reklama
katarzynak83
Majowe mamy'09
ell chyba antybiotykiem tłumaczyła sie dlaczego nie pije alkoholu, ja przynajmniej tak pomyślałam...Ell a co bierzesz w ciąży za antybiotyki jeśli mogę zapytać? Bo ja tez biorę i zastanawiam sie na ile to bezpieczne.... lekarz pozwolił, ale ciekawa jestem jaki Ty bierzesz skoro jestes w ciąży;-)

magdus1983
Fanka BB :)
calla ja bralam na samym poczatku ciazy antybiotyk DUOMOX
nenius
Przyjaciółki 2008
Duzo zdrowka dla Darii i oczywiscie dla Ciebie
Tak to jest z tym przedszkolem, ja mialam 2 latka jak rodzice wyslali mnie do przeczkola bo pracowali, jak ja biedna tam plakalam za tatusiemale z czasem bylo coraz lepiej
A znowu moja najmlodsza siostra poszla do przedszkola w wieku 6 lat, i bylam taka zdolna ze jak wychodzili na plac zabaw to uciekala do domu bo mieszkamy bardzo blisko
Co moja mama z nia miala
Milego dnia zycze wszystkim dziewczynka :-)
dzięki Lilu :-), w przedszkolu w zasadzie jest ok (poza posiłkami ale tu akurat zawsze był problem + zdarzają się wpadki z sikaniem

Niestety w domu płacz, histeria, marudzenie, bunt, niegrzeczne zachowanie, próby wymuszania płaczem.
Nenius córeczka sie zaadoptuje, tylko troszkę czasu ;-) Ja sama pamiętam jak zwiewałam z przedszkola w pierwszych dniach z szatni....
taaaa, tyle tylko że u nas już 4 tydzień się kończy.
Eve84
2 lata przerwy.....
ja juz w kilku miejscach czytalam ze 10 mm to wlsnie 5 tydz!! ;-)Oj Kinguś, ściskam Cie mocnooo![]()
Ciekawe czemu różnią sie wyniki pomiaru? no i u mnie tez roznila sie interpretacja na wydruku... wg septimy 10 mm to 6 tydzien a tego drugiego lekarza 10mm to 5 tydzien...
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Rzadko ostatnio tu zaglądam - w tym miesiącu nie bylo staranek - chciałam sobie zrobic przerwę, zeby psychicnzie odpocząć, w następnym cyklu spróbujemy, ale tez na luzie (tak przynajmnie bym chciala - ale z tym luzem to różnie bywa;-))
Chciałam tylko zameldować że nie zrezygnowałam
Chciałam tylko zameldować że nie zrezygnowałam
Witaj Joasiu! Trzymam kciuki za szybkie powodzenie w staraniach!
Jesli podejrzewasz że jesteś już w ciąży to może porozmawiaj o tym najpierw z dentystą i ew z lekarzem który Ci zapisał antybiotyk.
Pozdrawiam ciepło!![]()
W ciąży na pewno nie jestem, parę dni temu skończyła mi się @, ale obawiam się, że antybiotyki mogą wpłynąć na staranka w tym miesiącu. No nic zobaczymy jak to będzie

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcię. Jak tylko lepiej się poznamy na pewno będę mogla czynniej brać udział w waszych dyskusjach :-).
reklama