kinguś
Nie poddam się
Nie którym się uda za pierwszym razem, trzymam kciuki żebyś była w tej grupie:-)Witam wszystkie starające się
Oczywiście chcę do Was dołączyćMam już za sobą pierwszy cykl starań-mam nadzieję że już się udało
![]()
Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie którym się uda za pierwszym razem, trzymam kciuki żebyś była w tej grupie:-)Witam wszystkie starające się
Oczywiście chcę do Was dołączyćMam już za sobą pierwszy cykl starań-mam nadzieję że już się udało
![]()
Pozdrawiam
hey malenkaWitajcie kochane:-)
Nenius, gratulujęZdolna masz córeczkę
Zapominajka- GRATULUJĘ :-)
Witam wszystkie nowe dziewczyny i życze powodzonka.
Gratulacje dla zafasolkowanych
Na waszą prośbe, przesyłam troche fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
U mnie ok. Tylko właśnie sobie przypomniałam, że za tydzień w środe czeka mnie wyjazd na szkolenie...Troche dużo czasu spędze w samolotach i na lotniskach ( znowu idiotyczne połączenie). Ale na szczęście to tylko 3 dni. A za miesiąc kolejne szkolenie i w czerwcu jeszcze jedno...A nie ma opcji, żebym nie jechała...
Jutro jade na badania krwi i take tam no i w poniedziałek chyba odwiedze gina z wynikami i zapytam sie raz jeszcze czy nie ma przeciwwskazań do lotu.
Życze wszystkim miłego dnia:-)
Kupiłam dzisiaj test ten z bobaskiem ale niewiem czy moge go zrobić jutro 41 dzień czy poczekać do soboty na 44 dzień.Doradzcie coś.![]()
Witam wszystkie starające się
![]()
Pozdrawiam
U mnie ok. Tylko właśnie sobie przypomniałam, że za tydzień w środe czeka mnie wyjazd na szkolenie...Troche dużo czasu spędze w samolotach i na lotniskach ( znowu idiotyczne połączenie). Ale na szczęście to tylko 3 dni. A za miesiąc kolejne szkolenie i w czerwcu jeszcze jedno...A nie ma opcji, żebym nie jechała...
Jutro jade na badania krwi i take tam no i w poniedziałek chyba odwiedze gina z wynikami i zapytam sie raz jeszcze czy nie ma przeciwwskazań do lotu.
Kupiłam dzisiaj test ten z bobaskiem ale niewiem czy moge go zrobić jutro 41 dzień czy poczekać do soboty na 44 dzień.Doradzcie coś.![]()
Mój najdłuższy cykl to 43 dni ale od ponad pół roku takiego niemiałam tylko 39dni i niewiem czy mam jeszcze poczekać czy robić jutro.Kwas foliowy biorę i Falwit też.Podziwiam Cię że tak długo wytrzymałaś nie robiąc testu.
A jaki miałaś najdłuższy cykl?
Ja bym zrobiła jutroMój najdłuższy cykl to 43 dni ale od ponad pół roku takiego niemiałam tylko 39dni i niewiem czy mam jeszcze poczekać czy robić jutro.Kwas foliowy biorę i Falwit też.
Witam wszystkie starające się
![]()
Pozdrawiam
Ja nie mam żadnego doświadczenia bo w ciąży jeszcze nie byłam ale piszą, że może pojawić się plamienie implantacyjne(zagnieżdżanie zarodka). Może zrób sobie bete, chyba można ją zrobić 10-12 dni po owulacji. Został Ci tydzień do @ więc niedługo wszystko się wyjaśni oby po Twojej myśli.Chyba za bardzo Ci nie pomogłam ale może ktoś inny pomoże.