reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Właśnie dla tego tematu zapisałam się dzisiaj na forum. Ostatnio jakoś tak chodzi za mną to..staranie się, a termin "staraczki" bardzo mi się podoba. Zawitałam więc i do Was, i musze powiedzieć, że miło tutaj, jak i na innych forach dzieciowo - matczynych. Zostanę troszkę , poczytam, a jeśli uda mi się "wystarać" o małego, słodkiego szkraba, to napeno dopiszę się do kolejnej listy:)

Pozdrawiam ciepło wszystkie przyszłe mamy i trzymam mocno kciuki.
A teraz " czas forumowego czytactwa i szperactwa:)

reklama
tikanis roznie to moze byc u ciebie , moze po tej operacji sie pomieszalo wszystko ale studiowalam ostatnio wykresiki ciazowe kilka stron wczesniej kingus wkleiła i tam tez byly poczatki cykli z wyzsza tempka potem w polowie cyklu przed owu spadały , no ale mysle ze u ciebie wszystko moze byc troszke pozmieniane a moze faktycznie cos tam sie wykluwa u ciebie (oby trzymam kciukasy):tak:

Właśnie dla tego tematu zapisałam się dzisiaj na forum. Ostatnio jakoś tak chodzi za mną to..staranie się, a termin "staraczki" bardzo mi się podoba. Zawitałam więc i do Was, i musze powiedzieć, że miło tutaj, jak i na innych forach dzieciowo - matczynych. Zostanę troszkę , poczytam, a jeśli uda mi się "wystarać" o małego, słodkiego szkraba, to napeno dopiszę się do kolejnej listy:)

Pozdrawiam ciepło wszystkie przyszłe mamy i trzymam mocno kciuki.
A teraz " czas forumowego czytactwa i szperactwa:)
Witaj, napewno Ci sie tu spodoba choc moze lepiej dlugo nie planuj tu być ;-), od kiedy sie starasz ?

adolfina- dziekuje za uspokojenie,, jesli tak bylo to moze ja tez jestem przykladem osoby ze po okresie ma sie podwyzszona a pozniej spadnie. wiec ok..raczej w ciazy nie jestem bo to musialby byc cud.. zeby w dniach po opercji doszlo do zaplodnienia... wiec raczej sadze ze tak po prostu u mnie jest :-D

dziewczyny zrobiam dzis test i wyszly dwie piekne kreseczki:-)jestem czesliwa:-) a to dla was na szescie kobitki:-)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Gratuluje z całego serca, spokojnej ciąży życzę a teraz "zarażaj" Nas :tak::tak::tak:

kinguś moze i ja zaczne od bety
ps wasnie testuje swoj suwaczek ciekawe co wyjdzie :confused:
Ja robie bete bo tak kazała mi gin (14 dni po owulacji) bo mówiła, że sikany może nie pokazać. Śliczny suwaczek ;-)

a ja czekam do12 września :happy:
Ja testuje 6 dni przed Tobą. Mocno trzymam kciuki za Twój teścik :tak::tak:

dziewczyny powiedzcie mi czy to normlane przypomne ze 13 mialam operacje laparoskopie,, 22 zgodnie z terminem wystapila @, powiem trwala 5 dni ale tylko 1 dzien byla obfita kolejne dni byly raczej skape i nie byla to krew czysto czerwona,, tak pod brazowy podchodzilo... teraz mam 7dc i od @ ciagle mam podwyzszona temperature 37,1,,, przed okresem dzialalismy z mezusiem ale raczej wtedy byly juz dni nie plodne,,.,, wiec czy ta temperatura jest prawdilowa czy tak powinno byc czy nie?? prosze o jakies rady :baffled:
Może to jest reakcja organizmu na zabieg :confused: Pomierz jeszcze troszkę zobaczymy co będzie dalej. Nie martw się wszystko będzie dobrze i uda się za pierwszym razem. Jeszcze raz wkleję link do tych wykresów, zobacz jakie skoki i głowa do góry ;-)
mamo.tato - Artykul - Pokaż

