reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja rożki mam po dzieciach brata, wrzucam do pralki na 40/60 a później do suszarki.

Córka ma na imię Marta, znam tylko dorosłe Marty. No może jakaś jedna dziewczynka się trafi.

Ja rożki mam po dzieciach brata, wrzucam do pralki na 40/60 a później do suszarki.

Córka ma na imię Marta, znam tylko dorosłe Marty. No może jakaś jedna dziewczynka się trafi.
W mojej rodzinie najbliższej nie ma dzieci wcale... :D
Gdzieś tam daleko, kuzyni i owszem, znajomi moi i męża, ale moi już np niedziecięcy. Dzieci znajomych wspólnych to same dziewczyny... :D

Na dobrą sprawę mój syn to pierwszy wnuczek na tym szczeblu najbliższej rodziny. Wnuczek i wogóle dziecko. 🤪 Młody nie ma konkurencji po kądzieli ani po mieczu 😂

W mojej rodzinie najbliższej nie ma dzieci wcale... :D
Gdzieś tam daleko, kuzyni i owszem, znajomi moi i męża, ale moi już np niedziecięcy. Dzieci znajomych wspólnych to same dziewczyny... :D
Brat ma dwójkę, drugi stary kawaler. I partnera w rodzinie dzieciaki pełnoletnie w większości i jeden 2- latek. No ale jego rodzeństwo nie wie, że zaraz u nas jeszcze jeden bombelek. Z niektórymi się widzieliśmy w listopadzie, ale ze byłam w bluzie to właściwie nie było widać.
Znajomi to już mają dorosłe dzieci, niektórzy wnuki😁 Córka to pierwszy niemowlak, z którym mieliśmy do czynienia.

Brat ma dwójkę, drugi stary kawaler. I partnera w rodzinie dzieciaki pełnoletnie w większości i jeden 2- latek. No ale jego rodzeństwo nie wie, że zaraz u nas jeszcze jeden bombelek. Z niektórymi się widzieliśmy w listopadzie, ale ze byłam w bluzie to właściwie nie było widać.
Znajomi to już mają dorosłe dzieci, niektórzy wnuki😁 Córka to pierwszy niemowlak, z którym mieliśmy do czynienia.
Nie no, chyba w listopadzie to się domyślili co :D
Ja jak teraz zakładam bluzę to zazwyczaj gdzieś tam widać, że okrągło pod spodem

reklama
Nie no, chyba w listopadzie to się domyślili co :D
Ja jak teraz zakładam bluzę to zazwyczaj gdzieś tam widać, że okrągło pod spodem
No nie koniecznie, bo ja miałam i bez ciąży moment, że tyle ważyłam. A u mnie brzuch nie piłeczka tylko taki po całości rozlany. W poprzedniej ciąży jak poszłam coś w pracy załatwić w okolicy 35tc to pytali kiedy urodziłam 😁

Do góry