reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Gdybym ja wybierała to Staszek byłby Ignasiem 🙈 ale stwierdziłam, że odpuszczę.
Gdybyśmy mieli drugie to byłby Stefek albo Ida.

reklama
Gdybym ja wybierała to Staszek byłby Ignasiem 🙈 ale stwierdziłam, że odpuszczę.
Gdybyśmy mieli drugie to byłby Stefek albo Ida.
Mojemu J to się zauważyliśmy podobają imiona takie jak są w rodzinie , nosz 🥴🥴

Starszy Antoni, po pradziadku i wujku.
Młodszy Kamil, mój brat ma tak na drugie imię i mój kuzyn również .

Teraz nie odpuszczam za Chiny ludowe 🤣

Wiecie czy w Carrefourze jest wysoki wybór zabawek na prezenty.
Jak zwykle 13 dni do świąt a ja wszystko na ostatnią chwilę robię 😱.
W tamtym roku 24-y był jeszcze pracujący więc ostatkami sił biegałam a teraz muszę wyrobić się przed. W mordę 🦔

Jak zobaczyłam co moje dzieci chcą to klękajcie narody 🙈

W tamtym roku 24-y był jeszcze pracujący więc ostatkami sił biegałam a teraz muszę wyrobić się przed. W mordę 🦔

W mordę jeża, Pan masz mordę jeża 🤣
U mnie wszyscy będziemy na K. Nazwisko mamy na K. 🤣 Jak nie wiedzieliśmy jaka płeć, to dla dziewczyny też było imię na K.

W mordę jeża, Pan masz mordę jeża 🤣
U mnie wszyscy będziemy na K. Nazwisko mamy na K. 🤣 Jak nie wiedzieliśmy jaka płeć, to dla dziewczyny też było imię na K.
Za to uwielbiam Kiepskich, że cytat zawsze się jakiś znajdzie 🤣🤣. Paradoksem jest to, że nie Boczek tylko Paździoch chciał być jeżem 🤣🤣

Oo fajnie w sumie ❤️.

Ja jeszcze nie mam nic 🙃🙃🙃 co prawda nie mam dużo do kupienia bo tylko mąż i moi rodzice

reklama
Do góry