Czesc dziewczynki!Dzis drugie urodzinki mojej Weroniczki i tak mialam nadzieje,ze los mi sprawi niespodzianke i w ten dzien da II na tesciku....Ale nieeee:-

-

-(To dopiero dzien po terminie okresu wiec jeszcze mam nadzieje....Jutro ide na badania krwi i hormonow w zwiazku z cieknacymi sutkami(co prawda juz mi przeszlo ale badania i tak zrobie)i pewnie z krwi mi powiedza czy jest fasolka....I tak jak sie cieszylam jak mi lekarz dal skierowanie tak juz dzis plakac mi sie chce,ze sie zawiode...Wiecie jak to jest:test moze nie wyjsci i zrobi sie go za kilka dni i jakos ta nadzieje sie przedluza...A z krwi albo wyjdzie JEST albo NIE MA
ell-zgadzam sie calkowicie,ze owocki i warzywa wystarcza

ja tez tylko folik jem;-)
adolfina-narazie to plamienia tylko,moze na nich sie skonczy i @ nie przyjdzie

Trzymam mocno kciuki!!!ja z Nika tez mialam ogromne bole brzucha i mi zawsze do tego przy @ prawa noga dretwiala i wtedy tez!na Sylwka bylam nie do zycia!zasnelam o 18 i obudzilam sie rano

mialam moze nie plamienia ale jakis czas uplawy lekko brazowawe ale lekarz mowil pozniej ze to normalne i niekiedy tak jest.pozniej przez pierwsze 4mce mialam zawsze w miesiacu objawy jakby @ miala mnie odwiedzic

a teraz nie mam @,objawy zanikly

piersi ogroooomne

brzuch mi wywalilo dziwnie i ogolnie jakas czuje sie ciezka caly dzien

oby oby

moniau - nie jestes sama!ja testow juz chyba z 8 zuzylam

jak glupia latam i sprawdzam,choc wiem ze to troszke jeszcze za szybko i moze nie widac po prostu jeszcze na tescie....ale i tak robie

teraz postanowilam:jesli kaza mi czekac na wyniki krwi i nie przyjda do piatku to w sobote test....5dni po terminie @ .....