reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ja jeszcze nie mam nic 🙃🙃🙃 co prawda nie mam dużo do kupienia bo tylko mąż i moi rodzice
Nie no my musimy. Obkupić nasze dzieci to wiadomo. I od mojej strony całą Familiadę 🤣🤣. Już zamówiłam przez neta ale dokupić coś trzeba im. Mojej Mamie kupiłam koc fajny taki milusi i akurat tutaj nie ma problemu bo damy jej bon do media expert i finalnie coś sama sobie kupi.

Dzieciakom mojego rodzeństwa też mam ale coś jeszcze prócz słodyczy, właśnie widziałam gazetkę i pomoc LEGO w promocji w Carrefourze jest więc tam musimy pojechać, koniecznie :) . Mojemu bratankowi fajne klocki magnetyczne plus LEGO myślę spoko. Bratanicy kupiłam torebkę na ramię (nie wiem czy czegoś innego nie kupię bo finalnie mi się podoba 🤣) i zestaw duży pędzli do makijażu to myślałam nad zestawem jakiś eyeliner plus tusz do tego. No i mojej siostrzenicy mam książeczki wodne do malowania, dużego misia przytulankę ale fajnie się świeci tęczowo i chyba właśnie LEGO też weźmiemy jej 🤷🏻

Moi bracia już wcześniej mówili co chcą ale no nie kupię im samochodów przecież 🤣🤣. Więc pewnie jakieś zestawy wlecą plus jakaś whiskey (i tak po Wigilii razem to spożyją) . Mojej siostrze kupiłam papcie i 3* częściową piżamę dodatkowo pójdzie do kosmetyczki na brwi i hennę pudrową bo chciała. A jej mężowi (Wietnamiec) kupimy zestaw barber do włosów bo umie w to 😁

Drugiej siostrze i jej facetowi wzięliśmy duży koc z napisami "król królowa" no i chcieli zestaw ręczników więc to też trzeba do Jysk iść zobaczyć 🙈

A mam tylko 13 dni przypominam 🤣🤣🤣🤣. Muszę czekać na mojego J jak z pracy wróci bo sama się nie wybieram nawet, musiałam młodego chyba pod pachą nieść 🤣🤣

reklama
Wiecie czy w Carrefourze jest wysoki wybór zabawek na prezenty.
Jak zwykle 13 dni do świąt a ja wszystko na ostatnią chwilę robię 😱.
W tamtym roku 24-y był jeszcze pracujący więc ostatkami sił biegałam a teraz muszę wyrobić się przed. W mordę 🦔

Jak zobaczyłam co moje dzieci chcą to klękajcie narody 🙈
Tak, jest dużo, za dużo 😁

To ja mam wszystko kupione 💪 i alleluja. Zawsze kupuję w listopadzie
My co roku mówimy sobie tak
" Będziemy kupować szybciej" yhymm prawie jak postanowienie noworoczne 🤣🤣 apropo postanowienia. Pytam się mojego J jaki ma plan. No jak, rzucę palenie, co roku to samo 🤣🤣. Mówię, że mi się już to udało, zobacz bez sylwestra się obeszło i pyta się mnie jaki jak mam plan.
To mi powiedziałam, że jestem człowiek bez planu, system mnie omija znowu 🤣

Ja też 😁 cała szafa prezentow
Dlatego nie lubię tam jeździć, pamiętam w tamtym roku nie wiedziałam gdzie mam oczy zapodziać , serio 🤣🤣. Mój starszy syn się zgubił w alejkach z zabawkami, młody z nim leciał no jeeeju 🤣🤣.

Myślałam, że coś się zmieniło ale nie !
W Kauflandzie wczoraj byliśmy na zakupach i poszliśmy na dział z zabawkami. W listopadzie był większy wybór jak teraz, zabrali ze 2 regały i finalnie kupiliśmy tylko młodemu takie do nauki coś.

Załączniki

• IMG_20251211_090219838.jpg
    IMG_20251211_090219838.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 24
reklama
Na imiona dla bliźniaków byl plan. Ale nie wyszły bliźniaki i nie ma planu. To wszystko przez panią doktor, która powiedziała, że była szansa na dwupak.
Ja bym chciała na M imię i z literą r.

Na widok Kiepskich mam odruch wymiotny.

Kurier jedzie z szafą na pralkę i suszarkę. Miałam nadzieję, że będzie po weekendzie jak już partner będzie na urlopie rodzicielskim.

I nas nie ma obdarowywania całej rodziny. Chociaż ja lubię czasem zrobić prezenty. Czasem na święta takie drobne upominki robiłam dla koleżankę z pracy. W tym roku to wszystko leży i kwiczy. Na święta nawet nie wiem czy coś szykujemy, na dzidziusia mniej więcej gotowe. Zastanawiam się gdzie się podział ta ogarnięta osoba która kiedyś byłam.

Do góry