reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
Wypróbowałam te środki , no i niestety:no: Widać muszę pocierpieć.
Życzę miłego dnia wszystkim Staraczkom i przyszłym Mamusiom, które nas odwiedzają!

Butterfly, mnie zawsze pomagał ibuprom max ( jako jedyny ). Ale pamiętam, że parę lat temu lekarz przepisał mi na receptę lek( naproxen ) i też był skuteczny:tak:3maj się;-)

butterfly27 i jak sie czujesz? :sorry2: mam nadzieje ze juz lepiej mi tez tylko ibuprom pomaga :dry:
Lunia83 super ze juz lepiej sie czujesz :tak::laugh2: a tak na marginesie masz fasolke o 1 tydz starsza od mojej szfagierki a biedaczka tak sie morduje ma caly czas nudnosci, zgage i wymioty :baffled: dostala niby jakies proszki na te wymioty ale nie dzialaja, na jedzienie nie moze patrzec, kazde! masz moze jakis sposoby na te dolegliwosci???
Julitka zdrowka życzę !!!!

butterfly27
Panadol jest dobry i malo szkodliwy.

ja dzisiaj kupilam tescik byla promocja 7,99zł
usmiech.gif
teraz pozostalo mi czekanie.
Głowa mnie cały czas boli od jakis 2-3 dni nie biore lekow bo nie chce sie teraz truc.
powiedzcie czy w ciazy mozna cwiczyc delikatnie na orbitreku i jezdzic rowerem? bo nie chce przytyc
usmiech.gif

Witam starajace sie kobietki :)!
Ja rowniez probuje od lutego,ale roznie to ze mna bywalo...troche stresu,cwiczenia (jestem instruktorem tanca i aero) i cykl od 30 do ostatnio nawet 37 dni. W tej chwili biore 2 dzien luteine (od 16dc)-mam nadzieje ze mnie "wzmocni" .
Nie mialam okazji jeszcze dokladnie przesledzic forum ale licze ze podzielicie sie ze mna szczegolnie 'podobnymi' doswiadczeniami starajacych sie :).

butterfly27 i jak sie czujesz? :sorry2: mam nadzieje ze juz lepiej mi tez tylko ibuprom pomaga :dry:
Lunia83 super ze juz lepiej sie czujesz :tak::laugh2: a tak na marginesie masz fasolke o 1 tydz starsza od mojej szfagierki a biedaczka tak sie morduje ma caly czas nudnosci, zgage i wymioty :baffled: dostala niby jakies proszki na te wymioty ale nie dzialaja, na jedzienie nie moze patrzec, kazde! masz moze jakis sposoby na te dolegliwosci???
Julitka zdrowka życzę !!!!

Na samym początku też tak miałam- nie mogłam ani patrzeć ani nawet myśleć o jedzeniu. Teraz jest już lepiej, dokuczają mi tylko mdłości. Ale pomogło mi ssanie landrynek:tak:

MaMicurina witaj wśród nas:-D

Ja dzis sie czuje taka zmeczona:-( no nic mi sie nie chce , słuchajcie nawet w klawiature mi sie ciężko stuka:-( i usnę tu za chwilkę....

A wczoraj czytałam bardzo fajny artykuł na temat płodności i problemów z zajsciem w ciążę.:tak: było tam napisane ze jak amerykanscy naukowcy robili badania na iluś tam parach, obserwowali ich tryb życia i wszystko to co jedli przez rok czasu, to doszli do tego ,że najwięcej kobiet zaszło w ciążę które miały aktywny tryb zycia, ćwiczyły no i jadły oczywiście owoce i warzywa. A najgorzej miały kobiety które sie fastfoodami zywiły i nie miały praktycznie ruchu.:no:
A wogóle jeszcze było o jakiś nowych metodach zapłodnienia i o tym że kobiety które maja PCO - powinny jak najwięcej uprawiać sportu , w sensie duuuuuzo ruchu i to bardzo pomaga!!!!:tak:
Artykuł był w Twoim Stylu bodajże marcowym ;-)

reklama
Do góry