reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy::crazy: jestem wsciekła @ sie zbliża wiekimi krokami rozbolal mnie juz brzuch na maksa i zaczeły sie jak zawsze dzien wczesniej brazowe plamienia :wściekła/y:a tak wierzyłam :crazy::crazy:

no cóż trzeba sie uzbroic w cierpliwosc pojechac na urlopic i dzien i noc sie starac teraz dnia nie odposzcze ;-)

szkoda tylko dziewczynki ze jutro nie dołącze do wielkiego testowania :-(ale za was trzymam kciuki:tak:

reklama
adolfinka głowa do góry, trzeba wierzyć, że następnym razem się uda, z drugiej strony kobiety miewaja czasami i do 3 miesiaca @ a są w ciazy ( a ja mam nawet dowód rodzinny na to- moja mama, @ nie miała przy mnie dopiero od 4 miesiaca ale za to jak szybko jej ciąża przebiegła:tak:)

ell z jednej strony to fanie , ;-)
ale kobieta to dziwna istota do konca jeszcze mam nadzieje teraz mnie zastanawia ten brzuch bo normalnie mam kilka dni plamien a potem brzuch boli jak juz przychodzi prawdziwa ,,ulewa'' wtedy boli hm ale wymyslam moze zawsze boli a nie wczuwalam sie tak w objawy , masakra Justyna_0 a ty jak tam mialas bolalo cie wczesniej jak na @ czy cisza byla?/

adolfina ja w pierwszej ciąży czułam bóle miesiaczkowe, dokładnie w tych dniach, w których pownnien być@ przez 4 cykle pierwsze, potem przeszło,
bylam też na duphastonie od 8 do 20 tygodnia bo miałam plamienia, wskutek czego odklejało mi sie łozysko, chyba kazda kobieta ma inaczej

Adolfina - nie wytrzymalam do srody, polecial do apteki kupilam test i co? :( rozczarownie...
mam jeszcze jeden ale to chyba bezsensu zbeym go robila jutro?
one niby po 6-ciu dniach wykrywaja, u mnie minelo wczoraj 9 dni wiec chyba po wszystkim... coz kolejny miesiac kolejna szansa, ale jakos tak mi smutno i do konca, do @ bede pewnie miala nic nadziei...

stawiałam na owoce i warzywa w wiekszej ilości niż normalnie
To chyba dobre rozwiązanie :tak:

ale za to ostatnio spie na stojaco ledwo dotrwalam w pracy do 15 i w domku odrazu padlam do samiutkiego wieczora
Zazdroszczę Ci, że tak łatwo zasypiasz. Ja teraz wstaje o 10 a zasypiam dopiero o 1, przez godzinę wiercę się w łóżku. Znam osoby co tylko przyłożą głowę do poduszki a już śpią.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :crazy::crazy: jestem wsciekła @ sie zbliża wiekimi krokami rozbolal mnie juz brzuch na maksa i zaczeły sie jak zawsze dzien wczesniej brazowe plamienia :wściekła/y:a tak wierzyłam :crazy::crazy:
Może jednak @ nie przyjdzie. Niech idzie sobie precz :-p:-p:-p

Justyna_0 a ty jak tam mialas bolalo cie wczesniej jak na @ czy cisza byla?/
Ja też jestem ciekawa. Zafasolkowane i doświadczone dziewczynki proszę napiszcie jak było u Was:confused:

Adolfina - nie wytrzymalam do srody, polecial do apteki kupilam test i co? :( rozczarownie...
Może jeszcze nic straconego ;-) Poczekaj parę dni i powtórz test :tak:

Lilu, Tikanis jak Wam wtorek mija?
Tikanis ten wierszyk z wczoraj to Twojego autorstwa?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!Dzis drugie urodzinki mojej Weroniczki i tak mialam nadzieje,ze los mi sprawi niespodzianke i w ten dzien da II na tesciku....Ale nieeee:-:)-:)-(To dopiero dzien po terminie okresu wiec jeszcze mam nadzieje....Jutro ide na badania krwi i hormonow w zwiazku z cieknacymi sutkami(co prawda juz mi przeszlo ale badania i tak zrobie)i pewnie z krwi mi powiedza czy jest fasolka....I tak jak sie cieszylam jak mi lekarz dal skierowanie tak juz dzis plakac mi sie chce,ze sie zawiode...Wiecie jak to jest:test moze nie wyjsci i zrobi sie go za kilka dni i jakos ta nadzieje sie przedluza...A z krwi albo wyjdzie JEST albo NIE MA:zawstydzona/y:
ell-zgadzam sie calkowicie,ze owocki i warzywa wystarcza:tak:ja tez tylko folik jem;-)
adolfina-narazie to plamienia tylko,moze na nich sie skonczy i @ nie przyjdzie:tak:Trzymam mocno kciuki!!!ja z Nika tez mialam ogromne bole brzucha i mi zawsze do tego przy @ prawa noga dretwiala i wtedy tez!na Sylwka bylam nie do zycia!zasnelam o 18 i obudzilam sie rano:sorry2:mialam moze nie plamienia ale jakis czas uplawy lekko brazowawe ale lekarz mowil pozniej ze to normalne i niekiedy tak jest.pozniej przez pierwsze 4mce mialam zawsze w miesiacu objawy jakby @ miala mnie odwiedzic:baffled::dry:
a teraz nie mam @,objawy zanikly:confused:piersi ogroooomne:-pbrzuch mi wywalilo dziwnie i ogolnie jakas czuje sie ciezka caly dzien:zawstydzona/y:oby oby:sorry2::tak:
moniau - nie jestes sama!ja testow juz chyba z 8 zuzylam:-D:-D:-Djak glupia latam i sprawdzam,choc wiem ze to troszke jeszcze za szybko i moze nie widac po prostu jeszcze na tescie....ale i tak robie:sorry2:teraz postanowilam:jesli kaza mi czekac na wyniki krwi i nie przyjda do piatku to w sobote test....5dni po terminie @ .....

Ten cykl to moje pierwsze poważne "starania":) Juz nie mogę doczekać się testowania.- teraz jestem dopiero w 16 dniu cyklu;-).

Postanowiłam że test zrobie dopiero gdy @ opóźni się o 1 dzień ( jeśli się opóźni...) Nie będę robić wcześniej..chyba:) to takie moje postatnowienie , ale znając siebie wiem że mogę nie wytrzymać.
Eh super by było gdyby się udało za pierwszym razem, ale zdaję sobie sprawę z tego ze to nie takie łatwe..-zwłaszcza gdy się ma prawie 30 lat....

Na pewno zdam relację z testowania.;-)

!Dzis drugie urodzinki mojej Weroniczki i tak mialam nadzieje,ze los mi sprawi niespodzianke i w ten dzien da II na tesciku....Ale nieeee:-:)-:)-(To dopiero dzien po terminie okresu wiec jeszcze mam nadzieje....Jutro ide na badania krwi i hormonow w zwiazku z cieknacymi sutkami(co prawda juz mi przeszlo ale badania i tak zrobie)i pewnie z krwi mi powiedza czy jest fasolka.....
Wszystkiego najlepszego dla Weroniki, dużo zdrówka i radości :happy2:
Trzymam kciuki żeby to była mała fasoleczka ;-);-);-)

Kasiu czekamy niecierpliwie razem z Tobą :-)

reklama
katarzynko1979 powodzenia:tak: ja rocznik 80:)

Wszystkiego dobrego dla Weroniczki:tak: z okazji 2 urodzinek:tak:

Do góry