli jak mi leci drugi tydzień od zapłodnienia to mogę już zrobic teścik?

Dzięki dziewczyny ale mam obawy co do testowanka i niewiem czy jutro zatestuję.:blink:
Już tyle razy się zawiodłam że aż się boję.
Porozmawiam z mamą jest położną i wtedy zdecyduję czy jutro czy sobota oczywiście jak @ wcześniej niezawita.
Pozdrowionak:-)

Zapominajka, chciałam Ci serdecznie pogratulowac Fasoleczki:-)Mam jeszcze do Ciebie ( lub do innych staraczek, które wiedzą) pytanko: czy teścik robiony np. dwa tygodnie po zapłodnieniu coś wykarze? Bo Ty Zapominajko napisałaś,że jesteś prawdopodobnie w trzecim tyg., więc teścik robiłaś wcześniej niż w pierwszym dniu spodziewanej @..? Czyli jak mi leci drugi tydzień od zapłodnienia to mogę już zrobic teścik?

Chyba niewiele ci pomogę :-( teścik robiłam wczoraj rano, czyli po 3- dniowym spóźnieniu @. A ponieważ wyszedł niepewny pojechałam na krew, żeby mieć pewność.

Powodzenia :tak:

witam was serecznie,
i te zafasalkowane jak również strające się tak jak ja.
Dzisiaj jestem w lepszym nastroju.
Ostatnio pisałam, że mam teperaturę powyżej 37
niestety dzisiaj mi spadła i obawiam się, że przyjdzie wrednota @
a już myślałam. Mam nadzieję, że nie, no ale niestety jednak wskazuje że tak.
Mam do was pytanie,
chciałabym troszęczkę po ćwiczyć, ale nie wiem czy powinnam się forsować, bo wiecie, żeby się potem nie okazało, że jestem lub byłam i tylko zaszkodziłam.
Proszę was o opinię w tej sprawie:-)

To i ja witam sie wtorkowo.
Niezapominajka GRATULACJE i dzieki za fluidki :tak::tak::tak:. Niech sie fasolinka zdrowo i slicznie rozwija.

GUSIA i LUNIA :-):-) Dzieki, nalapalam waszych tez! :-D
witam was serecznie,
ichciałabym troszęczkę po ćwiczyć, ale nie wiem czy powinnam się forsować, bo wiecie, żeby się potem nie okazało, że jestem lub byłam i tylko zaszkodziłam.
Proszę was o opinię w tej sprawie:-)

Diabelku! Ja musze zrzucic conajmniej 10 kilo, wiec troche cwicze na silowni ( ale leciutenkie ciezarki i mam program taki, zeby ewentualnej fasolince nie zaszkodzil). Jak cwiczylas wczesniej to kontynuluj bez forsowania sie, zwlaszcza w pierwszej polowie cyclu. Poza tym plywanie, jazda na rowerze i dlugie spacery i marsze sa wrecz w ciazy zalecane. I ile nie ma plamien, bolu etc.

Na wielu stronkach dla staraczek napisano, ze nadwaga utrudnia zajscie w ciaze :-(, wiec ... ja po prostu musze, bo mam tej nadwagi sporo :zawstydzona/y:. A nawet dla kondycji warto. Oczywiscie w ramach rozsadku.

Cześć dziewczynki - najpierw sie pochwalę, że moja córcia wczoraj nauczyła się pedałować (na rowerku). Jeszcze trzeba zgrać kierowanie z pedałowaniem i będzie ok :-D Ale jestem z niej dumna :tak::tak::tak:
No to super! Widocznie po mamuni taka zdolna :-)

Witam wszystkie starające się:)
Oczywiście chcę do Was dołączyć:) Mam już za sobą pierwszy cykl starań-mam nadzieję że już się udało;)
Pozdrawiam
WITAJ i powodzenia

ANCIA! Witaj :-), niestety nie doradze Ci nic, najlepiej idz do lekarza...

Kupiłam dzisiaj test ten z bobaskiem ale niewiem czy moge go zrobić jutro 41 dzień czy poczekać do soboty na 44 dzień.Doradzcie coś.:happy:

TESTUJ KOBIETO!!!!

A mnie dol brzuszka mnie pobolewa dziwnie i tajemniczo, ale testowanko dopiero w poniedzialek, chyba ze wstreciucha przyjdzie wczesniej.

Buziaki dla pozostalych staraczek

reklama
Witajcie wpadłam się przywitać
23_129_5.gif

Do góry