reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

kingus mnie tez kazal gin brac na noc wiec cos w tym jest:)..ale byloby super gdyby obu nam sie udalo zaskoczyc w tym miesiacu....ja mam cel powiedzialam soie ze jak nie teraz to moze fasoleczka chce nam zrobic prezent na rocznice slubu 1 wrzesnia(wtedy bym testowala po sierpniowym urlopie), albo na meza urodzinki 2 listopada tez wtedy wypadaloby testowanko...moze nasza fasolinka chce sie pojawic w odpowiednim momencie dla nas jako najwspanialszy prezent:)

reklama
witam dziewczynki można do was dołączyć ja tez staram się o dzidziusia teraz drugiego moj synek ma już rawie dwa latka i stwierdziłam że przytlało by mu się;-):-) rodzeństwo
Witaj, życzę by szybko się udało.

ja mam cel powiedzialam soie ze jak nie teraz to moze fasoleczka chce nam zrobic prezent na rocznice slubu 1 wrzesnia(wtedy bym testowala po sierpniowym urlopie), albo na meza urodzinki 2 listopada tez wtedy wypadaloby testowanko...moze nasza fasolinka chce sie pojawic w odpowiednim momencie dla nas jako najwspanialszy prezent:)
To jest dobre podejście ja tez tak sobie tłumacze(inaczej bym chyba zwariowała). Jak będę mieć owulacje to testowanko będzie jakoś na początku sierpnia i będą to urodziny mojego męża a później też znajdzie się okazja...W końcu na pewno się uda mocno w to wierzę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

w sumie ja w sierpniu mam urodzinki akurat 10 to moze tez sie uda:)..boje sie troche tego clo zeby nie sknocilo sie bardziej ale w sumie komu ufac jak nie lekarzom:).. poczytalam troche o clo-powiem wam ze balam sie ze bedziemy musilei miec inseminacje ale sadze ze skoro moj m ma dobr wyniki i sprawne zolnierze to moze sie uda bez urozmaicen:)...jestem pozytywnie nastawiona do tego cyklu:) UDA NAM SIE kingus :)

Witajcie:)

Czesc dziewczynki. Jutro przylatuje do Polski :-) (troche sie boje jak podroz zniesie moja fasolka :-( ale moje kolezanki tez lataly jak byly w ciazy i wszystko bylo ok) Dzwonilam przed chwila do gina i jestem umowiona na piatek 16:20 juz sie nie moge doczekac:tak:Mam do was pytanie czy w 8 tyg ciazy lekarz robi usg takie po brzuszku czy ,,do srodka'' ?????:confused: oby po brzuszku :sorry:

napewno zniesie dobrze, a nóż jej się na tyle spodoba że kiedyś będzie chciała latać:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-), a usg dopochwowe nie jest takie straszne w porównaniu z sądami które mi wkładają do cewki moczowej to czysta przyjemnosć;-);-);-);-);-);-);-);-)

Helloloo:))..
Niestety to nie fasolka:( ale od 5dc zaczynam brac clo az do 10 a od 9 do 15 intensywne staranko i duphaston:) zobaczymy moze ten cykl bedzie szczesliwy:), maz ma super wyniki ja mam dobra prolaktynke powinno zaskoczyc...dostalam wredna@ chyba ten stres mi opoznil....troche sobie poplakalam ale juz mi przeszlo
trzymam kciukasy oby dla nas wszystkich ten miesiąc był owocny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jejciu dziewczyny, jak ja Was długo nie odwiedzałam..Przepraszam i postaram się to nadrobic:tak: No więc.. my niedługo też zaczynamy staranka w tym miesiącu:) Juz nie moge się doczekac:) Pozdrawiam wszystkie nowe i te "stare" staraczki:)
powodzenia w starankach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja juz nie musze testowac, dzisiaj przyszla (o pare dni za wczesnie) wredna @ :/ moze w przyszlym ...

wielka szkoda:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(, ale zapowiada się piękne lato z bocianami;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

witam dziewczynki można do was dołączyć ja tez staram się o dzidziusia teraz drugiego moj synek ma już rawie dwa latka i stwierdziłam że przytlało by mu się;-):-) rodzeństwo

witamy cię w naszym gronie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A u mnie trochę nerwowo tym razem ja mam problem z facetem jakaś epidemia czy co:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

W końcu na pewno się uda mocno w to wierzę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja myślę,że wiara,że sie uda to juz naprawde duży sukces :tak: do tego troszke przyjemności :tak: i sukces murowany :tak::-D:tak:
co ma sie nie udać, jak sie uda i tego musimy sie trzymać
i witam wszysssssssssssssssstkie nowe starajace sie dziewczyny :tak::-D razem zawsze raźniej :tak::-D i zyczę szybkich sukcesów II kreseczek

magdus1983, w 8 tyg to podejrzewam,że tylko USG dopochwowe, ale to naprawdę nic strasznego, a jak spojrzysz na monitor to naprawdę jest juz wszystko jedno, jak forma, :-pnajważniejsze, że widzisz to co widzisz, czyli te mm małego szczęścia

magdaim83, kinguś uda sie Wam i wszystkim tutaj obecnym :tak::-D ja w to wierze i Wy też uwierzcie :-D trzeba myślec pozytywnie i optymistycznie patrzec w przyszłość :tak: jest dobrze a będzie jeszcze lepiej:happy2:

super link jesrt swietny i rozwesela:))dobry na poprawe humoru:(...odliczam piec dni i zapodaje clo a potem pelna wiary i nadzieji biore m w obroty...chyba kupie sobie jakas fajna bielizne i winko zeby nam sie lepiej w tym miesiacu staralo..no i obowiazkowo muzyczka ja lubie z moim jazz a wy co polecacie??

mam jeszcze pytanko jak to jest z ciaza po clo?/udalo sie komus?i po jaim czasie??czy ktoras z was bierze samo clo czy z pregnylem??bo ja mam samo clo

reklama
Witam Was

Słabo teraz zaglądam, ale nie jestem ostatnio w najlepszej formie...
U mnie 5 dni spoznienia @ ale raczej nic z tego, nie mam powiększonych ani bolących piersi, ani innych objawow więc...:no:Jestem z siebie dumna, bo odpuscilam sobie tan msc. zmienilam nastawienie, troszke pochłania mnie budowa naszego domku, troche sesja no i oczywiscie praca.
A może tak własnie ma byc.....może coś ma się zmienic, i narazie nie to pisane....dałam sobie na wstrzymanie...choc staramy się o dziecko już długo i każdy upadek był ciężki.
Marzenixx powiedz mi skarbie co będziesz miała na szyje i we włoski???bardzo piękna suknia, ma klasę.Gratuluje wyboru.

pozdrawiam was bardzo moje drogie i buziaczki przesylam;-)

Do góry