reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Marzenixx to mnie teraz zszokowałaś bo ja cosik takiego jak ty opisujesz mam odkad pamietam!!!! nawet nie wiedzialam ze to ma jakis związek z ciążą?!?!!?:sorry2: i faktycznie wyglada to jak gesia skurka tylko ze na suktach :sorry2:

no właśnie ja też mam chyba dosyć długo tylko wczesniej miałam tego malutko a ostatnio tak jakby bardziej widoczne, albo mi się wydaje :-D ale w każdym razie ma to tez ponoć z ciążą coś wspólnego i sama nie wie juz co mysleć :-(

reklama
no właśnie ja też mam chyba dosyć długo tylko wczesniej miałam tego malutko a ostatnio tak jakby bardziej widoczne, albo mi się wydaje :-D ale w każdym razie ma to tez ponoć z ciążą coś wspólnego i sama nie wie juz co mysleć :-(

Ja też tak mam i jeszcze czasem ciemnieją mi sutki ale niestety nie jestem w ciąży:sad:
Idę do lekarza 6 maja to się o to spytam.;-)
P.S. Piękny ten prosiaczek

Marzenixx - wiem że to trudne, ale .. najlepiej NIC NIE myśleć;-)
Wiem wiem staram się nie mysleć tylko chodziło mi o to że nie wiem czemu to tak jest ale cóż.
Chciałąm ci powiedziec że macie pięką działke i domek :-D naprawdę tylko pozazdrościć:tak: też sie przymiezamy do kupna działki ale coś na wolno to idzie:laugh2:
a już dużo wykończyliście?? Ile tak mniej więcej jesli mozesz powiedzieć , wyniósł was ten domek?

Cześć kobitki! ;-) jak tam dzionek mija? ja po kawusi ale dalej oczy na zapałki! :dry: dobrze ze jeszcze tylko 5 godz pracy :laugh2: tak mi sie nic nie che robic .... wczoraj znowu robilam podchody do ślubnego o bobaska ale tylko sie wkurzyl ze ciagle gadam o jednym ... potem sie ucial w jezyk bo w zasadzie to ja o tym nie mowie ... widocznie on coraz czesciej o tym mysli ... i to chyba tylko dlatego ze mu latka lecą! :dry:okropna jest ta niepewność "kiedy" :-( wiecie moze jaki wpływ na męskie żołnierzyki maja silne leki przeciwbolowe na kregosłóp?? mąż jest tez po blokadzie odc. lęzwiowego i duzo osob straszy ze to pogarsza sprawe!? :szok:
Mój mąż też brał tabletki przeciwbólowe na kręgosłup. Pytał p. doktor u której leczy się o wpływ tego typu tabletek przy planowaniu ciąży no i odstawiła mu wszystkie. Mówi, ze nie ma żadnych badań potwierdzających szkodliwy wpływ na płód, ale lepiej nie ryzykować.
U mnie dziewczynki niestety zmiana planów. Trudno mi przekonac męża! Już było ustalone, że w maju zaczynamy staranka i znów wycofał się. a ja nie chcę na nim wymuszac tej decyzji aż tak bardzo! Jestem zła, załamana i zawiedziona....
wszystko w jednym... ale będę was podglądac i trzymać kciuki za II kreseczki na testach.
pozdrawiam wszystkie Staraczki!!!

butterfly27 widzę ze mamy podobną sytuacje :dry:hmmm... i mówisz ze lepiej odstawić- tak też myślałam :-(to bedzie koszmar bo on z bolu spac nie moze, teraz jest dobrze bo blokada dziala a potem ehhh:-( no nic kiedyś sie doczekamy chyba decyzji tych naszych "sił sprawczych" oby nie kazali długo czekać na siebie!!! :sorry2:
dobre kibitki życze owocnego weekendu ja juz uciekam z pracki i jade na dzialeczke!
pozdrawiam i trzymam kciuki za starające sie!:tak:

butterfly27 widzę ze mamy podobną sytuacje :dry:hmmm... i mówisz ze lepiej odstawić- tak też myślałam :-(to bedzie koszmar bo on z bolu spac nie moze, teraz jest dobrze bo blokada dziala a potem ehhh:-( no nic kiedyś sie doczekamy chyba decyzji tych naszych "sił sprawczych" oby nie kazali długo czekać na siebie!!! :sorry2:
dobre kibitki życze owocnego weekendu ja juz uciekam z pracki i jade na dzialeczke!
pozdrawiam i trzymam kciuki za starające sie!:tak:
Najlepiej przy następnej wizycie niech zapyta lekarza! Powinien cos doradzić, może przepisze jakieś inne leki, które są przebadane!
A co do szybkiej decyzji męża - mam taka nadzieję , bo chyba zwariuję!
Miłego dłuuuugiego weekendu!

hej!!!

dziewczyny super ze przypomnialyscie o mierzeniu temperatury ja tez dziekuje

trzymam kciuki za starajace sie w ten majowy dlugi weekend:-)

reklama
Marzenixx ja tez to mam... cyce wogóle zrobiły mi się wielkie jak balony (nie mieszczą się w staniku) i jak dotknę to pobolewają jakbym siniaki na nich miała:laugh2:
@ jakoś nigdzie nie widac, a tu już 30dzień cyklu... Nawet nie myślę o tym,że mogę byc w ciąży, ale mąż mi przypomina i pyta kiedy teścik będe robic:tak: Poczekam jeszcze trochę i jak @ dalej nie będzie to teścik wtedy wyjmę i zrobię. Narazie się nie chce nakręcac. ( Ale wiecie od czasu do czasu sprawdzam sobie na stronie Cud

Do góry