ja troszke zabiegana i taka nie w humorze ..... od 4 dni nieustannie towarzyszy mi bol 8mki :-( i wczoraj mialam znwou klopoty z serduchem ... :-( i siostra nadal z malenstwem w szpitalu ... troszke klopotow maja ... dobrze ze z malenka wsio w porzadku... ale chyba do poniedzialku bedzie musiala tam siedziec ehhhh.... i tak biegam do tego szpitala :-( a ona tak siedzi i poplakuje ze musi tam siedziec :frown: mowie wam co tam sie dzieje witki az opadaja...
nic sie nie ucze ... mysle tylko o swoim malenstwie .... na ktore na razie nie ma rzadnych perspektyw :-(
wsio do dooopy.....
Biedactwo mam nadzieje, że wkrótce wszystko zmieni się na lepsze

Właśnie dla tego tematu zapisałam się dzisiaj na forum.
Witaj :-):-)

Witaj, napewno Ci sie tu spodoba choc moze lepiej dlugo nie planuj tu być ;-), od kiedy sie starasz ?

Od dwóch miesięcy i niecierpliwie spoglądam na test, który niestety jak narazie ciągle daje odpowiedź inną, niż bym chciała. No ale trzeba poczekać. Byle krótko;)

P.S Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie:) Od razu uśmiech na buzi mam!

Ostatnia edycja:
eve84- jestes tak kochana ze tobie powinny przytrafic sie blizniaki..:-D
jesli myslisz o ciazy to chyba to niemozliwe,, po operacji mialam dni nie pldone,, choc rozne czytalam wersje ze po laparo uwalniane sa doperio jajeczka i czasami sie zdarza ze kobieta od razu zachodzi.. ehh ale w moim przypadku napewno tak nie jest.. byc moze zle mierze albo cos...sama juz nie wiem , zglupialam chyba tej tempki nie bede mierzyc bo mnie to tylko drazni pozniej:baffled:
:tak::tak: dobre chyba maz by zawalu dostał :-D
a powiwedz czy dzien w dzien od @ masz az 37.1 ?
a jaka byla dzien przed @? no moze faktycznie to przez zabieg ale ..... :sorry2: w sumie tak jak kingus muwi mierz dalej i zobaczymy czy bedzie spadeczek :tak:a jeszcze jedno .... cuda sie zdarzają!!! :-D
kingus dzieki;-) mam nadzieje ze jakos sie w koncu ogarne:sorry2:
witam nowe staraczki :tak: i zycze szybkiego zafasolkowania!!!

eve84- hehe dzieki ale raczej mysle ze to zwyczajnie,, a tempka pomierze i zobaczymy, co do tempki nie mierzylam wczesniej znaczy soie kiedys mierzylam ale teraz nie,, mierze od 2 dni dopiero, a 2 dni temu zmierzylam a tak bo cos mnie korcilo przypadkowo zupelnie.. no i stad ze mialam wysoka to chcialam sprawdzic czy nasteopnego dnia bede miala tez taka no i tez taka wysoka.. no ale ok:-D

reklama
eve84- hehe dzieki ale raczej mysle ze to zwyczajnie,, a tempka pomierze i zobaczymy, co do tempki nie mierzylam wczesniej znaczy soie kiedys mierzylam ale teraz nie,, mierze od 2 dni dopiero, a 2 dni temu zmierzylam a tak bo cos mnie korcilo przypadkowo zupelnie.. no i stad ze mialam wysoka to chcialam sprawdzic czy nasteopnego dnia bede miala tez taka no i tez taka wysoka.. no ale ok:-D
ja w zasadzie optymistka jestem wiec nie umiem powiedziec ze .... nie nakrecaj sie :sorry2: zawsze widze jakas szanse ... jak nie widze to znaczy ze ze mna baaardzo zle! ;-)a jak juz zaczela mierzyc to moze warto zrobic caly cykl juz :tak:

Do góry