adolfina
Fanka BB :)
ell ciezka ta twoja @, zawsze tak tyjesz przed @ czy to teraz, hm moze cos tam wielkiego rosnie ;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ell ciezka ta twoja @, zawsze tak tyjesz przed @ czy to teraz, hm moze cos tam wielkiego rosnie ;-)
No adolfinko - trzymam kciuki za ciebie kochanajustynka moje objawy to sa wszystkie jakie sobie mozesz wyobrazic hehe zgaga, mdlosci, metaliczny smak w buzi, mam taki wech ze na ulicy czuje kto sie nie myl, nadety brzuszek, a piersi to tak nie bardzo ale w poprzedniej ciazy tez mi za wiele nie urosly wiec na nie nie licze, no i strasznie senna jestem od kilku dni ale to moze cisnienie jutro sie wszystko okaze chyba ze tym razem cykl sie zrobie na złosc nieregularny hehe

co do zapachow to ja przy mojej pierwszej ciazy to czylam zapachy strasznie- a teraz kompletnie nic- mam nos zapchany;-)
Hihihihihihi no bylo by prosciej, a tak to musimy sie stresowac i kurde tyle nerw tracicJa za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)

Ja czuje sie dobrze, bardzo piersiatka mnie pobolewaja a tak to normalnie.Dopiero jest 3 tydz-wg zaplodnienia a z tego co czytam to objawy pojawiaja sie jakos po 6 tygodniu.