reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

tikanis ale pamietaj by robic to zaraz po przebudzeniu ja kiedys sprawdzalam i po godzince , albo nawet jak jak mierzylam o 6 kladlam sie spac i wstawalam o 8 mierzyłam jeszcze raz i bylo kilka stopni wiecej z rana, mam zawsze 36,6 a poxniej ok 37 wiec to tez jest bardzo wazne aby zawsze to sprawdzac , i tak jak Eve pisała lepiej zbadac caly cykl i wtedy jest jasne, moze u ciebie po owu byc np37, 5 wiec sama widzisz co cie czeka hehe miesiac mierzenia :tak:

reklama
Witajcie Dziewczynki :-)

Ja tak wczoraj przestraszylam sie z ta niska tempka a tu dzisiaj prosze z 36.3 na 36.8 wczoraj mialam owulke :tak::laugh2:

dla zainteresowanych wklejam swoj wykresik, a co :-p

dziekuje serdecznie za gratulacje:-)

tikanis- no wlasnie niby mielismy ie starac od czerwca ale nie wypalilo bo bylam dwa miesiace w pl, pozniej dostalam fajna propozycje pracy i mielismy przeniesc na przyszly rok:-), ale natura chciala inaczej mialam regularne cykle 28 dniowe i traf chcial ze w tym cyklu chyba mialam owulacje bardzo szybko bo zaszlam w ciaze:-) chociaz nie powinnam takie troche nieplanowane szczescie:-)

ale to nic bardzo sie ciesze:-) pozdrawiam was serdecznie i powodzenia:-)

maja33-dzieki za odpowiedz i zycze spokojnej ciazy...:-D
lilu19- kurcze cos mi mowila ze tym razems ie uda tobie:-D
kingus- za ciebie tez trzymam kciuki no i dzieki za rady raz jeszcze:-D
eve84- to ze jestes optymista to widac:) hehe:-D

jakos nie mam przekonania do tych mierzen temperatur:baffled:

lilu19- kurcze cos mi mowila ze tym razems ie uda tobie:-D:-D

Tikanis - :-D:-D:-D:-D:-D:-D kochana a czy ty nie masz przypadkiem jakiegos daru przewidywania ? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A ja mam kolezanke w pracy ktora jest w ciazy i wczoraj pierwszy raz pozwolilam sobie wymacac brzusio, chociaz jeszcze taki malutki bo to dopiero 11 tc ...

Moja ginka w poniedzialek jak bylam na wizycie dala mi rade poglaskac brzusio ciezarnej :tak::-p

Tikanis, kingus, majaR i reszta dziewczyn ktore zapomnialam wymienic- TRZYMAM MOCNO ZACISNIETE KCIUKASY :tak::tak::tak:

Maja33- Gratuluje i zycze spokojnych 8 miesiecy ;-)

A tak wogole dziewczyny zmieniajac temat, to ile macie lat, jesli mozna spytac :zawstydzona/y: jakos tak ciekawa jestem, bo cosik mi sie wydaje ze jestem najmlodsza w tym towarzystwie :sorry2: no ale zawsze moge sie mylic :tak:;-)
Ja mam 20 lat 9 miesiecy i 20 dni :laugh2::-p a wy ??? :sorry2:

reklama
Do góry