reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie dziewuszki kochane :-)
tikanis, bablyss, eve84, maja33, kasiaJ82, kluliczek -Dziekuje wam za ciepłe słowa otuchy, odrazu jest troszkę cieplej na serduchu:-) Juz jest ok, pozatym że myslałam że umrę z bólu tak mnie ta małpa boli :-( jeszcze dzis ledwo sedze, a wczoraj jakoś wytrzymałam dzięki termoforowi i mojemu Przemusiowi który mnie tulił a ja się skręcałam z bólu.:baffled:

tikanis kochaniutka zrób teścik, chociaż ty miej dla na cudowne wieści o fasolce !!!!

reklama
Wczoraj rozmawiałam z moim Przemusiem i doszlismy do wniosku że zaczynamy przygotowania do ślubu:-) więc będę miała jakieś zajęcie żeby nie myśleć o dzidzi:tak: najpierw jedziemy szukac miejsca i daty:-D cieszę się ogromie:laugh2:

Marzenixx gratuluje decyzji !!!! :-D:-D:-D ja osobiscie twierdze ze to najfajniejszy czas te przygotowania bo sam dzien slubu tak szybko mija .... dobrze ze jest instytucja kamerzysty to przynajmniej wiem co sie działo :laugh2::laugh2:

Wczoraj rozmawiałam z moim Przemusiem i doszlismy do wniosku że zaczynamy przygotowania do ślubu:-) więc będę miała jakieś zajęcie żeby nie myśleć o dzidzi:tak: najpierw jedziemy szukac miejsca i daty:-D cieszę się ogromie:laugh2:

Gratuluje decyzji, na pewno organizacja odwróci Twoją uwagę od fasolki.
Pozdrawiam serdecznie

dziekuje dziewczynki ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc zebym byla dlategow strzymuje sie z testem,, moze zrobie go dopiero w piatek.. wiec wtedy napisze.. a tak czy siak ide w piatek do dzina.. @nie mam,, brzuch nie boli tylko odczuwam ciagniecie raz w jednym jajniku a raz w drugim.. wiec nie wiem o czym to swidaczy???

marzenixx- supero decyzja.. a przygotowania do slubu napewno cie zajma tak ze nim sie obejrzysz a tu sie okaze ze dzidzi jest:p

eve84- hehe ale ty jestes agentka-- suepr dzieki za nadzieje:) buziaki wielkie

Hej dziewczynki :-)

marzenixx bo miałam poronienie spontaniczne w ok.6 tyg.ciąży od tamtego czasu mam problemy.Choc z miesiączka mialam zawsze problem a w zasadzie z brakiem.Zdołałam zrobic test i się troszke pocieszyc i zaraz byl szpital....niewarto tez robic wczesnie testow bo mozna sie rozczarowac a to baaaaaardzo boli:-:)-(

bardzo mi przykro :-(

dziewczynki moj małż wczoraj przyjechal na godzinke i byly przytulanka i nogi w gorze może coś z tego będzie:-Drobiłam test owu , to byly dwie krech a to juz dużo

Pozdrawiam gorąco!!!!!!!!!!

trzymam kciuki :tak:

przylazła wstrętna @ własnie:-(

przytulam mocno :tak:

Ja juz staram sie nie myslec o tym wszystkim bo niedlugo cos mi w glowe sie stanie ..ja mam taka sytuacje ze jak do lipca-sierpnia nie zajde w ciaze to musze zmienic prace bo niestety umowe mam na zastepstwo.:-( i coz mi zosatlo pare mniesiecy a potem jak nie to nowa praca i przepracowanie w niej jakiegos pol roku i wszystko sie przeiagnie w czasie ehh
ale co zrobic nie pstrykniemy i nie bedzie dzidzi!!
Kochana musisz troche wyluzowac poprostu...
Pociesze Cie ze u mnie tez nic nie bedzie teraz wiec czekam cierpliwie na @ ..
boli kregoslup i piersi a wczoraj bylam na maxa zła!! wiec tylklo@ i kropka. Tylko lepiej zeby jak najszybciej przyszła;-)

a może jednak? Kasiuniu trzymam kciuki :tak:

WOW, gratulacje :-)

dziekuje dziewczynki ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc zebym byla dlategow strzymuje sie z testem,, moze zrobie go dopiero w piatek.. wiec wtedy napisze.. a tak czy siak ide w piatek do dzina.. @nie mam,, brzuch nie boli tylko odczuwam ciagniecie raz w jednym jajniku a raz w drugim.. wiec nie wiem o czym to swidaczy???

ojoj, wytrzymała jesteś tzn. cierpliwa :-D

Bablyss kochanie życze Ci wszystkiego najlepszego z okazji Pierwszej rocznicy slubu :tak::-D
60.jpg

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

Witam was wszystkie kochane moj mezus przyjechal w sobote spedzilismy super weekend naprawde :laugh2: zawzielam sie i daje rade, dalam na luz, odpuscilam sobie zero myslenia o bobasku :laugh2: pogoda piekna, humorek dopisuje czyli ogolnie jest oki :laugh2: dziewczynki głowka do gory jak nie udało sie teraz to uda sie nastepnym razem, zobaczycie fasolka przychodzi w najmniej spodziewanym momencie, uda sie napewno jestem tego pewna :-p:laugh2: wiem ze to boli, ciagly widok 1 grubej krechy, ale myszki trzeba przez to przejsc naprawde, rozumiem co czujecie ja staram sie juz prawie 1.5 roku i w koncu dalam na luz i co najwazniejsze udaje mi sie nie myslec, wam tez sie uda, a uwierzcie mi ze poczujecie sie o wiele lepiej :tak::-D:-p:laugh2:

Bablyss kochanie życze Ci wszystkiego najlepszego z okazji Pierwszej rocznicy slubu :tak::-D
60.jpg

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

mogę się podpiąć? Wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry