reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

tikanis slonko nie łam sie bedzie dobrze! :tak::tak: ja jak mialam 3 m-c przerwe pol roku temu z anty to wsie @ przyszly w zasadzie w normie co 30-34 dni, wiec moze jednak tobie sie udalo! :laugh2: i wiesz co nie patrz na obiawy tylko poczekaj na date i jezeli nie przyjdzie @ to testuj, ale nie smutaj sie teraz bo nic jeszcze nie przesądzone! :sorry2:

reklama
eve84- za bardzo w to nie wierze bo jak miesiac temu nie przyszla to robilam tescik i wyszedl negatywnie, pozniej powtorzylam za tydzien i tez negatywny....:// wiec hmm ciezka sparwa..

no wiem, ze to takie strasznie przykre gdy sie widzi jedna I , ale tikanis chce zebys sie nie smuciła ... co bedzie to będzie nie ma sie na to wplywu :sorry2: a ja i tak bede trzymać kciuki zeby bylo dobrze!!!! i nie trac nadzieji!!!! bo zacznę krzyczeć :angry: jak nie teraz to za miesiąc!:-D
uciekam do domku mam na dzisiej dosyć! trzymajcie sie cieplutko!:blink:

Eve84- dzieki kochanie- juz nie marudze i sie nie smuce- co bedzie to bedze tak musi byc... i juz trzeba byc dobrej mysli.. ja jestem teraz u przyjacioleczki i wyzalam wszytskie swoje smutki... hehe;p buziaki wielkie:-D

oj dziewczyny a wy gdzie się podziałyście??taka cisza tu że hej:-(
Ja siedze wdomku, objadłam sie okrutnie, az mnie wydęło jak nie wiem, stanełam przed lustrem z takim obżartym brzuchem i jak sie wypne to tak na 4 miesiąc wygla haha:-D i całkiem fajnie muszę przyznac wyglądałabym w ciąży:-D pomyślałam sobie ze kobiety w ciąży maja fajnie, bo mogą sobie bezkarnie chodzić z brzuszkiem wywalonym a nie wciągac jak to pewnie co druga znas robi:laugh2: hehe, to na tyle:-)
mierzylam sobie temp. po południu tak jak wczoraj miałam 37,5. ale wiem ze przed okresem zawsze jest wyzsza, a w dzien kiedy przyłazi @ gwałtownie spada więc sie nie zadręczam:-)

Witam was dziewczynki!!!

Agniesiak nic się nie martw i nie smuc, napewo Ci się wkońcu uda, a do gina to koniecznie musisz isc...

marzenixx ja miałam swoje wesele na 250 os. w moich stronach, gdzie się wychowałam robi się takie duże:-)ale bylo wspaniale, jak z bajki i życzę Tobie, abys miała takie samo!!!!!!!!

tikanis ja rowniez trzymam kciuki!!!

maja nie zawsze taka fajna...ludziom się wydaje ze mogą wszystko...i kobitki nie dbaja o higiene :szok: ale na tym polega praca z ludzmi.

Dziewczyny bardzo sie cieszę że się do was przyłączylam, :tak::tak:dajecie mi siłę

Witam was kochane dawno mnie nie bylo :-( odebralam dzisiaj wyniki z cytologii i 16 maja mam przyjsc na usg potem 19 maja posiew i da mi skierowanie do szpitla na badania pod katem niedroznosci jajowodow :-:)szok::baffled:

Witam was kochane dawno mnie nie bylo :-( odebralam dzisiaj wyniki z cytologii i 16 maja mam przyjsc na usg potem 19 maja posiew i da mi skierowanie do szpitla na badania pod katem niedroznosci jajowodow :-:)szok::baffled:
Będzie dobrze:tak:. Słyszałam, że po tym badaniu wiele kobiet szybko zachodzi w ciążę.
A mam pytanko- kiedy szyjka powinna być uniesiona, jakbyście mogły mi napisać to będę wdzięczna bo mam mały mętlik w głowie.
Miłej nocki dla wszystkich;-)

reklama
hej!!!

alez piekna pogoda dzis byla:-)

tikanis-trzymam kciuki za 10tego:tak:

zycze zdrowka choruskom

u mnie @ kroluje nadal ale mam :-p jeszcze troche i zaczne mierzyc:-)

Do góry