reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

No dziewczyny ja musze powiedziec ze tez sie wstrzymałam, az sama jestem dumna siebie bo jak kupowałam termometr to chcialam jeszcze test kupic Quick Vue ale ie bylo i babka chciala mi inny wcisnac ale powiedzialam ze nie chce i w sumie nie mam zadnego :tak: jak nie dostane @ do niedzieli to w poniedziałek będe testować.

A powiedzcie czy zawsze jest tak ze jak sie zafasolkowalo to przed @ boli bardzo brzuch czy np moze prawie wogóle nie bolec?? a np pobolewc jajnik? bo w sumie zawsze jak ktos opodiwada to tylko slyszalam ze brzuch bolal bardzo a nawet bardziej jak na @ . A moze ktos slyszal inaczej?:-)

dzis rano zmierzyłam sobie temp i było 36.9

reklama
Marzenixx ja słyszałam wiele opinii ze kobitki kompletnie nic nie czuły!!!! :tak: tylko brak @ je alarmował a nawet jak juz wiedziały to i tak było jakby nic tam nie było!!
tikanis - i zeby mi to było ostatni raz :-D:-D:-D
Julitka napewno ci sie uda i bedzie sliczne majowe dzieciątko, a teraz myśl o sobie i nie martw sie !!! :sorry2: a co do rozłąk to ja meża poznałam na wakacjach ja z wawy on z lidzbarka warm. 300km i tak przez 2.5 roku do siebie jezdzilismy raz na miesiac a nawet co 3 miesiace bywalo! wiec wiem co przezywacie i dlatego powiedzialam ze nigdy wieciej!!!:sorry2:

Marzenixx ja słyszałam wiele opinii ze kobitki kompletnie nic nie czuły!!!! :tak: tylko brak @ je alarmował a nawet jak juz wiedziały to i tak było jakby nic tam nie było!!
tikanis - i zeby mi to było ostatni raz :-D:-D:-D
Julitka napewno ci sie uda i bedzie sliczne majowe dzieciątko, a teraz myśl o sobie i nie martw sie !!! :sorry2: a co do rozłąk to ja meża poznałam na wakacjach ja z wawy on z lidzbarka warm. 300km i tak przez 2.5 roku do siebie jezdzilismy raz na miesiac a nawet co 3 miesiace bywalo! wiec wiem co przezywacie i dlatego powiedzialam ze nigdy wieciej!!!:sorry2:
oj to faktycznie nie zazdroszcze :-D tak jest teraz mysle o sobie :tak:i jestem pozytywnie nastawiona :tak::-D a to wszystko dzieki wam :tak::-D dziekuje :tak:

Cześć dziewczynki :-)

Ja siedze wdomku, objadłam sie okrutnie, az mnie wydęło jak nie wiem, stanełam przed lustrem z takim obżartym brzuchem i jak sie wypne to tak na 4 miesiąc wygla haha:-D i całkiem fajnie muszę przyznac wyglądałabym w ciąży:-D pomyślałam sobie ze kobiety w ciąży maja fajnie, bo mogą sobie bezkarnie chodzić z brzuszkiem wywalonym a nie wciągac jak to pewnie co druga znas robi:laugh2: hehe, to na tyle:-)

hihihi no dokładnie :-)
Witam was kochane dawno mnie nie bylo :-( odebralam dzisiaj wyniki z cytologii i 16 maja mam przyjsc na usg potem 19 maja posiew i da mi skierowanie do szpitla na badania pod katem niedroznosci jajowodow :-:)szok::baffled:

nie martw się, ważne że się coś dzieje, będzie dobrze :tak:

dzieki dziewczynki - ale mam jakiegios dolka.. wczoraj juz 3 osoba powiedziala ze sie zaokraglilam po biodrach i brzuchu... fatalnie.. wogole jakies syfki mi wyskoczyly,, czuje sie fatalnie.. syfki to po dostawieniu anty a przytycie tez?? wazylam sie i przybralam ok 3 kg.. a nie jem ani wiecej normlanie jak zawsze.. ehhh beznadziejnie.. juz mi sie nic nie chce... najchetniej ukrylabym sie w jakiejs jaskini... zeby mnie nikt nie widzial...:baffled:

oj, znam takie dołki aż za dobrze :baffled:
Fajnie ze tak mowisz :tak::-D mam nadzieje ze tak nie bedzie ....boje sie troszke, bo na bank cos jest ze mna nie tak :-(nie mysle juz tak w kolko o dziecku ale boje sie ze okaze sie ze nie moge ich miec wcale....:-(

nie żartuj, tak to na pewno nie będzie, trzeba myśleć pozytywnie :tak:

Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!

Eve84- zabawan jestes hehehe:p w pozytywnym tego slowa znaczeniu.. \

a ja czuje sie w zwiazku z moja opryszczona geba jak tredowata.. bojciu jak tu wychodzic do ludzi jak wyglada sie strasznie.. zakorektujesz widac i tak korektor.. nie zakorektujesz widac jeszcze gorzej.. ehh ja sie chyba zalamie.. do bani...juz te 3 dodatkowe kg mnie tak nie doluje jak te syfy na gebie...:/

Julitka- nie doluj sie, takie myslenie ze cos jest nie tak chyba kazda z nas kiedys dopadlo.. ale wiem ze tak nie nalezy myslec.. tylko wrecz odwtornie... usmiechnij sie ( hehe to mowi ci ta co sie doluje hehe:)

marzenixx- z innych objawow - brzuch powiekszony, nie boli wogole..,zylki pojedyncze na piersiach zwlaszcza jednym.. jakies takie nabrzmiale, ale nie bola.. w sumie to tyle..ale syfki chyba nie sa objawem ciazy?? hehe:p:happy:

a testowac chce w niedzielke:)

no ja mam na piersiach zwłaszcza na lewej troche widoczne zyły takie wieksze zwłasza na sutkach. Piersi tez mnie nie bola, sa wrazliwe na dotyk ale nie bolą. :no: no a podbrzusze mnie troszke boli ale zazwyczaj jak wstane i chodze bo jak siedze to nic.
U mnie jak zawsze przed samą @ zaczynam wariowac i wyszukiwac bóg wie czego:-(ehh..... niech juz będzie niedziela...

marzenixx- zycze ci kochana zafasolkowania ,, daj znac w niedziele co i jak.. a ja tez dam znac..
a mi sie tez zyly chyba zrobily bo z dnia na dzien co coraz widoczniejsze i coraz ich jest wiecej... i sa umiejscowione na calej piersi a koncza sie w okolicach sutka..

ale narazie nie moge patrzec na swoja gebe:/:no:

reklama
ja tobie równiez tikanis zycze fasolinki!!:-D i wszystkim staraczkom zreszta:laugh2:
a nie przejmuj sie swoimi pryszczolami :-) jak przyszły to i pójdą :tak: a ja na dekolcie jakis czas mialam jakies syfeczki ale juz zeszły

Do góry